FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Menalo zadnje 2 utakmice ni minute nije dobio Belupo i Osijek a prije toga protiv Istre odigrao 90minuta i zabio. Nelogično al eto, tako da vjerujem da je on nezadovoljan gore i da dolazi.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Samo mi nije jasno, kako će doći igrači pod ugovorom ako je prelazni rok završen ? Kod nas nije završen, ali ti može doći igač koji je do 31 januara raskinuo ugovor. Neka mi neko objasni, jer nisam dobro upoznat.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kod nas je rok do 06.01 , do tad mozes potpisati koga hoces uključujući i igrače pod ugovorom. Nakon isteka tog roka mozes potpisati samo igrace koji su do tad imali slobodne papire.
Bio bi i on fino pojačanje, znam da je u OFK Beogradu fino zabijao.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:15Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
Aha, hvala.jurisicduska je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:30Kod nas je rok do 06.01 , do tad mozes potpisati koga hoces uključujući i igrače pod ugovorom. Nakon isteka tog roka mozes potpisati samo igrace koji su do tad imali slobodne papire.
Taj Sanhez je izgleda neka šifra, Realova škola
Menalo plus spic nivo benke biblije renana prvih 6 mjeseci ahmetovica, prelazni rok dobar.
Kazu neki da smo kudili Gulija, tacno je i Gulisa je ima katastrofalnu polusezonu, nije dodavo nije davo golove ko prosle godine ali je trco stvaro pritisak borio se i vise nego godinu ranije.
Menalo ako dodje mozda bude imao vise golova asistencija ali SIGURNO nece imat ucinak koji je Gulash imo u vidu birbe brzine znanja.
Gulasiv odlazak se vec sad osjeti ne samo u napadu vec i u obrani. Ti kad imas Gulasa taj igrac koliko je opasan po odbranu protivnika toliko je opasan za napad i vezni red jer vazda o njemu razmisljaju vazda motre na njeg i trece gube mnogo energije snage na njeg
Al aki Menalo dadne 7 golova 3-4 asistencije to hoce bit dovoljno da smo nasli ok zamjenu za gulisu nista vise od tog.
Banic je najbolji golman u zadnjih 5 godina. I trenutno je najbolji golman lige
Kazu neki da smo kudili Gulija, tacno je i Gulisa je ima katastrofalnu polusezonu, nije dodavo nije davo golove ko prosle godine ali je trco stvaro pritisak borio se i vise nego godinu ranije.
Menalo ako dodje mozda bude imao vise golova asistencija ali SIGURNO nece imat ucinak koji je Gulash imo u vidu birbe brzine znanja.
Gulasiv odlazak se vec sad osjeti ne samo u napadu vec i u obrani. Ti kad imas Gulasa taj igrac koliko je opasan po odbranu protivnika toliko je opasan za napad i vezni red jer vazda o njemu razmisljaju vazda motre na njeg i trece gube mnogo energije snage na njeg
Al aki Menalo dadne 7 golova 3-4 asistencije to hoce bit dovoljno da smo nasli ok zamjenu za gulisu nista vise od tog.
Banic je najbolji golman u zadnjih 5 godina. I trenutno je najbolji golman lige
Guli u startnoj postavi večeras
Mislim da se ceka odluka oko Domzala jer je igrao u dva kluba ove sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:15Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
Kyle88 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:14Mislim da se ceka odluka oko Domzala jer je igrao u dva kluba ove sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:15Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
Ugašeni su oni zvanicno, uefa moze dati zeleno svjetlo da predje negdje igrati, mada cisto sumnjam da ce on kod nas, nadat se da ce u toku hefte i spic doci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma nemamo mi para, neće niko doćiRule_hz je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:17Kyle88 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 20:14Mislim da se ceka odluka oko Domzala jer je igrao u dva kluba ove sezone.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:15Cuo sam i da je Aleksandar Kahvic valjda blizu dolaska ima li neko neku info više ?
Ugašeni su oni zvanicno, uefa moze dati zeleno svjetlo da predje negdje igrati, mada cisto sumnjam da ce on kod nas, nadat se da ce u toku hefte i spic doci
Kahvić je dobar igrač.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ispravno, no trebao se dovest jedan napadac i ulozit koja markica da se adaptira na ligu do ljeto pa da se pokusa napast KL i liga iduce god, ovako ces morati uigravati napadaca na startu sezone…MSOZ101 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:00Cilj ove sezone je promocija Dizdarević, Telalovića, Ignatkova, Hadžimehmedovića i Cerića, očigledno će svakom biti pružena prilika za dokazivanje. Oni će ove sezone kupovati svoj status naredne sezone i to je jedina istina. Na osnovu njihovog stanja na terenu planirat će se ljetni prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, GokuSSJG, KarloIvandic, nedimmmm1337, Puas, Rule_hz, StriktnoZlo, Wilshere10 i 79 gostiju.