FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Portillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Portillo » 29 apr 2011, 22:14

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
hahahaha , al najjaci je komentar dole ... kaze :

"BREAKING NEWS:

barca starting ACTING SHCOOL...!!!!" :lol: :lol:
Cuo sam da oni pred ovako ove vaznije utakmice na trening dovedu par kaskadera pa vjezbaju glumu, znas ono, ko ce bolje past, past ko da ga se rafala, u narednoj utakmici ocekujem da stave onu "umjetnu krv", pa da kada ih neki nas igrac pipne samo ona prsne.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 29 apr 2011, 22:38

E jeste ga vise smorili oko ovih simuliranja i sudjenja i svasta necega, to nije normalno, pa ovi realovci samo hoce da provociraju, a gori smo mi sto nasjedamo i pokusavamo da im pokazemo neke stvari ali oni to ili nece ili ne mogu skontati, samo molio bih navijace reala da kazu kad je trener barcelone zadnji put pricao o sudjenju u mecu u kojem je barcelona u najmanju ruku bila ostecena, ja samo znam da je rekao za pedra i 2 cm, et da vas vidim malo, a mourinhu samo malo treba i on odmah zapali javnost, ovo ono samo da bi svima zamazao oci, ali upravu je calderon, dobio je on previse ovlasti u madridu pa sad ne zna kako da se izvuce pa pricao o nekim drugim temama kao da njemu sudac nikad nije pomogao
Mes Que Un Club

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2011, 00:35

pacovi_tu_ima je napisao/la:izgleda da je neko pustio obrađen video, na ovom clipu se vidi da je pepe IPAK dotakao nogu alvesa.

[youtube][/youtube]

slika

yebo lud zbunjenog :roll:
ako iko od vas poznaje fiziku malo ili je igrao jbenog fudbala, znace da Alves nema sanse da se onako okrene skoro za 360 stepen,kao balerina a da ne dobije udarac cija sila upravo ce mu pomoc da se onako okrene, lik je bio udaren u nogu sto posto a to sto je on iskoristio udarac da se lagano okrene i napravi sliku starta da je jos gora, to trebaju navijaci Reala da zahvale Pepeu , kao i na ostalim sranjima koja je pravio za njihov tim, treba da krenu iz svog dvorista, postaju smijesni na sta se izvlace, na sta je Real M spao,toliko titula i sjajnih igraca kroz istoriju i oni se izvlace na udarce i Mourinhove prljave taktike i press konferencije, eh tako vam je kad dovedete ljude koji nisu dostojni vaseg dresa, koliko god Mourinho bio sjajan trener, a veliki je trener zaista, on nije radi svog imidza i seljakluka za Real M,ja znam ko navija za Real, to su isti oni ljudi koji su pljeskali Del Pieru kao gospoda ili Ronaldinhu, a pitam se da li bi Mourinho ikad ikome zapljeskao na lijepoj igri, ne, on samo zna pljuvat i previse voli sebe da bi nekad jbeni poraz priznao kao covjek, eto sta ste vi zaposlili, kad Jose nauci se kulturi onda ce tek biti trener a ovako je trener al i seljak teze vrste i primitivac
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 apr 2011, 01:02

JuveSissoko je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:izgleda da je neko pustio obrađen video, na ovom clipu se vidi da je pepe IPAK dotakao nogu alvesa.

[youtube][/youtube]

