Proslu na poluvremnu, ovu do tri gola. Da nije krov natkriven ne bi ni dolaziliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
Pola stadiona izaslo poslije 3 gola, oni postavise bas tu sliku
Izjede ljubomora udbasku fuxicu, tacno mi vas zao
iiii naravno, bilo nas je 7000, zvuci nevjerovatno?![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ljubomorni smo, jer osjecaj kad se zabije gol nakon vise mjeseci pauze, je kao osvajanje Lige prvakaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
I nama fali takvih osjecaja, ljubomorni smo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
IMResurrected
- Kontakt:
Kakvi pateticni hvalospjevi Stimca. 
Evo ti na 0:0 pa je odmah poslije ovog slobodnog Zrinjski dao gol..jel i ovdje izaslo pola stadionaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako je Muftic grohno na golu Zelje, oni od tada vise lice na ekipu sa teferic turnira, nego na clana PL BiH...
Ranije ih je vadio, branio nemoguce, ulivao im povjerenje, vjeru u sebe pa su se znali nositi sa problemima na terenu...
Sada, kad Muftic lici na prosjecnog golmana kantonalne lige, odmah se sav timski koncept raspao i pridodas uz to i svlacionicu i na kraju dobijes trenutnog Zelju, pardon, raspad...
Ranije ih je vadio, branio nemoguce, ulivao im povjerenje, vjeru u sebe pa su se znali nositi sa problemima na terenu...
Sada, kad Muftic lici na prosjecnog golmana kantonalne lige, odmah se sav timski koncept raspao i pridodas uz to i svlacionicu i na kraju dobijes trenutnog Zelju, pardon, raspad...
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Da ih poredate kako god hocete, veci je broj nego na Kosevu.
Bavite se vasom posjetom.
Bavite se vasom posjetom.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Dokle god je vama to prioritet, nama je dobro bgmi.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:47Da ih poredate kako god hocete, veci je broj nego na Kosevu.
Znaci da nam niste bitni u borbi za vece pozicije.
Gledam, Volvsi se naloze na Liverpool pa ih klepe, bez obzira sto su pred ispadanjem iz lige.
Tako cete se i vi naloziti protiv nas. To vam dodje ko Bajram djeci.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
zeljovolimte
- Kontakt:
I još jedno iskreno, ako večeras na Grbavici bude 8000 ljudi svaki naš navijač pogotovo ovi što žive blizu Sarajeva, ne govorim za USK i TK npr., zaslužuje 8000 šamara za svoju ljenost i nepoštovanje kluba kojeg je spreman ponižavati na instagramu, facebooku i forumu jer njegovo znanje je veće od svakog trenera koji je kročio u klub, a boli ga ona stvar da ode na utakmicu kad igra "njegovo" Sarajevo domaću utakmicu.
Možda bi bolje igrali ako nas na Koševo u četvrtfinalu KUP-a dođe 10000?
Moze li 7000 samara?
Možda bi bolje igrali ako nas na Koševo u četvrtfinalu KUP-a dođe 10000?
Moze li 7000 samara?
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Boziji covjece nama je prioritet podrska klubu. Ljudi dosli da probaju da malo dignu ove manekene.Jet2Holiday je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:50Dokle god je vama to prioritet, nama je dobro bgmi.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:47Da ih poredate kako god hocete, veci je broj nego na Kosevu.
Gledam, Volvsi se naloze na Liverpool pa ih klepe, bez obzira sto su pred ispadanjem iz lige.
Sto se tice utrke o posjeti, moras se dobro zakopati da nadjes da ima neko veci prosjek. I sve da ispadnemo imat cemo veci prosjek u 1. FBiH nego vi u premijer ligi, jednostavno dosta ljudi voli ovaj klub bas voli. Sami se uclanjujemo, dolazimo da gledamo debile ali dolazimo jer volimo. Koliko god pateticno zvucalo, ali je tako i to ne moze niko osporiti.
Eto vasi se ne naloze, pa su one golove (4:0) slavili kao i inace. Najveca utakmica u drzavi, omjer pobjeda u utakmicu ili dvije. Sta hoces da kazes da mi kad pobjedimo to je neki motiv jer ste eto kao ovih svih godina vi uvijek kvalitetniji. Pa se vasima teze nesto naloziti jer eto mi smo Vulsi, a vi Liverpul. Ne mlati gluposti Boga ti.
- jurisicduska
- Kontakt:
Znao sam da ce se razgoropaditi cim daju jedan gol.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Eto nikakvi smo, uzasno igramo, uzasno vode klub.
I vi bi ismijavali posjetu koja je ubjedljivo najbolja u drzavi. Zbog cega?
- luckystrike
- Kontakt:
Manji sarajevski klub ima vrlo dobru posjetu generalno i ne bi im niko ni riječi rekao za to da od 5 hiljada ne prave 7 a od 8 - 12.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ko ismijava posjetu, ja ne.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:09Eto nikakvi smo, uzasno igramo, uzasno vode klub.
Svaka cast na posjeti. Kapa dole.
Samo sto je ta posjeta toliko relevantna da samo o njoj pricate, je li to jedino ostalo ili kako ? Ima li nešto drugo da ide dobro ?
Evo ustanovili smo da je dobra posjeta, hajmo dalje.
