pojma ti nemas , padali vam momci ko s kruske , udareni na podu koji put i ide se dalje neznalico , drugi put 1 covjek 2 sjekire i bit ce nesto od vasultrazonfa je napisao/la: ↑25 feb 2026, 15:34Vjerovatno vecina ljudi ovdje je upisivala osnovnu, kad su se desili Oborci. Ali taj poraz Manijaka je bio najveci u njihovoj istoriji. Od skidanja do gole koze, do drukanja u stanici i nudjenja velike cifre za oduzete stvari. Zato su toliko dugo i cekali da se osvete. Kupres akcija ekstra, ali ljudima sa kacigama na glavi, i kantom biber spreja ne mozes prici. Poredjenje kad je u Oborcima momak iz epinefrin grupe ostao sam na zemlji niko ga nije dalje dirao, dok je vas 20 skakalo momku po glavi na kupresu! 1-1. Susret ce biti kad tad…![]()
Trebao je i prije Kupresa bit susret al dzaba kad ga ocigledno ne zelite , neko kad zeli da napadne nekog naci ce milion i jedan nacin , kao sto je Torcida cak u Tuzlu dosla i rastavila delije od zivota , ja sam za to da vam se u usta sere dok ste na podu al vise momaka je za to da se to ne radi