slika

ako iko od vas poznaje fiziku malo ili je igrao jbenog fudbala, znace da Alves nema sanse da se onako okrene skoro za 360 stepen,kao balerina a da ne dobije udarac cija sila upravo ce mu pomoc da se onako okrene, lik je bio udaren u nogu sto posto a to sto je on iskoristio udarac da se lagano okrene i napravi sliku starta da je jos gora, to trebaju navijaci Reala da zahvale Pepeu , kao i na ostalim sranjima koja je pravio za njihov tim, treba da krenu iz svog dvorista, postaju smijesni na sta se izvlace, na sta je Real M spao,toliko titula i sjajnih igraca kroz istoriju i oni se izvlace na udarce i Mourinhove prljave taktike i press konferencije, eh tako vam je kad dovedete ljude koji nisu dostojni vaseg dresa, koliko god Mourinho bio sjajan trener, a veliki je trener zaista, on nije radi svog imidza i seljakluka za Real M,ja znam ko navija za Real, to su isti oni ljudi koji su pljeskali Del Pieru kao gospoda ili Ronaldinhu, a pitam se da li bi Mourinho ikad ikome zapljeskao na lijepoj igri, ne, on samo zna pljuvat i previse voli sebe da bi nekad jbeni poraz priznao kao covjek, eto sta ste vi zaposlili, kad Jose nauci se kulturi onda ce tek biti trener a ovako je trener al i seljak teze vrste i primitivac
Gledaj, znam da simpatiziras njih isto kao i ja Inter u Italiji. Ali nije istina to sto si napisao, jednostavno nije... prvo, na tom videu se takodjer jasno vidi da niej bilo kontakta, pogledaj kako je naglo ubrzan kada Pepe treba dirnuti njegovu nogu. A na ovom gifu se to ne vidi jer je iz pogresnog ugla. Opet ti kazem, oni na trening dovedu par kaskadera i vjezbaju padanje, tako da ovo nije nista cudno. Fizika? Ma nije se on okreno za 360 stepeni ba, evo ja sam sad pokusao isto i uspjelo mi je, pogotovo pogledaj onaj momenat, mozda Alves tu nije nista kriv (vjerovatno bi i ja reagirao tako), ali sudija jest. Ovo jednostavno nije crveni, po tom kriteriju koji je postavio tada, morao je dati Pedru i Biskvitu 3 crvena zbog simuliranja i Marcelu i Adebayoru (ali to tek nakon crvenog kada su izgubili zivce, i ja bi, i ti bi). A ulog je finale Lige prvaka. Znaci svi svjetski mediji, svaki nogometni analiticar, strucnjak, igrac (da nije iz tabora Barce) se slozio da ono vidjelo crvenog nije i sam ti znas da to nije za crvenog ali eto. Uz to, prvo su odglumili ono na noslima pa je majmun nastavio igrat ko' da nista nije bilo. Da, mi cemo u ovoj utakmici pricati o sudijama, sta nebi trebali jel? Ajde zamisli da se to desi tvom Juveu, i tvoja bi reakcija bila ovakva dajem glavu da bi. Ja takodjer ne znam mnogo toga o Calciopoliju (ti znas vise od mene) i ti smatras to farsom i zalis za tim sto je tvoj klub "kao nevin" igrao jednu sezonu u drugoj ligi, vjeruj i nama je tako, samo sto je ovaj calcio/farsopoli mnogo kontraverzniji od ovog crvenog. E sad sto se tice Mourinha. Bernabeu je jasan oko toga "Nit je lopov, nit je bezobrazan, Bernabeu zauvijek uz Mourinha". On samo brani cast Reala i ne dozvoljava raznim kvazi-novinarima da se sprdaju na racun najveceg kluba na svijetu. Uostalom, pogledaj Pepove psovke na pressici, pogledaj ga kakav je bio kao igrac, mislim da nije bio nista bolji od naseg Pepeta. Covjek nas je odveo u polufinale Lige prvaka, uradio je nesto sto prethodnih 10 trenera nisu, osvojio je Kup nakon 20 godina malte-ne. Sto se taktike tice: Ne, on nije igrao defanzivno, fino ti je objasnio onaj od neki dan na ovoj istoj temi, Real krenuo sa 7 defanzivaca, Barca sa 6, Barca imala samo posjed u svakoj od utakmica i sudiju, i kakva je to defanzivna taktika kad u svakoj utakmici nadigras protivnika? Daj ba... da malo otvorite oci a ne vjerujete hrvatskim novinarima koji su svoje diplome stekli cuvajuci ovce bile bi vam neke stvari mnogo jasnije. Ma ne... ja ipak mislim da je on trebao krenuti kao u onoj na Kamp Nou, naguzit im se i primit pet komada, bar ga niko nebi optuzivao za defanzivnu igru. Prenesi ovu raspravu na Realovu temu, jadan sam ja kad naidju ovi bizoni pa ... ma znas i sam.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 apr 2011, 02:13

mandraX je napisao/la:slika
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 apr 2011, 02:15

