AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Bolje onda nek ostane na ovome, jedan manje na platnom spisku, nego jos i Rom da nas opterecuje u narednim godinama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan have submitted a bid on Friday to sign Jean Philippe Mateta but it was turned down by Crystal Palace. Mateta has an agreement with Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
A nigdje ne piše koliko su para ponudili.
A Gabriel Jesus je promijenio agenta i sad ima istog agenta kao Allegri.
A Gabriel Jesus je promijenio agenta i sad ima istog agenta kao Allegri.
Iako je plan uprave Milana bio da u ovom prelaznom roku dovede pojačanje na poziciji štopera, dobre igre Konija De Wintera mogle bi promijeniti njihovu odluku.
U nedostatku zanimljivih prilika na tržištu, uprava Rossonera smatra da je odbrana dovoljno jaka i spremna za ispunjenje postavljenih ciljeva.

U nedostatku zanimljivih prilika na tržištu, uprava Rossonera smatra da je odbrana dovoljno jaka i spremna za ispunjenje postavljenih ciljeva.
Il Club più titolato al mondo!
Mozda i stoper dodje. Neko od pomenutih Romagnoli, Gila, Dragusin ili ona taraba Gatti. Imaju dovoljno vremena da nekog dogovore.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pa ako će to biti jedan od pobrojanih onda bolje da nikog i ne dovode. Imamo vi vec dovoljno prosjeka u odbrani.
According to Diario AS, Milan and Lazio are finalising a deal worth €20m for the central defender, one that would go through in the summer mercato rather than the current January transfer window.
U pitanju je Gila
U pitanju je Gila
Pa ako vec daju 20mil za njega zasto ga ne odmah dovesti. Ugovor mu istice iduce ljeto, ok 20mil al daj ga odmah. Gila je po meni vrlo dobar stoper, mogao bi to biti dobar transfer.
Pulišić opet na klupi. Leao-Nkunku u špicu. Buona fortuna ragazzi 

Samo da se ne ponovi horor prvo poluvrijeme protiv Coma i biće sve u redu. 
Nek zavrsi kao protiv Coma i super. Pusti ce njima Max loptu odmah. U drugom krenuti rijesiti mec sa Rafom i Nkunkuom.
Pulisica je stavio na klupu bas zbog toga sto Nkunku moze i na mjesto spice se ubacivat a Rafa izvlaciti na stranu pa sa Rabioom i Bartesaghijem derati po strani
Meni samo zao sto Jasar ne igra od pocetka al eto 
Doce i njegovih 5min
Doce i njegovih 5min
Auuu Juve dobi Napoli. Kakva sansa da pobjegnemo Napolitancima
Ne znam da li je neko gledao sinoc merdu, kod penala ona ruka mi je bas bila sumnjiva, al Inter je to mora im se pomoc.
Ali gol Lautara, pa sine covjek cupa odbrambenog prema dole, znaci skroz preko njega skace i rusi ga da bi dosao do lopte, ali to je ok jer to je Inter
Zato uzivam u Ch ligi gledajuci kako zabari lagano gube, jer Ch Liga je dokaz koliko su nespobni u Europi a ovdje haraju ligom.
Sratno nam veceras, bit ce strasna tekma. roma se vratila
Adi33, i ja sam to cuo da je dobio negdje bolje uslove i odma otplatio kredit kod Eliotta. Tako da je sada Milan potpuno njegov klub. Neka nam je Bog na pomoci
Ne znam da li je neko gledao sinoc merdu, kod penala ona ruka mi je bas bila sumnjiva, al Inter je to mora im se pomoc.
Ali gol Lautara, pa sine covjek cupa odbrambenog prema dole, znaci skroz preko njega skace i rusi ga da bi dosao do lopte, ali to je ok jer to je Inter
Zato uzivam u Ch ligi gledajuci kako zabari lagano gube, jer Ch Liga je dokaz koliko su nespobni u Europi a ovdje haraju ligom.
Sratno nam veceras, bit ce strasna tekma. roma se vratila
Adi33, i ja sam to cuo da je dobio negdje bolje uslove i odma otplatio kredit kod Eliotta. Tako da je sada Milan potpuno njegov klub. Neka nam je Bog na pomoci
- muha milanez
- Kontakt:
Hajmo naši. Super teška utakmica u najavi. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Joj ljudi dajte više ne šaljite lopte Nkunkuu kad ima igrača na leđima, svaki put pukne kontra poslije toga. Nije u stanju ni faul izvući, a kamo li sačuvati loptu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Koji je Rafi querac i pustanju lopti kroz noge, ujebao je rako vec 3 puta napad
Tomori samo zna dizat ruke. Ljudi im na 11 metara od gola kombinuju.
Roma izgleda kao da ima tri igrača više na terenu.
- muha milanez
- Kontakt:
Pola sata ničega 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.