Ljudi koji prave 4-5 profila i odgovaraju sami sebi, oni nekog prozivaju?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Flamingos miran budi , danas na terapiju i na saku od huligana ne budes li slusao
ko vam je bio psiholog..razmiljivo je
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 03 mar 2026, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nodara nije na toj listisakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:04Boga mi ja dok sam na ovom forumu sve vise i vise citam da ste ti,grbavicahram,nodi (od njega vise zajebanciju prave nego sto ga prozivaju) i neki samba najveci imbecili ovog foruma , jeste da su i mene poceli svrstavat sa vama al **** nema vezeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:02Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da bazdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.sakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:00
Jucer zadnja poruka u 17h poslije te prva jutros u 10h?
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- Shategabri
Ma ima i jednih i drugih na obje strane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:06Sve isti likovi koji se vrte u krug. Evo ovog ako je nas zovem ga neka bira tribinu ja mu kupujem ulaznicu![]()
Evo vidis kako se sam izofira![]()
Slažem se, bolesno.
Koševo Zapad
Problem je što se uvijek dodaje i to vidno napuhana posjeta. Kod vas je lakše procijeniti posjetu, kapacitet je dosta manji, nekih 10 hiljada zaokruženo. Kod nas 30 hiljada, automatski teže procijeniti posjetu. I da, opet kažem posjeta je dobra, ne kažem da je loša, sramotna i slično.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
dokle smo sa gasenjem profila?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:06Flamingos miran budi , danas na terapiju i na saku od huligana ne budes li slusao
Ljudi koji prave 4-5 profila i odgovaraju sami sebi, oni nekog prozivaju?![]()
Pomislih da se raspravljam sa normalnom osobom, prevarih se. Nemoj citirati prethodni post. Zaobiđi me.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo ga istinski navijac, zastavica u jednoj a telefon u drugoj ruci i to u kopu, ne moze to svako jbgGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:06Flamingos miran budi , danas na terapiju i na saku od huligana ne budes li slusao
Ljudi koji prave 4-5 profila i odgovaraju sami sebi, oni nekog prozivaju?![]()

A o psihologu, pa bolan kako te stid nije sad to spominjati save mi
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Sta ce reci zemunci kada cuju da su im braca podudlili kite ustasama iz mostara?
-
sakahuligana
- Kontakt:
A dodao sam tu u zagradu on je vise tu kao simbol foruma i šale , ja sam cak i rekao da mu treba neku statuu napravit mislim da je tema malo!OldTownDistrict je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:08Nodara nije na toj listisakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:04Boga mi ja dok sam na ovom forumu sve vise i vise citam da ste ti,grbavicahram,nodi (od njega vise zajebanciju prave nego sto ga prozivaju) i neki samba najveci imbecili ovog foruma , jeste da su i mene poceli svrstavat sa vama al **** nema vezeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:02
Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da bazdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.![]()
-
Hordas1990
- Kontakt:
Jesam ja dobro shvatio da je ova nagrada sto imaju za najboljeg igraca samo za njihove igrace i oni je dali Juricu? 
Sve su prilike da Željezničar nema nikako svojih simpatizera na ovom forumu, sve su ubačeni elementi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rekoh ti sve isti likovi, sve isti pacijenti.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:11Ma ima i jednih i drugih na obje strane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:06Sve isti likovi koji se vrte u krug. Evo ovog ako je nas zovem ga neka bira tribinu ja mu kupujem ulaznicu![]()
Slažem se, bolesno.

Jos udjes na ovaj profil vaseg navijaca, vidis skoro isti nacin pisanja. Ovi sto mu ‘odgovaraju’ su dio te brigade, sve je jasno ko dan i uvijek sve isto, sad ces vidis pricati o psihologu i slicno da tobe moze doci prosipati svoj bolesni narativ o cetnicima, svi sami sebi odgovaraju, kad shvatite svi kakvi su to pacijenti tema ce prodisati.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Kad malo bolje razmislim, nije nemoguće da se neki redarmyevac ubacio kao Tutankamon da namjerno blamira komšije navijačkim upisima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sada ce njima ujke aplaudirati dok ih zemunci budu karindjali.KarloIvandic je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:27pa daju se oni svima i zapadnom Mostaru i Srbiji
Jel ovo jucer i oficijalno pocetak TM![]()
UM
Kakvi juce, odavno je to.
malo me šokirala činjenica da željezničar nije slavio od 10 mjeseca, sjecam se u prvih 8-9 kola su se spominjali kao kandidati za naslov.
sad je ozbiljna situacija i nema se tu šta tražit preko igre, nego ako išta misle odriješiti kesu i dogovarat okolo bodove spasa.
sad je ozbiljna situacija i nema se tu šta tražit preko igre, nego ako išta misle odriješiti kesu i dogovarat okolo bodove spasa.
