English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
Wilshere10
- Kontakt:
Re: English Premier League
Lik vazda nervozan. Idi popusi kome, smiri se. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Newcastle bio na korak od top4, zaredaju 2 poraza u nizu padnu u sredinu. Baš je jaka liga skroz.
Ja hvalio West Ham, oni na kraju bez boda ostadoše,bit će zanimljivo za ostanak do kraja
Ja hvalio West Ham, oni na kraju bez boda ostadoše,bit će zanimljivo za ostanak do kraja
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Zanimljivije ovo gledati nego one pede.rluke po Bundesligi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako lijepo pobjeze od Adame, a ko ne bi lol.
Cucu jos na podu
Cucu jos na podu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Nije nemoguće da Arsenal ove sezone uzme kvadrabl ili domestic tripletu.Zahvaljuci dobroj transfed politici godinama unazad i dubini kadra - pored ilegalnih kornera.
Liga gotova, u finalu Karabaje kupa u svom Londonu protiv hrđavog Citya debeli favoriti, prije će biti 3-0 nego penali. U Čampions lig imaju karinu od protivnika ako sam dobro upratio njihov dio ždrijeba. Lagana osmina, **** od europske ekipe Bayern koje su vec jednom unisitili na emiratesu ove sezone. U Europi im je najveca opasnost zdrav PSG i zdrava Barca , ne znam kakve su sanse da se susretnu s njima prije finala, ovo ostalo je talašika. I najteža stvar za osvojit je FA cup, tu ima jos da se igra i opasnih utakmica u zgusnutom rasporedu ,gdje dolazi do momenta da se odmaraju igrači. Tu se može desiti neka nagazna bomba, neki Palace iz prosle sezone, Everton i slicni mesari.
Liga gotova, u finalu Karabaje kupa u svom Londonu protiv hrđavog Citya debeli favoriti, prije će biti 3-0 nego penali. U Čampions lig imaju karinu od protivnika ako sam dobro upratio njihov dio ždrijeba. Lagana osmina, **** od europske ekipe Bayern koje su vec jednom unisitili na emiratesu ove sezone. U Europi im je najveca opasnost zdrav PSG i zdrava Barca , ne znam kakve su sanse da se susretnu s njima prije finala, ovo ostalo je talašika. I najteža stvar za osvojit je FA cup, tu ima jos da se igra i opasnih utakmica u zgusnutom rasporedu ,gdje dolazi do momenta da se odmaraju igrači. Tu se može desiti neka nagazna bomba, neki Palace iz prosle sezone, Everton i slicni mesari.
Adama je baš životinja promašio je sport.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
De nek prvo ligu za pocetak osvoje ,i to smo tek na 2/3 polako Arsenal je to raspadne se sve z dva kolatiketoke je napisao/la: ↑01 feb 2026, 09:57Nije nemoguće da Arsenal ove sezone uzme kvadrabl ili domestic tripletu.Zahvaljuci dobroj transfed politici godinama unazad i dubini kadra - pored ilegalnih kornera.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bruv u serious?wadethegreat je napisao/la: ↑31 jan 2026, 20:33Adamu sresti negdje ljutog horor.
Gdje su mi quaterback I Babo mu Edin Dzeko.
Gdje mi je jay da mi malo prica koliko je los Joao Pedro.
Kakvi Mesari I bogalji u West hamu![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Jest Webb kreno agresivno da gura United ysbo sve svoje celavo. Ovo bi bilo sramotno da je proslo
Malo mu bilo dok je on sudio
Malo mu bilo dok je on sudio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bruno Fernandes stvarno doktor ove igre,koliko vrijedi za igru Uniteda
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jel carrick namjerno ovo podvrce na jednoj strani kaputa kao neko sujevjerje? Jer izgleda presmijesno 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Cunha uhvatio zalet pod Carrickom, izgleda stvarno preporođeno
Casemiro no look pass, ma u redu je! Lik je Ronaldinho u Engleskoj
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Villa ako ne okrene ovu tekmu, moje mišljenje da će ispasti iz top 4 do kraja sezone.
Fulham i screameri u sudačkim nadoknadama. 
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Vintage United.
- feniksptica
- Kontakt:
Vratio se stari United
Bukvalno
Bukvalno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovo im ide samo na stetu. Luda sreca, hajp ne idu na duge staze
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.