Evander je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:50
Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:33
Evander je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:23
Volim kad se takvi pronadju.
Vjerujem da si ista ljiga i na poslu i u porodici i u drustvu....
Ali si vjerovatno najglasniji kad se Borcu navlaci
Jesi dosadan s tim Borcem.
Pa vidi, nećeš imati priliku da vidiš kakva sam ljiga, ne volim se sretati s papcima.
Na tvoju sreću

Nastavi prosipati se i vrijeđati iz nemoći.
Nema neke štete, a lako biti junačina na forumu.
Jasno, odgovoriće ti se adekvatno, kad te ćaća nije naučio osnovne kulture, moramo ti začepiti poganu labrnju.
Lako je drigom na forumu reci da je papak, a ovaj papak je za tebe vjeruj izmislio ziovot.
Od skolovanja, do drustva, statusa, svega....
Ko si i sta si, moze se vidjeti po ovom sta i kako pises.
Pretpoatavljam da si iz nekog padinskog ruralnog dijela grada i da negdje irgetis za male pare.
Satisfakcija ti je biti baja na forumu.
A te lafo mangupske, ne bi bio prvi koji se ovdje mangupisao, pa se onda izvinjvao. Mani se toga, jaranski savjet.
Čuj može se vidjeti, pa legendo krenuo si sa ad hominem kvalifikacijama, šta očekuješ?!
Vidim, školovan ko da si kupio diplomu u Kiseljaku ili Travniku.
U nedostatku argumenata, pređeš na vrijeđanje.
Tako sigurno na razgovaraš u realnom svijetu.
Za ovakav riječnik bi te neko patosirao.
Sve si pogodio

Jest, evo baš ću anonimusu na forumu dokazivati ko sam i šta sam! Al evo pošto ti je to neka satisfakcija, recimo da imam dvije diplome sa UNSA.
Da ti se izvinjavam jer si dobio adekvatan odgovor na vrijeđanje? Hoću, evo samo rep da svežem!
Prijateljski savjet, nemoj priču prebacivati na lični nivo, možemo o La Ligi, Realu, Barsi, igračima, složiti se ili ne, al nema potrebe da pišeš o meni ili nekom drugom forumašu. Nismo tema, a i odlika neinteligentnih i nepismenih ljudi je manjak argumenata nadoknaditi ličnim uvredama. Nemoj to sebi raditi, ne ide ti u prilog obzirom da tvrdiš kako si uticajni akademski građanin.