Portillo je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:

[youtube][/youtube]

slika

Gledaj, znam da simpatiziras njih isto kao i ja Inter u Italiji. Ali nije istina to sto si napisao, jednostavno nije... prvo, na tom videu se takodjer jasno vidi da niej bilo kontakta, pogledaj kako je naglo ubrzan kada Pepe treba dirnuti njegovu nogu. A na ovom gifu se to ne vidi jer je iz pogresnog ugla. Opet ti kazem, oni na trening dovedu par kaskadera i vjezbaju padanje, tako da ovo nije nista cudno. Fizika? Ma nije se on okreno za 360 stepeni ba, evo ja sam sad pokusao isto i uspjelo mi je, pogotovo pogledaj onaj momenat, mozda Alves tu nije nista kriv (vjerovatno bi i ja reagirao tako), ali sudija jest. Ovo jednostavno nije crveni, po tom kriteriju koji je postavio tada, morao je dati Pedru i Biskvitu 3 crvena zbog simuliranja i Marcelu i Adebayoru (ali to tek nakon crvenog kada su izgubili zivce, i ja bi, i ti bi). A ulog je finale Lige prvaka. Znaci svi svjetski mediji, svaki nogometni analiticar, strucnjak, igrac (da nije iz tabora Barce) se slozio da ono vidjelo crvenog nije i sam ti znas da to nije za crvenog ali eto. Uz to, prvo su odglumili ono na noslima pa je majmun nastavio igrat ko' da nista nije bilo. Da, mi cemo u ovoj utakmici pricati o sudijama, sta nebi trebali jel? Ajde zamisli da se to desi tvom Juveu, i tvoja bi reakcija bila ovakva dajem glavu da bi. Ja takodjer ne znam mnogo toga o Calciopoliju (ti znas vise od mene) i ti smatras to farsom i zalis za tim sto je tvoj klub "kao nevin" igrao jednu sezonu u drugoj ligi, vjeruj i nama je tako, samo sto je ovaj calcio/farsopoli mnogo kontraverzniji od ovog crvenog. E sad sto se tice Mourinha. Bernabeu je jasan oko toga "Nit je lopov, nit je bezobrazan, Bernabeu zauvijek uz Mourinha". On samo brani cast Reala i ne dozvoljava raznim kvazi-novinarima da se sprdaju na racun najveceg kluba na svijetu. Uostalom, pogledaj Pepove psovke na pressici, pogledaj ga kakav je bio kao igrac, mislim da nije bio nista bolji od naseg Pepeta. Covjek nas je odveo u polufinale Lige prvaka, uradio je nesto sto prethodnih 10 trenera nisu, osvojio je Kup nakon 20 godina malte-ne. Sto se taktike tice: Ne, on nije igrao defanzivno, fino ti je objasnio onaj od neki dan na ovoj istoj temi, Real krenuo sa 7 defanzivaca, Barca sa 6, Barca imala samo posjed u svakoj od utakmica i sudiju, i kakva je to defanzivna taktika kad u svakoj utakmici nadigras protivnika? Daj ba... da malo otvorite oci a ne vjerujete hrvatskim novinarima koji su svoje diplome stekli cuvajuci ovce bile bi vam neke stvari mnogo jasnije. Ma ne... ja ipak mislim da je on trebao krenuti kao u onoj na Kamp Nou, naguzit im se i primit pet komada, bar ga niko nebi optuzivao za defanzivnu igru. Prenesi ovu raspravu na Realovu temu, jadan sam ja kad naidju ovi bizoni pa ... ma znas i sam.
Koristicu riejci jednog uglednog forumasa dobro poznatog i siroj javnosti.
Portillo bicu iskren :
FLOP si !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 30 apr 2011, 02:29

