FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2011, 18:20

Rosas7 je napisao/la:
oni bi badava dobra golmana e nema istresi 20milijunceka
Pa i dace 20 milja, samo sto je Heldt nakon sinocnje tekme povecao cijenu na 25. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 apr 2011, 18:46

Je li istina da nakon isteka ugovora sa Schalkeom postajete Zvezdi braca po sponzoru? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 apr 2011, 18:51

Devil je napisao/la:Je li istina da nakon isteka ugovora sa Schalkeom postajete Zvezdi braca po sponzoru? :?
Gasprom u Bayernu??

nema od tog nista
Thomas Müller - Fußballgott

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2011, 20:30

Omerbavarac je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Pa i dace 20 milja, samo sto je Heldt nakon sinocnje tekme povecao cijenu na 25. :roll:
svaka im cast ako hoce
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 apr 2011, 20:37

Omerbavarac je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Zna Howrse Held kako se to radi. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2011, 23:13

Da se izvinem svim poštovaocima ovog kluba, kada sam govorio da priželjkujem Pepea da zakrpi rupu na stoperskoj poziciji. Slično nešto ne znam jesam li ikada vidio :evil:Greška je što ovom monstrumu doživotno nije zabranjeno koračanje, trčkaranje zelenim terenima :evil:
[youtube][/youtube]

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 apr 2011, 22:43

kako bi bilo dobro dovesti ovoga HULKA u nase redove
VOLIM BAYERN

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 apr 2011, 00:48

Bastian popizdio na presici :lol: i izjavio sljedeće: "Jeder hört in der Kabine auf das, was ich sage".
Prije toga Robben se žalio kako Bayern nema lidera ili vođu na terenu i da fali neko kao što je bio njegov zemljak van Bommel.
Da li je traka dodijeljena pogrešnom čovjeku? I mora li ona toliko značiti? Ne bih rek'o (ne to da je Lahm loš kapiten, nego treba li Švajniju traka da bi na terenu djelovao kao pravi vođa).
Arjen se ponovo zalaže za prava pojačanja (u prvih elf) koja se neophodna po njegovom mišljenju (2 ili 3).
Iličević i Reus su zamišljeni samo kao dobre zamjene.

Negdje je objavljeno da Junajted nudi 27 milja za Neuera. :? I sve to dok dok Manuelova djevojka sa budućom svekrvom traga po Minćenu gdje bi se mogla skrasiti u budućem/zajedničkom životu, koji im slijedi od predstojećeg ljeta.
Protiv Schalke-a očekujem golijadu, pa makar Manu bio jednako dobar kao protiv ManU-a. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Ronaldo CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo CR7 » 29 apr 2011, 10:11

Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2011, 10:52

Ronaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2011, 11:18

Rosas7 je napisao/la: ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodje
Vidis, odlicno razmisljas. Cak mozda i bolje od SAF-a. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 29 apr 2011, 12:27

Rosas7 je napisao/la:
Ronaldo CR7 je napisao/la:Stvarno neznam gdje bih više volio vidjeti Manuel N.u redovima Bayerna ili Man.unt.Jer Bayern mi je veoma drag klub,ali u Manchesteru bi se razvio u pravu zvijezdu.Sta vi mislite?A čitao sam juče da man.unt.želi Julia Cezara.
ma sta ce nam u manchesteru,taj covjek je imao puno kikseva kroz sezonu,sada tek dobru utakmicu obranio,neka nama davida de gee,nek on dodje
Kaže navijač umjetne tvorevine! :mrgreen:

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:00

Rosas7 je napisao/la:
moj jarane nouer je branio ono sto cezar nemoze ni u snu. bio bi pravo pojacanje za man u al bi ga vise volio vidjet u minhenu. a to sto kazes da je ovojedina dobra utakmica varas se. pogledaj bvb vs schalke pa onda se javi. a imao je monogo dobrih utakmica

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:51

isakovich je napisao/la:kako bi bilo dobro dovesti ovoga HULKA u nase redove
Bio bi dobro pojacanje. Dobar igrac al za mene je onaj Falcao bolji. 8-)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 apr 2011, 14:31

Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
@Omer ga poznaje, kao i Anton (možda još neki).
Da ga vratimo ovamo? Jeste li ZA?
Vom Jäger zum Gejagten

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 29 apr 2011, 14:47

Pa sta je s njim uopste bilo? Al' cim je otvorio temu, lijepo bi bilo da i pise po njoj. ;)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 apr 2011, 14:48

@Ronaldo CR7 i @Mesut Ozil, zašto :?: :roll: Varam li se, ili je ovo jedan te isti :?
geronimo je napisao/la:Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
E ja ga ne znam, šta ćemo sad :? , kako da ga poželim natrag, kada može biti ko zna ko :? Šta bude neko sličan Moni :x , ne daj Bože :( Vjerujem da je neko od forumaša koji su redovno ovdje, ali eto recim da isključimo tu opciju, pa moj konačan odgovor glasi:
Ako je dobar čo''ek, hitno mu pozivnicu pošalji :P , reci da će biti pun stol mesa, pića i drugih derivata :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 apr 2011, 14:51

geronimo je napisao/la:Interesuje li koga šta je sa ovim NeLsonom? Likom koji je otvorio ovu temu.
Za mene je dobar, ne bi bilo lose da se vrati u staro jato. :P

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 apr 2011, 17:23

Klare je napisao/la: E ja ga ne znam, šta ćemo sad :? , kako da ga poželim natrag, kada može biti ko zna ko :? Šta bude neko sličan Moni :x , ne daj Bože :( Vjerujem da je neko od forumaša koji su redovno ovdje, ali eto recim da isključimo tu opciju, pa moj konačan odgovor glasi:
Ako je dobar čo''ek, hitno mu pozivnicu pošalji :P , reci da će biti pun stol mesa, pića i drugih derivata :D
slika slika
Klare je napisao/la:@Ronaldo CR7 i @Mesut Ozil, zašto :?: :roll: Varam li se, ili je ovo jedan te isti :?
Jesi li i ti pomislio? :mrgreen: Svašta je moguće u današnjem vaktu i zemanu.

Hajde vidjet ću da vam dovedem Neleta u što kraćem mogućem roku.
Nećete ga prepoznati, pogotovo ovi koji su "ratovali" sa njim od samog početka (ribery, bistrik i ost.)
Vom Jäger zum Gejagten

Cristiano Ronaldo 7
Kontakt:

Post Postao/la Cristiano Ronaldo 7 » 30 apr 2011, 08:16

Mesut Ozil je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
moj jarane nouer je branio ono sto cezar nemoze ni u snu. bio bi pravo pojacanje za man u al bi ga vise volio vidjet u minhenu. a to sto kazes da je ovojedina dobra utakmica varas se. pogledaj bvb vs schalke pa onda se javi. a imao je monogo dobrih utakmica
zdravo vidim da raspravljate o mauel noueru,veoma talentovan,odličan golman,i kada bi ga volio vidjeti u redovima drugog kluba definitivno bayern munichena,a i naravno real madrid ali oni ipak imaju sad za sad kasiljasa :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []