Sjednica će biti održana u skladu sa važećim statutom i propisima Kluba. #fksarajevo
Znam da ti je ovo tesko shvatiti jer NEMATE Statut.
Polako, nadoci ce, pratite zvanicnu !
Pa spominjali ste Mirvica da je narko diler medjutim brzo su te price utihnule hahha e moji licemjeri nema dna veceg od vas i vecih licemjera, dajte prizivajte jos kojeg naseg igraca, trenera to vam najbolje ide ili ona nikom te nedamo, svakako po svemu prilozenom vidi se nit identiteta nit obraza. Nikom te nedamo a prodje sve bez statuta i isaoljenog metka haha bukvalno ih je mogao preuzeti Ismir Mirvic smijem se kladit da bi im i to proslo bez ikakve buke.Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:04Napet si mi nesto, smiri se. Malo sabura, Ramazan je, Korizma je, lagano, otidji na jogu, dodji sebiLujkaa je napisao/la: ↑23 feb 2026, 16:34Pa nije preletio. Stari je to cetnik. Milion puta je pomenuo radovana jebbo mu on djecujurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 15:36
Daj ba Argentina to nije tvoj nivo.
Nemoj se na to spuštati majke ti. Ovdje si baš preletio.![]()
Ja ne spominjem fasiste, zlocince i lopove, ako na tog mislis. Kao sto vidis, ne spominjem vise ni ilegalce u liku i djelu brace bjegunaca.
Ruzicasti svijet i mir u svijetu, bosanski Dinamo i Real. To je to![]()
Glup je on da to shvati...FILOZFIJA je to duškajurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 20:49Povodom tog ti je i skupstina da pređe na ovu njegovu firmu sve. To nije još formalizovano samo dogovoreno, moras sazvat skupstinu da to uradiš.
Tesko je njima to shvatiti jer kod njih moze i bez statuta sve. Nego jesul se odlucili koga ce dovesti Biscan,Bjelica,Sopic? Stvarno su poletili kontaju da ovaj ima para da dovede Biscana ili Bjelicu u kakvom oni univerzumu zive hahavisokohz je napisao/la: ↑23 feb 2026, 22:03Glup je on da to shvati...FILOZFIJA je to duškajurisicduska je napisao/la: ↑23 feb 2026, 20:49Povodom tog ti je i skupstina da pređe na ovu njegovu firmu sve. To nije još formalizovano samo dogovoreno, moras sazvat skupstinu da to uradiš.
Gdje sam ja naveo sve to sto si ti napisao?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:52Pa spominjali ste Mirvica da je narko diler medjutim brzo su te price utihnule hahha e moji licemjeri nema dna veceg od vas i vecih licemjera, dajte prizivajte jos kojeg naseg igraca, trenera to vam najbolje ide ili ona nikom te nedamo, svakako po svemu prilozenom vidi se nit identiteta nit obraza. Nikom te nedamo a prodje sve bez statuta i isaoljenog metka haha bukvalno ih je mogao preuzeti Ismir Mirvic smijem se kladit da bi im i to proslo bez ikakve buke.Argentina je napisao/la: ↑23 feb 2026, 21:04Napet si mi nesto, smiri se. Malo sabura, Ramazan je, Korizma je, lagano, otidji na jogu, dodji sebi![]()
Ja ne spominjem fasiste, zlocince i lopove, ako na tog mislis. Kao sto vidis, ne spominjem vise ni ilegalce u liku i djelu brace bjegunaca.
Ruzicasti svijet i mir u svijetu, bosanski Dinamo i Real. To je to![]()
Da nije mozda Mladen Vojicic Tifa?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 feb 2026, 23:40Ajde navijaci Zrinjskog, pogadjajte
Jugosloven, komunista, Bosanac, Hrvat, tuđmanovac, antifašista, fašista, ćiriličar, Veležovac, navijač Zrinjskog... čovjek za sva vremena i sve režime
Ko je to?
**** ti Mladen familiju seljačkuVorovus je napisao/la: ↑24 feb 2026, 00:22Da nije mozda Mladen Vojicic Tifa?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 feb 2026, 23:40Ajde navijaci Zrinjskog, pogadjajte
Jugosloven, komunista, Bosanac, Hrvat, tuđmanovac, antifašista, fašista, ćiriličar, Veležovac, navijač Zrinjskog... čovjek za sva vremena i sve režime
Ko je to?
Ma Baka SliskovicGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 feb 2026, 23:40Ajde navijaci Zrinjskog, pogadjajte
Ko je to?
Reče navijač kluba kojem su država, kanton i opština sagradili stadion koji zovu "svojim"
Pa zar navijacima smeta sto im je urucio Alija Izetbegovic Trofej licno i sto su im i dan danas stolice zelene boje na stadionu koji FK sarajevo iznajmljuje .
Duška i ovo si najavljivao...luckystrike je napisao/la: ↑23 feb 2026, 20:32Kao da je neko ovdje prije mjesec dana isto pisao? A osporavali ga......iako nadležno ministarstvo još uvijek nije odobrilo i usvojilo novi statut kluba, sve je urađeno bez ikakvog formalnog pokrića...
Leglo politicara je skupstina zeljeznicara uvijek bila, jel realno da ovo pisu?NeSamSafetee je napisao/la: ↑24 feb 2026, 01:42Ma nemoj![]()
![]()
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Izgleda da su dobro nasjeli na price, ovaj put.Lujkaa je napisao/la: ↑24 feb 2026, 02:28VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Predsjednik BK Zeljo je bio covjek koji je uvrsten u 100 najboljih muzicara planete zemlje i osnivac najveceg benda koji je iz naseg naseg grada. Ponos, takvi i njemu slicni navijaju za Zelju, nece valjda Soljanin ili neko drugi biti nas, logicno da je vasNoProfit je napisao/la: ↑23 feb 2026, 18:41Bitno je da ti znaš ko je bio naš psiholog u prošlosti, ali ne znaš ko je bio bokser u BK Željezničar u prošlosti.![]()
Možda su informacije bile tačne ali sa suspenzijom svih sudija padaju u vodu i ispadaju smiješne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.