Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jedino možemo osvojiti ako ostale ekipe budu diskvalifikovane
Utakmica sinoc bas tvrda, teska i bez imalo sansi. Sto je najgore, nismo stvorili skoro nijednu konkretnu sansu, a sredina je sinoc bila cak najveci problem. Mnogo duela su izgubili i Macca i Grav, i sredina je izgledala bas lose. O Konateu ni rijeci, neshvatljive greske, zbog kojih vjerovatno nece biti kaznjen. Igra troma, spora i monotona, bez ikakve zivosti i brzine. Vise manje, katastrofalno i vrlo lose. Ne znam na sta ce ispast ova sezona.
Laga, buducnost je svijetla
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Jbg, problem Salaha je, izmedju ostalog, sto je prosle sezone na suprotnoj strani imao jednog Diaza, koji je, kakav god on bio, znao navuci dvojicu na svoju stranu, gdje bi Mo onda na svojoj strani imao dosta prostora za manevrisanje - dribling+ubacaj, cut inside + ubacaj, 1v1 pa sut na gol.
Ove sezone Gakpo zna navuci samo stucne, a kad se Mo nadje sa dvojicom ispred sebe, cesto se taj duel izgubi u par sekundi ili ta lopta ide nazad, nema covjek prostora.
Realnost jeste da je stariji, sto vjerovatno ima utjecaja, ali kako je neko gore napisao - covjek je inace poznat kao jedan od najvecih profesionalaca u ovom poslu, pazi na tijelo, ishranu, oporavak plus ima tolike godine iskustva. Svima nam se cini, a i fakat jeste nerealno da je ovoliko grohnuo...
I dalje mislim da je on igrac kojeg je Diogova smrt psihicki najvise pogodila i da je to jedan (od par) razloga zasto to nije vise isti igrac ove sezone.
Ove sezone Gakpo zna navuci samo stucne, a kad se Mo nadje sa dvojicom ispred sebe, cesto se taj duel izgubi u par sekundi ili ta lopta ide nazad, nema covjek prostora.
Realnost jeste da je stariji, sto vjerovatno ima utjecaja, ali kako je neko gore napisao - covjek je inace poznat kao jedan od najvecih profesionalaca u ovom poslu, pazi na tijelo, ishranu, oporavak plus ima tolike godine iskustva. Svima nam se cini, a i fakat jeste nerealno da je ovoliko grohnuo...
I dalje mislim da je on igrac kojeg je Diogova smrt psihicki najvise pogodila i da je to jedan (od par) razloga zasto to nije vise isti igrac ove sezone.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rijesimo se isto ljeto tri jedina clutch igrača u ekipi Darwina, Trenta i Harveya. Sreca pa se Harvey vraca naredne sezone 
Da se ne lazemo bilo je i pod Kloppom situacija gdje je build bio daj loptu Trentu pa nek uradi nesto
Joj al necu nikad zaboravit onu utakmicu protiv Citya kad su Endo i MacAllister igrali 2 pivota na sredini i kako su bez problema u par dodavanja prolazili pressing Citya, mislim da je i Klopp rekao poslije da je to jedna od najboljih utakmica na sredini terena protiv njih.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ocajan sastav
Prvi put ove sezone sa dva krila startamo, ako se dobro sjećam
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Joj mrljine
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Koja panjucga, daj darwina nazad. Dati gakpa i jos doplatiti 
Bolji Spursi, i to osjetno. Toliko o tome. Da Bog da izgubili.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Koja formacija,pored Gomeza i Frimponga najbolji veznjak i igrac tima igra desnog beka
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kao vožnja biciklom za Szobu
Kakva smo mi kurcina od ekipe jbt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na individualni kvalitet vodimo.Patnja za gledati ,u srijeru ne uzimamo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 8 gostiju.