Pa i dace 20 milja, samo sto je Heldt nakon sinocnje tekme povecao cijenu na 25.Rosas7 je napisao/la:
oni bi badava dobra golmana e nema istresi 20milijunceka
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Je li istina da nakon isteka ugovora sa Schalkeom postajete Zvezdi braca po sponzoru? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Gasprom u Bayernu??Devil je napisao/la:Je li istina da nakon isteka ugovora sa Schalkeom postajete Zvezdi braca po sponzoru?
nema od tog nista
Thomas Müller - Fußballgott
svaka im cast ako hoceOmerbavarac je napisao/la:Pa i dace 20 milja, samo sto je Heldt nakon sinocnje tekme povecao cijenu na 25.Rosas7 je napisao/la:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zna Howrse Held kako se to radi.Omerbavarac je napisao/la:Pa i dace 20 milja, samo sto je Heldt nakon sinocnje tekme povecao cijenu na 25.Rosas7 je napisao/la:
Da se izvinem svim poštovaocima ovog kluba, kada sam govorio da priželjkujem Pepea da zakrpi rupu na stoperskoj poziciji. Slično nešto ne znam jesam li ikada vidio :evil:Greška je što ovom monstrumu doživotno nije zabranjeno koračanje, trčkaranje zelenim terenima 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bastian popizdio na presici
i izjavio sljedeće: "Jeder hört in der Kabine auf das, was ich sage".
Prije toga Robben se žalio kako Bayern nema lidera ili vođu na terenu i da fali neko kao što je bio njegov zemljak van Bommel.
Da li je traka dodijeljena pogrešnom čovjeku? I mora li ona toliko značiti? Ne bih rek'o (ne to da je Lahm loš kapiten, nego treba li Švajniju traka da bi na terenu djelovao kao pravi vođa).
Arjen se ponovo zalaže za prava pojačanja (u prvih elf) koja se neophodna po njegovom mišljenju (2 ili 3).
Iličević i Reus su zamišljeni samo kao dobre zamjene.
Negdje je objavljeno da Junajted nudi 27 milja za Neuera.
I sve to dok dok Manuelova djevojka sa budućom svekrvom traga po Minćenu gdje bi se mogla skrasiti u budućem/zajedničkom životu, koji im slijedi od predstojećeg ljeta.
Protiv Schalke-a očekujem golijadu, pa makar Manu bio jednako dobar kao protiv ManU-a.
Prije toga Robben se žalio kako Bayern nema lidera ili vođu na terenu i da fali neko kao što je bio njegov zemljak van Bommel.
Da li je traka dodijeljena pogrešnom čovjeku? I mora li ona toliko značiti? Ne bih rek'o (ne to da je Lahm loš kapiten, nego treba li Švajniju traka da bi na terenu djelovao kao pravi vođa).
Arjen se ponovo zalaže za prava pojačanja (u prvih elf) koja se neophodna po njegovom mišljenju (2 ili 3).
Iličević i Reus su zamišljeni samo kao dobre zamjene.
Negdje je objavljeno da Junajted nudi 27 milja za Neuera.
Protiv Schalke-a očekujem golijadu, pa makar Manu bio jednako dobar kao protiv ManU-a.
Vom Jäger zum Gejagten
- Ronaldo CR7
- Kontakt:
Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodjeRonaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidis, odlicno razmisljas. Cak mozda i bolje od SAF-a.Rosas7 je napisao/la: ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodje
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- suicidesquad
- Kontakt:
Kaže navijač umjetne tvorevine!Rosas7 je napisao/la:ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodjeRonaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
- Mesut Ozil
- Kontakt:
moj jarane nouer je branio ono sto cezar nemoze ni u snu. bio bi pravo pojacanje za man u al bi ga vise volio vidjet u minhenu. a to sto kazes da je ovojedina dobra utakmica varas se. pogledaj bvb vs schalke pa onda se javi. a imao je monogo dobrih utakmicaRosas7 je napisao/la:ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodjeRonaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
- Mesut Ozil
- Kontakt:
Bio bi dobro pojacanje. Dobar igrac al za mene je onaj Falcao bolji.isakovich je napisao/la:kako bi bilo dobro dovesti ovoga HULKA u nase redove
Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
@Omer ga poznaje, kao i Anton (možda još neki).
Da ga vratimo ovamo? Jeste li ZA?
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Pa sta je s njim uopste bilo? Al' cim je otvorio temu, lijepo bi bilo da i pise po njoj. 
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
@Ronaldo CR7 i @Mesut Ozil, zašto
Varam li se, ili je ovo jedan te isti
, kako da ga poželim natrag, kada može biti ko zna ko
Šta bude neko sličan Moni
, ne daj Bože
Vjerujem da je neko od forumaša koji su redovno ovdje, ali eto recim da isključimo tu opciju, pa moj konačan odgovor glasi:
Ako je dobar čo''ek, hitno mu pozivnicu pošalji
, reci da će biti pun stol mesa, pića i drugih derivata 
E ja ga ne znam, šta ćemo sadgeronimo je napisao/la:Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
Ako je dobar čo''ek, hitno mu pozivnicu pošalji
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za mene je dobar, ne bi bilo lose da se vrati u staro jato.geronimo je napisao/la:Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
Klare je napisao/la: E ja ga ne znam, šta ćemo sad, kako da ga poželim natrag, kada može biti ko zna ko
Šta bude neko sličan Moni
, ne daj Bože
Vjerujem da je neko od forumaša koji su redovno ovdje, ali eto recim da isključimo tu opciju, pa moj konačan odgovor glasi:
Ako je dobar čo''ek, hitno mu pozivnicu pošalji, reci da će biti pun stol mesa, pića i drugih derivata

Jesi li i ti pomislio?Klare je napisao/la:@Ronaldo CR7 i @Mesut Ozil, zašto![]()
Varam li se, ili je ovo jedan te isti
![]()
Hajde vidjet ću da vam dovedem Neleta u što kraćem mogućem roku.
Nećete ga prepoznati, pogotovo ovi koji su "ratovali" sa njim od samog početka (ribery, bistrik i ost.)
Vom Jäger zum Gejagten
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
zdravo vidim da raspravljate o mauel noueru,veoma talentovan,odličan golman,i kada bi ga volio vidjeti u redovima drugog kluba definitivno bayern munichena,a i naravno real madrid ali oni ipak imaju sad za sad kasiljasaMesut Ozil je napisao/la:moj jarane nouer je branio ono sto cezar nemoze ni u snu. bio bi pravo pojacanje za man u al bi ga vise volio vidjet u minhenu. a to sto kazes da je ovojedina dobra utakmica varas se. pogledaj bvb vs schalke pa onda se javi. a imao je monogo dobrih utakmicaRosas7 je napisao/la:ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodjeRonaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.