Mitomane, mitomane.MikiPirs je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:39Ako nema sta pametno reci, odskakutajArgentina je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:35Sve si upravi. Nastvljas po svom gdje neces da odgovoris kad ti se iznesu cinjenice. Borac je klub navijaca, oni upravljaju klubom, primjer koji je unimatan u svijetu.MikiPirs je napisao/la: ↑13 mar 2026, 23:24
Prestani mitomaniti, gdje to pise i gdje je to naznaceno da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”? Ajd molim te prosvijetli me i pokazu mi kako je to politicka organizacija vlasnik kluba?
P.S. Vasi prestavnici su danas 13.3.2026. sastancili sa politicarem, samo kazem![]()
Svi ostali su politicke prcije i gura ih Savez. Samo Borac protiv Saveza i sve uspijeva pobjediti.
P.S. Ti bas mislis ljudi glupi. To kao danas kad si mene uvjeravao da je 2000tih B komponenta zarila Savezom, a samo 1 titulu imao "B" klub. Ili da je Osimov mandat bio Zeljino stimanje i protiv vas, a vi 2 trofeja u te 3 sezone uzeli. Zapitaj se ko je mitoman, prije nego drugima to kazes.
Ako imas dokaz da je Borac: “jedini klub koji je vlasništvo političke stranke direktno”, pokazi?
Da 2000tih ste zarili i palili FSBiH sa ciljem kanalenja Borca, kako sam danas i napisao, nigdje titule nisam pisao niti spominjaoali volite vi, tj to vam je u DNK, da glumite zrtve i kukate, jbg istorija nas je to naucila
![]()
Prvo, ja niaam rekao to za Borac. Vi ste politicka prcija, to sam rekao.
Drugo, 200otih ti je prvak bio 2x Siroki, pa Zrinjski, Leotar, Modrica, od tzv B klubova, samo Sarajebo i to 1x. Ako vas je neko kanalio onda je to Petar Jelic koji je bio na celu saveza. Nisam znao da je on Bosnjak, hajde da i to saznam.
Spominjes DNK, izigravanje zrtve, kukanje, na sta mislis? Predpostavljam da aludiras na naciju. Da ti odmah kazem, popisam se i tebi i ostalima na sve ovdje nacije. Na svu srecu ne pripadam ni jednoj banana naciji koja je na Balkanu.
Jesi li ti i jednu istinu danas napisao na forumu? Reci cu ti ja, nisi. Ali provala si, cuj 2000tih B komponenta drmala savezom, jeste jeste, posebno sa titulama Sirokog, Zrinjskog i Petra Jelica. Provala si, svaka cast.