ma sta mourinho brani cast reala :? :? :? pa liku je stalo samo do sebe... pa kad se nije mogao vratiti sa timom proslaviti titulu, kud ces dalje... nema tu gospodstva, postovanja i tako to, on je najveci za sebe i tacka...

@portilo jesil fkt pokuso ovo uradit kod kuce ??? de snimi bgt da se imamo cemu smijat.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 apr 2011, 02:38

ovi pacenici i dalje kontaju da je Murinhu stalo do Reala ahahahha.Pa lik brani sebe, **** ga se za Real i navijace i sve ostalo.Da mu je stalo igrao bi kako dolikuje Realu sa onim igracima koje ima.A ne stavi sve u 16 i moli boga da Messi 7 igraca ne nareda.
Kako ste naivni.Covjek trazi alibi za sve u svom zivotu , bjezi od realnosti...To se zove kukavica.Ne priznaje poraz, ne priznaje da je neko bolji od nejga.ANTI-SPORTISTA...
Al Portillo moram ti odgovoriti na ono pitanje : Kako ai samo kako i kako i kako i kako.Objasni mi kako Barcelona igra sa 6 defanzivaca a Real sa 7.U Barci da Spica igra Puyol igrala bi sa eventualno 2 defanzivca.
U toj ekipi centralni branici stoje na centru dok u drugim ekipama ukljucujuci i Real napadaci stoje na centru.

Posto si ti najpametniji nabroj mi 6 defanzivnih igraca Barcelone u toj utakmici i nabroj mi 7 defanzivnih igraca Reala.MOLIM TE

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 30 apr 2011, 03:52

Portillo je napisao/la: Gledaj, znam da simpatiziras njih isto kao i ja Inter u Italiji. Ali nije istina to sto si napisao, jednostavno nije... prvo, na tom videu se takodjer jasno vidi da niej bilo kontakta, pogledaj kako je naglo ubrzan kada Pepe treba dirnuti njegovu nogu. A na ovom gifu se to ne vidi jer je iz pogresnog ugla. Opet ti kazem, oni na trening dovedu par kaskadera i vjezbaju padanje, tako da ovo nije nista cudno. Fizika? Ma nije se on okreno za 360 stepeni ba, evo ja sam sad pokusao isto i uspjelo mi je, pogotovo pogledaj onaj momenat, mozda Alves tu nije nista kriv (vjerovatno bi i ja reagirao tako), ali sudija jest. Ovo jednostavno nije crveni, po tom kriteriju koji je postavio tada, morao je dati Pedru i Biskvitu 3 crvena zbog simuliranja i Marcelu i Adebayoru (ali to tek nakon crvenog kada su izgubili zivce, i ja bi, i ti bi). A ulog je finale Lige prvaka. Znaci svi svjetski mediji, svaki nogometni analiticar, strucnjak, igrac (da nije iz tabora Barce) se slozio da ono vidjelo crvenog nije i sam ti znas da to nije za crvenog ali eto. Uz to, prvo su odglumili ono na noslima pa je majmun nastavio igrat ko' da nista nije bilo. Da, mi cemo u ovoj utakmici pricati o sudijama, sta nebi trebali jel? Ajde zamisli da se to desi tvom Juveu, i tvoja bi reakcija bila ovakva dajem glavu da bi. Ja takodjer ne znam mnogo toga o Calciopoliju (ti znas vise od mene) i ti smatras to farsom i zalis za tim sto je tvoj klub "kao nevin" igrao jednu sezonu u drugoj ligi, vjeruj i nama je tako, samo sto je ovaj calcio/farsopoli mnogo kontraverzniji od ovog crvenog. E sad sto se tice Mourinha. Bernabeu je jasan oko toga "Nit je lopov, nit je bezobrazan, Bernabeu zauvijek uz Mourinha". On samo brani cast Reala i ne dozvoljava raznim kvazi-novinarima da se sprdaju na racun najveceg kluba na svijetu. Uostalom, pogledaj Pepove psovke na pressici, pogledaj ga kakav je bio kao igrac, mislim da nije bio nista bolji od naseg Pepeta. Covjek nas je odveo u polufinale Lige prvaka, uradio je nesto sto prethodnih 10 trenera nisu, osvojio je Kup nakon 20 godina malte-ne. Sto se taktike tice: Ne, on nije igrao defanzivno, fino ti je objasnio onaj od neki dan na ovoj istoj temi, Real krenuo sa 7 defanzivaca, Barca sa 6, Barca imala samo posjed u svakoj od utakmica i sudiju, i kakva je to defanzivna taktika kad u svakoj utakmici nadigras protivnika? Daj ba... da malo otvorite oci a ne vjerujete hrvatskim novinarima koji su svoje diplome stekli cuvajuci ovce bile bi vam neke stvari mnogo jasnije. Ma ne... ja ipak mislim da je on trebao krenuti kao u onoj na Kamp Nou, naguzit im se i primit pet komada, bar ga niko nebi optuzivao za defanzivnu igru. Prenesi ovu raspravu na Realovu temu, jadan sam ja kad naidju ovi bizoni pa ... ma znas i sam.
slika

