Ide danas Kazlagic na bijelu tacku za nas
[/quote]
Nadamo se
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Zadnja linija je vjerovatno to sto imamo najbolje. I tu ima izmjena. Mene Erik nervira, jer mislim da dobro koci protok, ali kad dodje Prokop, Hodzic i Sosic, ici ce Deni na krilo, a Erik klupaHrasno15 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:10Nema iznenađenjamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑21 feb 2026, 10:55Muftić - Alić, Nastić, Bičakčić, Galcho - Pejić, Erick - Cveta, Deni, Peišoto - Jaganjac.
To je sve zbog U21 pravila...KrajinaTm87 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:13Sve mogu da shvatim ali stavljanje napadaca koji odlazi za 3 mjeseca to ne mogu a sjedi ti onaj koji ce biti tu 100% za narednu sezonu...
Hairli i sretno. Da se vratimo s 3 boda ako Bog da!
Pa dobro, nek mu je sretno. I njemu i ostalima koji odlaze. Ako ne popravimo ovu transfer politiku neće nas nigdje biti.tiagofaria25 je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:23Rakic nas vjerovatno napusta, sudeci kako i s kim je trenirao.
aBd
Zato mi i jesmo ekipa bez pobjede zadnjih 10 kola.MisterBlue je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:21Ako je ovaj sastav Veleža bolji od našeg onda nas treba ugasiti. Pa pogledajte sva ta imena, meni bar ni jedan od ovih njihovih igrača ne bi igrao u Želji u prvih 11, kažem meni. Ali naložit će se pitari s Temua protiv nas, samo da im kazla ne svira penal…
Hahaha. Dobra...
Nemoj zezat da nije bilo sudijskih lakrdija i da smo imali jačeg trenera od početka imali bi bar 10 bodova više nego što imamo sad.zeljovolimte je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:34Zato mi i jesmo ekipa bez pobjede zadnjih 10 kola.MisterBlue je napisao/la: ↑21 feb 2026, 14:21Ako je ovaj sastav Veleža bolji od našeg onda nas treba ugasiti. Pa pogledajte sva ta imena, meni bar ni jedan od ovih njihovih igrača ne bi igrao u Želji u prvih 11, kažem meni. Ali naložit će se pitari s Temua protiv nas, samo da im kazla ne svira penal…
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 36 gostiju.