Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Dedić
spasi gol moze se rec, odakle je samo istrco uf
Kakav trk sada. 
Spasi cist gol, odlicno prati igru a i brz je vrlo. Za nas kao Carvajal
-
signalidunapark
- Kontakt:
Norvežani će bit hit ovog SP-a.231983 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 22:30Mora sd priznati da je Mou utegao ovu Benficu. Svi smo se ovdje pitali sta ce im on, ali zaista igraju odlicno. Cak i da ne prođu ovo, mora se reci da igraju vrhunski.
Ali ovi Norvežani covjece, iz dana u dan sve više oduševljavaju. Ne bi me čudilo u polufinalu SP da igraju. Ovaj dvojac u Benfici prejak, Haland, Bodo/Glimt... pa ovi po Engleskoj, Italiji... vrh!
Ne znam sto nekad ne proba ubacit loptu iz prve umjesto sto ovako stane u mjestu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kakva odvratna njuška je Vinisijus
Naš nažalost ostao previsoko…
to i bi
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Prime gol isto na treningu
Ja sam prezadovoljan, fino odigrao dvomeč.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ostao je tamo gdje je bio čitavu utakmicu, i tamo gdje mu je čitava ekipa bila...Ništa nije pogriješio.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 feb 2026, 22:42Kakva odvratna njuška je Vinisijus![]()
Ovaj Real fakat prelos,al jbg, i kao takav,uvijek nesto izmisle na individualni kvalitet. Benfica sad fokus na prvenstvo i probat uzet 2. mjesto
Amar po meni odigrao odlicnu utakmicu,cak se nije ni jednom zabio u igraca kao sto je to prije znao radit,ocito da ga je Murinjo naucio da to ne radi.I one primjedbe kao njegov igrac misli se na Vinicijusa dao gol,pa sta,taj Vinicijus kosta preko 100 miliona a nas Dedic 15,sto bi rekao Dzeko ja dajem oko 20 golova u sezoni i kostam 20 miliona,da dajem koliko Ronaldo,Mesi,Benzema i ja bi vrijedio preko 50 miliona
Ni meni nije jasno on ukopavanje u mjestu i uzaludno trzanje savki put kad primi loptu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.