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 30 apr 2011, 07:41

ne znam jel bilo ali vrijedi pogledati

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 apr 2011, 08:31

JuveSissoko je napisao/la: ako iko od vas poznaje fiziku malo ili je igrao jbenog fudbala, znace da Alves nema sanse da se onako okrene skoro za 360 stepen,
Upravo tako, nema 'ebene šanse da ono izvede bez imalo kontakta...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 apr 2011, 09:16

mandraX je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: ako iko od vas poznaje fiziku malo ili je igrao jbenog fudbala, znace da Alves nema sanse da se onako okrene skoro za 360 stepen,
ima sanse,evo ovako stavi loptu na neko nepomicno mjesto,npr uz zid i probaj je udariti vidjeces sta ce se desiti,tako je i alves udaril loptu k oja je bila na pepeovom dzonu i odbila mu se noga :roll:
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 apr 2011, 09:17

Faraon iz Visokog je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
ima sanse,evo ovako stavi loptu na neko nepomicno mjesto,npr uz zid i probaj je udariti vidjeces sta ce se desiti,tako je i alves udaril loptu k oja je bila na pepeovom dzonu i odbila mu se noga :roll:
Idi umij' se...ne vidiš dobro zorom ;)

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 apr 2011, 09:22

idi priznaj sebi nesta,necu da objasnjavam flopovima,alves zamaho nogom odario loptu koja je na pepeovom dzonu i noga se odbije,ko god igra fudbal svatit ce flopu ;)
Rođen s tobom da budem

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 apr 2011, 09:34

Puyol i Iniesta ne igraju protiv Real Sociedada, Messi u sastavu

Trener Barcelone Pep Guardiola odlučio je odmoriti kapetana Carlesa Puyola u utakmici 34. kola Primere protiv Real Sociedada. U San Sebastianu neće igrati ni Andres Iniesta...

Puyol je, unatoč problemu s ozljedom koljena, igrao protiv Real Madrida u srijedu u prvom dvoboju polufinala Lige prvaka. Kako još nije potpuno oporavljen, Guardiola ga je odlučio poštedjeti puta u Baskiju i sačuvati ga za uzvrat protiv Madriđana u kojem će Katalonci braniti prednost 2-0.

