Pa hajde možda Krdžalića i ne treba spominjati, ali Turkeš je postigao dva golaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:55Glavni igraci su otisli,kakav Krdzalic i Turkes to ni na klupi ne moze sjediti u normalnim uslovima.Gojkovic bio povrijedjen godinu dana,Bega je katastrofa ziva jedino Kupresak svijetla tacka.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:00Pa nije baš tako. Osim Kuprešaka, tu su Beganović, Mujkić, Kyeremeh, Krdžalić i Turkeš, plus povrijeđeni Gojković.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:51
Njihovi navijaci su pisali da nema sanse da je 500k u pitanju.
Ako ode i Kupresak to je vec rasuta citava generacija 11 igraca koji su prosle sezone donijeli kup do zadnjeg,steta...Nikad mi kontinuitet i sistem necemo imati nazalost
Katastrofa
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 10 feb 2026, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Vjeruju oni Krdzalicu, ipak je njihov. Dobio je minute a nije na pripremama bio, dobar je on samo ako opet novu neku nevjerovatnu povredu ne dobije, uz malo kontinuiteta masina vidit cesNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:55Glavni igraci su otisli,kakav Krdzalic i Turkes to ni na klupi ne moze sjediti u normalnim uslovima.Gojkovic bio povrijedjen godinu dana,Bega je katastrofa ziva jedino Kupresak svijetla tacka.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:00Pa nije baš tako. Osim Kuprešaka, tu su Beganović, Mujkić, Kyeremeh, Krdžalić i Turkeš, plus povrijeđeni Gojković.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:51
Ako ode i Kupresak to je vec rasuta citava generacija 11 igraca koji su prosle sezone donijeli kup do zadnjeg,steta...Nikad mi kontinuitet i sistem necemo imati nazalost
Katastrofa
- PeppermintSA
- Kontakt:
Naduvenko Dubravko nas za tri godine odvede iz ponora u top 8 aba lige i četvrtfinale FIBA takmičenja, uz osvojen kup i aba 2. Uz sve mane, ustati i nakloniti se.
- napoleon72
- Kontakt:
Da Shrek uleti doveo bi Garnetta i Gasola a klub bi se ugasio za 3 godinePeppermintSA je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:14Naduvenko Dubravko nas za tri godine odvede iz ponora u top 8 aba lige i četvrtfinale FIBA takmičenja, uz osvojen kup i aba 2. Uz sve mane, ustati i nakloniti se.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- belosevic23
- Kontakt:
pa sta je sa tim Zivkovicem, nismo heroin kupili nego igrača
Na stranu kako izgleda i kako priča, čovjek je itekako sposoban u biznisu i mimo košarke. Da je bogdom Dubravko umjesto Homera, ne bi svake godine zaostajali 20+ bodova za prvim na tabeli.PeppermintSA je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:14Naduvenko Dubravko nas za tri godine odvede iz ponora u top 8 aba lige i četvrtfinale FIBA takmičenja, uz osvojen kup i aba 2. Uz sve mane, ustati i nakloniti se.
Klasično naše, lešinarski
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Evo Dreca na slikama sa treninga, mozda su mu izganjali da moze igrati
Slazem se ali valja se njih kutarisati. Turkes nije htio sporazumni raskid jer nece nigdje vise imati platu ko kod nasjurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:48Vidi da ne plaćamo Turkesa i Renana koliko plaćamo mogli bi dovest kakvog hoćeš napadacaBajroni je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:46Marko Dugandzic je prva opcija ali nije jeftinjurisicduska je napisao/la: ↑09 feb 2026, 20:30Andres Vombergar
Marko Dugandzic - mislim da će njega dovest.
Vitaliy Lisakovich
Ima napadaca ako imamo ambiciju da ih dovedemo. Bilo koji navedeni bi bio pojačanje.ali njih dvojica dobijaju bas bezobrazne pare. Za ono sto pružaju astronomske. Najskuplji napadački dvojac lige x2 a ne mogu da isporuče 5 golova.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
slabo je ovo sa rosterom koji imamo. Ok je prvih 11 i to bez pravog napadaca. Koliko se klub lose vodi dovoljno govori da uzmes mlinarica za 250k a prodas ga za 300k. Plus njegova plata znaci u gubitku si. Umjesto da si bar njega ostavio a mi ostali sa Turkesom
- Shategabri
- napoleon72
- Kontakt:
Uclani je i eto znacke.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:36Upravo sam kolegicu preveo u FKS![]()
Al sam morao dati značku za 80 godina![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Zivkovic je tu al se vraca iz povrede. Treba mu jos neko vrijeme.belosevic23 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:37pa sta je sa tim Zivkovicem, nismo heroin kupili nego igrača
- Shategabri
Dodušenapoleon72 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:38Uclani je i eto znacke.Shategabri je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:36Upravo sam kolegicu preveo u FKS![]()
Al sam morao dati značku za 80 godina![]()
![]()
Koševo Zapad
Jel potpisao?Bajroni je napisao/la: ↑10 feb 2026, 12:38Zivkovic je tu al se vraca iz povrede. Treba mu jos neko vrijeme.belosevic23 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 11:37pa sta je sa tim Zivkovicem, nismo heroin kupili nego igrača
Koji su nam glavni igraci otisli, osim Guliashvilia?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:55Glavni igraci su otisli,kakav Krdzalic i Turkes to ni na klupi ne moze sjediti u normalnim uslovima.Gojkovic bio povrijedjen godinu dana,Bega je katastrofa ziva jedino Kupresak svijetla tacka.Morpheus je napisao/la: ↑10 feb 2026, 10:00Pa nije baš tako. Osim Kuprešaka, tu su Beganović, Mujkić, Kyeremeh, Krdžalić i Turkeš, plus povrijeđeni Gojković.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 feb 2026, 22:51
Katastrofa
Pa i GOŠK pokrio tribinu 
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 28 gostiju.