- Shategabri
Bogme to teško, ne samo tema nego i forum.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:26Rekoh ti sve isti likovi, sve isti pacijenti.Shategabri je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:11Ma ima i jednih i drugih na obje strane.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:06
Sve isti likovi koji se vrte u krug. Evo ovog ako je nas zovem ga neka bira tribinu ja mu kupujem ulaznicu![]()
Slažem se, bolesno.
Jos udjes na ovaj profil vaseg navijaca, vidis skoro isti nacin pisanja. Ovi sto mu ‘odgovaraju’ su dio te brigade, sve je jasno ko dan i uvijek sve isto, sad ces vidis pricati o psihologu i slicno da tobe moze doci prosipati svoj bolesni narativ o cetnicima, svi sami sebi odgovaraju, kad shvatite svi kakvi su to pacijenti tema ce prodisati.![]()
Pacijenti su poželjni.
Imam osjećaj da su po nekoliko šizofrenika rasporedili na svaku od jačih tema i da onda oni započinju bolesnu priču.
Priključile gazde foruma internet u Jagomir
Koševo Zapad
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Njihov problem je sto su od Brkovica napravili bozanstvo. Ne znam sto im uvijek treba kult licnosti. Isto su radili sa Amarom i Misimovicem. Doduse sto se Amara tice s pravom, on je uzimao trofeje, ali sta su ova druga dvojica uradili?
Brkovic je u doba njihove dominacije bio generalni sekretar i zna se tacno sta mu je bio posao. U svom poslu je bio veoma dobar, ali nije bio ni trener, ni SD, ni clan upravnog odbora koliko ja znam. Sad je sve u jednom. Kako?
Brkovic dodje i postavi havera za trenera, privali mu mahalski SS, sutne tog istog havera za tri kola. Rijesi se dva ponajbolja igraca i najveca lidera u ekipi. Dovede skupa pojacanja i vecina su mozda dobri igraci, ali sto ce ti npr. dva identicna zadnja vezna u vidu Hodzica i Pejica kad nemas spica ni krilo ni stopera? Covjek ne zna, nije za taj posao. Da je pametan prva osoba koju bi zaposlio bi bila SD i tom SD-u bi dao da dovodi trenera i sklapa ekipu. Sad doveo Savu koji je kita od trenera i nabice i njega ga nogom za mjesec.
Znaci ostaje im samo nada rijesice to Nijaz van terena da curi sperma svima, a on se vise ne pita nigdje. Cim ces rijesiti, gdje si u savezu? Mozes kupiti, ali nemas vise nagodnih ekipa. Nece ti Sloga prodati bodove, bore se za opstanak. Nece ni Posusje. 10 je klubova u ligi i svaki se bori za nesto.
Vi ste sad puno blize ispadanju nego prije dvije godine i nemate prostora da se vadite. Jedina vam je nada da Savo u 53 godini uveze neke stvari i postane trener.
Brkovic je u doba njihove dominacije bio generalni sekretar i zna se tacno sta mu je bio posao. U svom poslu je bio veoma dobar, ali nije bio ni trener, ni SD, ni clan upravnog odbora koliko ja znam. Sad je sve u jednom. Kako?
Brkovic dodje i postavi havera za trenera, privali mu mahalski SS, sutne tog istog havera za tri kola. Rijesi se dva ponajbolja igraca i najveca lidera u ekipi. Dovede skupa pojacanja i vecina su mozda dobri igraci, ali sto ce ti npr. dva identicna zadnja vezna u vidu Hodzica i Pejica kad nemas spica ni krilo ni stopera? Covjek ne zna, nije za taj posao. Da je pametan prva osoba koju bi zaposlio bi bila SD i tom SD-u bi dao da dovodi trenera i sklapa ekipu. Sad doveo Savu koji je kita od trenera i nabice i njega ga nogom za mjesec.
Znaci ostaje im samo nada rijesice to Nijaz van terena da curi sperma svima, a on se vise ne pita nigdje. Cim ces rijesiti, gdje si u savezu? Mozes kupiti, ali nemas vise nagodnih ekipa. Nece ti Sloga prodati bodove, bore se za opstanak. Nece ni Posusje. 10 je klubova u ligi i svaki se bori za nesto.
Vi ste sad puno blize ispadanju nego prije dvije godine i nemate prostora da se vadite. Jedina vam je nada da Savo u 53 godini uveze neke stvari i postane trener.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
I ja sam poželio jednu dublju analizu i 14 pasusa gluposti od dzelaludinadubioza144 je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:19Gdje je onaj dzelo da nam malo pojasni situaciju u klubu
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Hajdeee, leo1946, Nemanja99, Zaboljesutra i 21 gost.