Protiv Real Sociedada neće biti ni Inieste kojeg i dalje muči ozljeda lista, a od ranije su izvan pogona i Bojan Krkić, Eric Abidal, Adriano i Maxwell.
Dobra je, ipak, vijest za Barcelonine navijače da se argentinski čarobnjak Lionel Messi oporavio od lakše ozljede i bit će u sastavu za predstojeću utakmicu.

Maradona: Igrači Reala su stajali kao lutke dok je Messi marširao

Još uvijek se prepričavaju događaji s prve polufinalne utakmice Lige prvaka između nogometaša Reala i Barcelone. Jedni pričaju o suđenju i ponašanju s domaće strane, a drugi o novom sjajnom izdanju Lionela Messija...

S dva pogotka je argentinski nogometaši donio Barceloni pobjedu od 2-0, a komentirao ga je i slavni prethodnik Diego Maradona. Donedavni izbornik argentinske reprezentacije i jedan od najboljih nogometaša svih vremena, s kojim svi uspoređuju Messija, je rekao:

- Svi znamo Messijeve mogućnosti i on ih samo potvrđuje. Naravno da sam gledao utakmicu i primjetio sam da su igrači Reala poput lutaka stali pokraj Messija dok ih je driblao, pretrčavao i zabijao pogotke - rekao je za argentinski Clarin Maradona.

- Non-stop se i on i ja susrećemo s pitanjima o usporedbi. Ja mogu ponoviti po tko zna koji put da je Maradona bio Maradona. Moja je karijera završena i ispisao sam je kako sam je ispisao. Messi to tek radi, a povijest će napraviti ostalo. Za tko zna koliko godina ćemo moći uspoređivati njega i mene.

No, Maradona nije zaboravio nadodati:

- Uživam gledajući Messija, to je definitivno.

Guardiola igračima naredio "silenzio stampa"

Trener Barcelone Pep Guardiola želi kontrolirati svaki detalj maratona "el clasica", te je za prijeko potreban mir u vlastitoj svlačionici svojim nogometašima nametnuo zabranu razgovora sa "sedmom silom"...

I uoči polufinalne utakmice Lige prvaka s Realom u srijedu igrači Barcelone nisu davali izjave za javnost, već je to učinio tek Guardiola. Nakon spomenutog susreta izjavu je uz Guardiolu dao i kapetan Carles Puyol, ali tek formalnu.

U subotu Barcelona gostuje kod Real Sociedada u sklopu 34. kola Primere, a na pressici uoči susreta pred novinare je ponovo izašao Guardiola bez pratnje ijednog od svojih igrača. O samoj utakmici s Real Sociedadom bilo je najmanje govora.

- Ako pobijedio, bit ćemo blizu završnog koraka – mudro je konstatirao Guardiola čija momčad ima osam bodova prednosti nad Realom pet kola prije kraja sezone.

Pitanja stavljena pred Guardiolu tražila su između ostalog da od njega komentira Barçinu tužbu UEFA-i zbog uvredljivih komentara Realova trenera Josea Mourinha nakon polufinalnog sraza Lige prvaka, kao i izjavu španjolskog izbornika Del Bosquea koji je rekao da se boji da bi tenzije igrača Reala i Barçe mogle narušiti atmosferu u svlačionici "furije".

- Podupirem odluku o tužbi. Ja sam zaposlenik ovog kluba i sve donesene odluke mogu samo poduprijeti.

- Što se tenzija tiče, mislim da i u Realu i Barceloni igraju veliki profesionalci. To se posebice odnosi na odlaske na reprezentativna okupljanja jer kako bi inače osvojili Europsko i Svjetsko prvenstvo. :geek:
FK Pjetlovi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 apr 2011, 09:34

Faraon iz Visokog je napisao/la:idi priznaj sebi nesta,necu da objasnjavam flopovima,alves zamaho nogom odario loptu koja je na pepeovom dzonu i noga se odbije,ko god igra fudbal svatit ce flopu ;)
Još jedan Pajserov pristalica ;) Nisam se tome nadao od tebe :)

