FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
MisterBlue
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ogromna. Kosoric je tim menadzer, spona izmedju ekipe, SS i upravljackih struktura kluba. Slato je direktor kluba, bavice se administrativnim poslovima, marketingom itd. Mislim da nema boljeg od Ace za posao tim menadzera. Sve je on to radio i kao kapiten, a ovom momku stvarno nista ne znam da bi mogao dati neki sud. Neka radi, pa cemo vidjeti.MisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Po svemu sudeći do kraja nedjelje a mozda i prije, vidjet cemo uglavnom. Ko god dođe imat će posla puno.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Kakav coric,prodao te protiv goska,posusja,sirokog,svinjskog...daleko mu kuca od,nase
-
MisterBlue
- Kontakt:
Hvala paša na odgovoru.sanjinusto je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:44Ogromna. Kosoric je tim menadzer, spona izmedju ekipe, SS i upravljackih struktura kluba. Slato je direktor kluba, bavice se administrativnim poslovima, marketingom itd. Mislim da nema boljeg od Ace za posao tim menadzera. Sve je on to radio i kao kapiten, a ovom momku stvarno nista ne znam da bi mogao dati neki sud. Neka radi, pa cemo vidjeti.MisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
Rekla kazala.Railwayman30 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 16:48Kakav coric,prodao te protiv goska,posusja,sirokog,svinjskog...daleko mu kuca od,nase
Fk Željezničar.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Curva Sud
Ma glupe price, milion istih prica se vrti.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Gosk savladao dva puta, u jednom se spavasavali vodili 3:0 cini mi se, raznio siroki na pecari, posusje pobjedio kuci i tamo X.
Uzeo i Goska 4:1 ako se ne varam.
Fk Željezničar.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Prica se Edis Mulalic do ljeta?
Hoce li opet prihvatiti to ulogu vatrogasca?
Ima li uopste istine u tome?
- gegenpressing
- Kontakt:
Otišao Hiroš a došao Šošić.Problem je bio što je ušao u priču sa onim degenom Bulićem,pa je još privatno zglajzao,što se na naš klub prenijelo preko rezultata.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Tad si imao davno otpisanu Slobodu i Gošk i tu si se mogao vaditi,sad takvih ekipa nema.
Brohra ribo se...
I otisao mu pomocnik na zimu koji je očito veliki dio zasluga imao. Denis nije mogao pratiti na proljece.gegenpressing je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:06Otišao Hiroš a došao Šošić.Problem je bio što je ušao u priču sa onim degenom Bulićem,pa je još privatno zglajzao,što se na naš klub prenijelo preko rezultata.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Tad si imao davno otpisanu Slobodu i Gošk i tu si se mogao vaditi,sad takvih ekipa nema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ma ostaviti ga ako bude imao dobre rezultate i sljedecu sezonu. Jedan je Edis Mulalić koji se sa Arminom Hodzicem na napdacu, Ševkijom Rešićem na krilu Vučenovićem, Bećom igrao dobro!!! Utemeljio je igračima Željin DNK!!!tiagofaria25 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:02Prica se Edis Mulalic do ljeta?
Tim menadžer je pošta na relaciji ŠS - SD, da se šef može fokusirati samo na igrače i taktike, tim menadžer se bahće registracijama, putovanjima, prijateljskim utakmicama, kartonima itd islMisterBlue je napisao/la: ↑27 feb 2026, 15:41Ima li ko da se razumije? Koja je sad razlika i funkcija u odnosu Kosorić - Slato?
Kosorić i Slato skoro pa ništa nemaju zajedničko niti neku poslovnu relaciju, direktor kluba, Slato, ima marketing, strukturalna, sponzorska, finansijska i budžetska zaduženja, totalno odvojeno od sportskog segmenta.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
A Denis je trener za male utakmice kad igras protiv slabe ekipe gdje moze kontrolisati igru. Cim dodje jaci protivnik njegova taktika se raspadne . Dok npr Edis je kontra njegova taktika vise je protiv jacih ekipa koje zele posjed ali kad igras protiv slabije ekipe koja igra bez posjeda onda se igraci pogube. I Edis je znao pripremiti taktiku za derbi jer zna koliko nosi atmosfera na stadionu utakmicu .bhsport je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:30I otisao mu pomocnik na zimu koji je očito veliki dio zasluga imao. Denis nije mogao pratiti na proljece.gegenpressing je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:06Otišao Hiroš a došao Šošić.Problem je bio što je ušao u priču sa onim degenom Bulićem,pa je još privatno zglajzao,što se na naš klub prenijelo preko rezultata.WeekendOffender je napisao/la: ↑27 feb 2026, 17:44Sumnjam u te price da je Coric pustao utakmice, pa ja se ne sjecam kad smo Sirokog razvali ko onda sa njim 0-3 u jesenjem dijelu sezone, ono je bila najbolja jesen koju smo odigrali jos od 2019 godine pod Amarom. Kasnije u drugom dijelu sezone ekipa pala sa formom totalno a i nismo se bas najbolje pojacali na tom zimskom prelaznom roku, Hirosa pustili u Borac i eto
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
sanjinusto
- Kontakt:
Halo ba, peticu za poluvrijeme primio u ovoj ligi. Nema potrebe za daljom raspravom. Taj dan je trebao dobiti otkaz na poluvremenu.
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Imali smo mi jednog Edisa skoro(AA) nase dijete, voli Zelju, poznaje klub, poznaje ligu itd itd pa nas uvali ko najveci dusman, FUJ!
Uostalom u kojem mi svijetu zivimo da ce bilo ko doci i potpisati na 3 mjeseca i eto tek tako otici na ljeto? Nek nam je Bog na pomoci.
Uostalom u kojem mi svijetu zivimo da ce bilo ko doci i potpisati na 3 mjeseca i eto tek tako otici na ljeto? Nek nam je Bog na pomoci.
Drugo je Adzem drugo je Edis . Edis je bio Kapiten kad je bilo najteze . Dolazio je u 2 navrata kad niko nije htio i on je gurao igrace koje se trude . Ljudi zaboravljaju koga je on dobio na pocetku sezone . 2 krila iz ekipe koja je upravo ispala iz lige . Jos par bivsih igraca kao Dzenis Beganovic , Armin Hodzic teski anonimus i napravio ekipu od njih za top 3 i to kad su bile price da je najveca plata 2500 maraka mjesecno. Zar narod tako lahko zaboravi sve sto je postigao .KrajinaTm87 je napisao/la: ↑27 feb 2026, 18:50Imali smo mi jednog Edisa skoro(AA) nase dijete, voli Zelju, poznaje klub, poznaje ligu itd itd pa nas uvali ko najveci dusman, FUJ!
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
U koliko sati je sutra trening? Ako može neko da odgovori, hvala.
Mozda je slucajnost, ali, na Federalnoj TV je repriza podcasta Mimara sa Mulalicem. A, vjerovatno nas pripremaju na to da ce biti novi trener
Dakle, opet cemo brisati imaginarne mrve sa stola, zene ce biti malo trudne i slicno. Na kraju ce nas Zeljin DNK odvesti u Federalku..
Hocemo li ikada dovesti trenera, fudbalski obrazovanog, elokventnog, profesionalca? Barem na ljeto, nadam se..
Hocemo li ikada dovesti trenera, fudbalski obrazovanog, elokventnog, profesionalca? Barem na ljeto, nadam se..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.