Nego kako funkcionise? Vrlo je jednostavno, moras dati šansu tim mladim, ubaciti ih u vatru. Nema nista od 5 minuta da udje igrati kad vodis 3-0, to okaci macku o rep, ako mislis da napravis od njih nesto i da stvarno razvijes njihov potencijal. Ovako stihinska sansa ostace na potencijalu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:27Zato sto nijednu utakmicu kako treba nije igrao svoju poziciju i ono zbog cega je doveden.Doveo si ga jer je ubica u 16 i jer je zabio pun qurac golova prosle sezone,ne sto nesto razigrava i probija linije.To je nas vjeciti problem.nokee je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:19Evo ja i ti po sta hoces da cemo vise bodova uzeti u 2 polusezoni nego u prvoj?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:06Rok je apsolutno neuspjesan ako u roku od 3 dana ne dovedu 3 igraca.Ovu pricu mogu djeci,budalama i levatim prodavati i suplje valjati.
Jasno je sta se radi ovdje i ko ce najvise ispastati.To sto su neki momci 16-17 godina odigrali 2 poluvremena fino ne znaci da se na njih mozes oslanjati da te vade pogotovo kad lose krene.
Da ne ulazim u detalje i ne ponavljam se,samo cu reci nek nam je Bog na pomoci.
Jbt mi nikako da shvatimo da imena ne igraju. Sto nebi Mehmedovic zamjenio Mlinarica, evo što? Niti je Mlinaric neki top igrac, ne zamjenjiv, nikakvu prevagu nije donosio. Jedan ok premierligaski igrac, nista vise.
Osim toga dovest ce se vjerojatno jedan navalni igrac.
Mehmedovic
Telalovic
Ignatkov vec etabliran.
100% spremni za prvu ekipu.
Ja danima pisem o toj djeci koliko su talentirana,i na drugim temama cak ali ne ide to tako ko sto neki misle jednostavno ne funkcionise.Mene ove polusezone zanimaju 2 kupa i 2 pobjede na derbiju,nista vise a sve vise od toga je +.
Da li mozemo to,po meni ne mozemo.Ako ti mislis da mozemo evo napravit cemo neki deal tipa 2 karte za prvu evropsku.
Jel Ignatkov ubacen ko grom iz vedra neba za 90% ljudi, osim za one koji prate akademiju? I sta smo dobili? Mladog igraca kojeg razvijas dalje i na kojem ces uzeti sigurno vise nego od nekog bombasticnog pojacanja.
Ma dobro smijesna ti je opklada drug, oba trofeja se igraju na ispadanje gdje ti 3 Halanda ne mogu garantovati osvajanje. Ja sam rekao broj bodova jer je to relevantno i mjerljivo direktno da prvom polusezonom i stoji opklada.
.png)