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 30 apr 2011, 11:02

"Real Barceloni uzvratio protutužbom" :lol: krivo im sto su izgubili pa sad hoce i da nas tuze... :lol:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 30 apr 2011, 11:58

El capitano, se vratio !
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 apr 2011, 12:11

TRENER Barcelone Pep Guardiola želi kontrolirati svaki detalj maratona "El Clasica", te je za prijeko potreban mir u vlastitoj svlačionici svojim nogometašima nametnuo zabranu razgovora sa "sedmom silom". I uoči polufinalne utakmice Lige prvaka s Realom u srijedu igrači Barcelone nisu davali izjave za javnost, već je to učinio tek Guardiola. Nakon spomenutog susreta izjavu je uz Guardiolu dao i kapetan Carles Puyol, ali tek formalnu.

U subotu Barcelona gostuje kod Real Sociedada u sklopu 34. kola Primere, a na pressici uoči susreta pred novinare je ponovo izašao Guardiola bez pratnje ijednog od svojih igrača. O samoj utakmici s Real Sociedadom bilo je najmanje govora. "Ako pobijedimo, bit ćemo blizu završnog koraka", mudro je konstatirao Guardiola čija momčad ima osam bodova prednosti nad Realom pet kola prije kraja sezone.

Pitanja stavljena pred Guardiolu tražila su između ostalog da od njega komentira Barçinu tužbu UEFA-i zbog uvredljivih komentara Realova trenera Josea Mourinha nakon polufinalnog sraza Lige prvaka, kao i izjavu španjolskog izbornika Del Bosquea koji je rekao da se boji da bi tenzije igrača Reala i Barçe mogle narušiti atmosferu u svlačionici "furije".

"Podupirem odluku o tužbi. Ja sam zaposlenik ovog kluba i sve donesene odluke mogu samo poduprijeti.Što se tenzija tiče, mislim da i u Realu i Barceloni igraju veliki profesionalci. To se posebice odnosi na odlaske na reprezentativna okupljanja jer kako bi inače osvojili Europsko i Svjetsko prvenstvo.

Mourinho: Tko kritizira mene, kritizira dokazni materijal

Multimedijalnim se argumentima, fotografijama i videosnimkom Pepeova prekršaja nad Danijem Alvesom, poslužio trener nogometaša Real Madrida na press-konferenciji u petak. Dokazne je materijale, poput sudskog vještaka, Mourinho naveo novinarima kako bi argumentirao da je njegov igrač kažnjen crvenim kartonom za nepostojeći prekršaj:

"Neka umjesto mene govore slike, jer slike su puno vrednije od riječi. Nemam vam više oko ovoga ništa za reći. Rekao sam apsolutno sve što sam imao odmah nakon utakmice. Tko god kritizirao moje riječi, kritizira fotografije i videosnimke. Drugim riječima, tako tvrdi da su ove fotografije "fotošopirane" i videosnimke preuređene", rekao je novinarima Mourinho pozvavši ih još jednom neka pogledaju videosnimku i "tisuće fotografija" duela koje su izašle u nebrojenim medijima.

Nije, isto tako, niti riječju želio prokomentirati istražni postupak koji je protiv njega pokrenula Europska nogometne federacija (UEFA). Zato je rekao da ga sve što se izdogađalo tijekom utakmice i nakon nje dodatno motivira na uspjeh s Realom."Imam sada još više motiva ostati s Real Madridom. Realova je majica bijela, a bijelo ima simbolično značenje. Također, u vrlo sam dobroj formi. Moje je zdravlje savršeno i radim predano kao i dosad."
DAVID VILLA 7' je napisao/la:El capitano, se vratio !
slika
A šta je tačno bilo ovdje pa je ovako reagirao Puyol? :roll:

Bernabéu
Kontakt:

Post Postao/la Bernabéu » 30 apr 2011, 12:23

Haha, jest lud ovaj Puyol...

Pravi primjer kapitena. :)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.