Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
19vendetta87
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
hoce li ih opet morati vaditi
- Goalgetter
- Kontakt:
Grohnuli su zestoko u odnosu na prvu polusezonu.
Najveci problem im je da su im oba wing becka povrijedjeni (Gantenbein i Becker), ovi sto ih mjenjaju su odron.
Najveci problem im je da su im oba wing becka povrijedjeni (Gantenbein i Becker), ovi sto ih mjenjaju su odron.
Utjeha je jedino da ih niko nije ni vidio na vrhu lige prije pocetka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- RollingPaper
- Kontakt:
Nisu ovako lagano primali golove u prvoj polusezoni. Malo je na njih uticalo ovo sve sa Dzekom, misle da su vec prvaci
2:0 gube
Kakav im faul ne svira i pade gol...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Desna strana im ne postoji.
Razvaljuje ih Bochum, Schalke tanak skroz. Nikakva igra, nista bolje od onoga sto imamo u nasoj ligi. Ako se ne probude u nastavku sampionata, sigurno nece uci u bundesligu
Ja ne znam kako je Salke 1 na tabeli bio ovo je propast ziva memaju smislene akcije 45 min
Moj treneru reko sam ti da će te dovodjenje Dzeke ukopat.Nemislim na ovu utakmicu nego u kompletu.Ljubicic je strava.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kad na kraju Muslic otkaz popusi 
Mnogi docekali da seru po Mironu,Dzeki i Katicu,dobili ste svojih 5 minuta
Pad je krenuo prije Dzeke, porazom od Braunchweiga i remijem protiv Herte.RollingPaper je napisao/la: ↑31 jan 2026, 13:43Nisu ovako lagano primali golove u prvoj polusezoni. Malo je na njih uticalo ovo sve sa Dzekom, misle da su vec prvaci
Da nije bilo Dzeke izgubili bi i od Kaiserslauterna.
Kriza je morala doći prije ili kasnije. Glavno je da ne traje predugo.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma kriv je i Miron za ovo. Cijeli taj hype oko Dzeke je na neki nacin i on sam kreirao. Konstantna prica oko Edina,zaboravio je da ima jos 25 igraca. Onda ovo dovodjenje nasih igraca, ocekivanja navijaca,pritisak na ekipu. Sve je to uticalo na ekipu,koja ni u prvoj polusezoni nije briljirala.
S druge strane sve ekipe imaju pad u odredjenom dijelu sezone,mozda je za Schalke i dobro da prve 3-4 tekme ne funkcionise sve kako je zamisljeno ali da onda krene.
Sezona je duga i ja iskreno ne vjerujem da ova ekipa moze proci prva kroz cilj. Darmstadt je bolja ekipa,ali isto tako vjerujem da ova ekipa Schalkea se moze potuci za drugo mjesto sa Elversberg om i lauternom.
S druge strane sve ekipe imaju pad u odredjenom dijelu sezone,mozda je za Schalke i dobro da prve 3-4 tekme ne funkcionise sve kako je zamisljeno ali da onda krene.
Sezona je duga i ja iskreno ne vjerujem da ova ekipa moze proci prva kroz cilj. Darmstadt je bolja ekipa,ali isto tako vjerujem da ova ekipa Schalkea se moze potuci za drugo mjesto sa Elversberg om i lauternom.
- RollingPaper
- Kontakt:
Znog hype-a oko Dzeke i opcenito oko ulaska u Bundesligu, i ostale ekipe ih docekuju na noz jer su sad zbog Dzeke najpopularnija ekipa u ligi.
Ove godine je najveci prestiz u ligi da pobjedis Schalke, a to u prvom djelu sezone nije bio slucaj. Cak su svi predvidjali da Schalke ne moze do prva tri mjesta, a sad kao glavni favorit dolaze u goste. Teze je igrati.
Ove godine je najveci prestiz u ligi da pobjedis Schalke, a to u prvom djelu sezone nije bio slucaj. Cak su svi predvidjali da Schalke ne moze do prva tri mjesta, a sad kao glavni favorit dolaze u goste. Teze je igrati.
Jes' ga brico nagrdio, na svakom sudu bi ga dobio...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], lol89, MiranGlasnic, random11, Sheyi, Zglavkar, Zona49 i 40 gostiju.