Gdje dalje, zar ima jos nesto?jurisicduska je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:24Ko ismijava posjetu, ja ne.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:09Eto nikakvi smo, uzasno igramo, uzasno vode klub.
Svaka cast na posjeti. Kapa dole.
Samo sto je ta posjeta toliko relevantna da samo o njoj pricate, je li to jedino ostalo ili kako ? Ima li nešto drugo da ide dobro ?
Evo ustanovili smo da je dobra posjeta, hajmo dalje.
Ne treba ih trpati makar u prvom poluvremenu. Neka i navijača malo, ne valja ici odmah kuci.Jet2Holiday je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:50Dokle god je vama to prioritet, nama je dobro bgmi.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:47Da ih poredate kako god hocete, veci je broj nego na Kosevu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Realno brojka koju imate na većini domaćih utakmica je za respekta, to je činjenica i niko ne može da ospori, samo je malo raji dosadilo konstantno potenciranje toga od strane nekih vaših navijača i neko ismijavanje ostalih zbog posjete, činjenica je da imate i puno uslovniji stadion od nas ali pričati da bi nas isto bilo da imamo sličan stadion je samo pretpostavka, trenutno ste broj 1 u posjeti i završena priča. Ljudima se i zgadilo to što ionako odličnu posjetu pokušavate napuhati pa vam te brojke izgledaju smiješno na nekim utakmicama.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 mar 2026, 00:01Boziji covjece nama je prioritet podrska klubu. Ljudi dosli da probaju da malo dignu ove manekene.Jet2Holiday je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:50Dokle god je vama to prioritet, nama je dobro bgmi.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 mar 2026, 23:47Da ih poredate kako god hocete, veci je broj nego na Kosevu.
Sto se tice utrke o posjeti, moras se dobro zakopati da nadjes da ima neko veci prosjek. I sve da ispadnemo imat cemo veci prosjek u 1. FBiH nego vi u premijer ligi, jednostavno dosta ljudi voli ovaj klub bas voli. Sami se uclanjujemo, dolazimo da gledamo debile ali dolazimo jer volimo. Koliko god pateticno zvucalo, ali je tako i to ne moze niko osporiti.
Eto vasi se ne naloze, pa su one golove (4:0) slavili kao i inace. Najveca utakmica u drzavi, omjer pobjeda u utakmicu ili dvije. Sta hoces da kazes da mi kad pobjedimo to je neki motiv jer ste eto kao ovih svih godina vi uvijek kvalitetniji. Pa se vasima teze nesto naloziti jer eto mi smo Vulsi, a vi Liverpul. Ne mlati gluposti Boga ti.
Derbi je utakmica gdje se po pravilu lošija ekipa više naloẓ̌i, samo ste vi od zadnjih 10 godina 9 bili lošija ekipa pa se to malo više primjeti, dodaj na to i ono slavlje poslije 2-0 koje je bilo smiješno u najmanju ruku ko da je finale nekog kupa bilo.
Ko god kaže da mu je bitnija utakmica protiv bilo kog drugog kluba od derbija laže, makar vi ispali, makar završili u kantonalnoj to će opet biti navjeća utakmica BH fudbala i gotovo.
Realna istina je da bi i Sarajevo imalo isto ili možda i više navijača da ima sličan stadion poput Grbavice. Navijačka baza kod Želje po meni nije veća, bio sam u raznim gradovima BiH, gdje god Bošnjaci žive ogroman je broj navijača Sarajeva.
Stadion Koševo je ogroman, neuslovan i bez krova. Narod ne ide na utakmice iz tog razloga. Zamislite Grbavicu bez krova, posjeta bi bila 3000 na utakmicama.
Sarajevo će (ponekad) osvajati trofeje, Željo će dominirati u smislu posjete, a Zrinjski i Borac će igrati Konf. ligu.
E moj Bošnjače, al' si glup i neprijatelj sam sebi. Pa zar nam ima ko preči? Mi se za vratove hvatamo, a drugi profitiraju.
Jako Sarajevo, jak Željo, jak Čelik, jaka Sloboda, jak Velež, povratak bihaćkog Jedinstva u Premijer ligu, sve bi to trebao biti interes nas Bošnjaka.
Stadion Koševo je ogroman, neuslovan i bez krova. Narod ne ide na utakmice iz tog razloga. Zamislite Grbavicu bez krova, posjeta bi bila 3000 na utakmicama.
Sarajevo će (ponekad) osvajati trofeje, Željo će dominirati u smislu posjete, a Zrinjski i Borac će igrati Konf. ligu.
E moj Bošnjače, al' si glup i neprijatelj sam sebi. Pa zar nam ima ko preči? Mi se za vratove hvatamo, a drugi profitiraju.
Jako Sarajevo, jak Željo, jak Čelik, jaka Sloboda, jak Velež, povratak bihaćkog Jedinstva u Premijer ligu, sve bi to trebao biti interes nas Bošnjaka.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nema ko šta reć Željinim navijačima za posjetu i tražit im dlaku u jajetu. Svaka čast i gotovo. A to da im uvecaju brojku s vremena na vrijeme to stoji. Al to je nebitno.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jel moguce da jos o posjeti pricaju? Kosevo nema krova zato ih nema na utakmicama?
E cuj baza navijaca fks veca
a mr.sh u pm 
E cuj baza navijaca fks veca
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Combattente87, laszlo i 18 gostiju.