Josip Broz, dobar skroz
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Navijači zrinjskog, tokom intoniranje državne himne, još jednom pokazali "gospodske manire" . S pravom i veliki broja navijača sa Grbavice oslovljavaju gospodom iz Mostara
Josip Broz, dobar skroz
Josip Broz, dobar skroz
- Combattente87
- Kontakt:
U DiznilenduVorovus je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:06Vala baš, ljudi koji pišu na ovom podforumu znaju gdje je jutros pišao neki od braće Mirvić, a da ne znaju za utakmicu superkupa.Travnik1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:56Jahh eto ti nisi znao, idi prati polufinale entitetskog kupa, Proleter i Majevica
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaaoooo Ademe - pusti Carlosu nek ga zabije čovjek
Pa ne igraš protiv Želje Ademee
Al kako se namjestio slobodni
Naš Dan napravio faul isto skoro mjesto ko na Koševu
I Adema ponijelo
Carlos je zvijer - kako gleda u Adema ko ono - hoš to ti pucati klocu
A Adem ga rukom tjera od lopte

I Adema ponijelo
Em seljo iz travnika em za selju navija. Genijalno.Travnik1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:56Jahh eto ti nisi znao, idi prati polufinale entitetskog kupa, Proleter i Majevica
-
Travnik1921
- Kontakt:
Jah eto loše je što sam iz Travnika, trebam biti tu gdje pola entiteta nema signala, tarifa ne radi.Resolute je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:18Em seljo iz travnika em za selju navija. Genijalno.Travnik1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:56Jahh eto ti nisi znao, idi prati polufinale entitetskog kupa, Proleter i Majevica
Šilji sudija Zrinji malo
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Svrakendolac pojedi nesto slatko pao ti secer.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:16Jaaoooo Ademe - pusti Carlosu nek ga zabije čovjek
I Adema ponijelo
![]()
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
sanjinusto
- Kontakt:
Mislice pitari da provociram, ali ne znam sta je Ljajic pokazao osim onog gola u derbiju. Par dobrih poteza tu i tamo, ali nista specijalno. Prevaga je bio Jajalo, koji je nosio Sarajevo. Ili Benko... kod nas Stila kad se vratio, igrao se sa ostatkom lige. Ovo sto Ljajic igra moze iskreno i jedan Mirzad Mehanovic. Cak mislim da bi Mirzad imao bolji ucinak na terenu i ne bi isao saigracima na zivce.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ipak je super kup, da li je sad prisutno vise od 70 navijaca udbaske oyebine? Da im napokon cestitam
- Jet2Holiday
- Kontakt:
E haj sad ti objasni nekome kako je drugi zuti igracu Sarajeva bilo protiv Rudara a ovo igracu Zrinjskog nije.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Hahahaha kakav strucnjak, pa dirno ga nije flamingosssJet2Holiday je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:36E haj sad ti objasni nekome kako je drugi zuti igracu Sarajeva bilo protiv Rudara a ovo igracu Zrinjskog nije.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Drago nam je da pratis FKS vise nego svoj klub.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:38Hahahaha kakav strucnjak, pa dirno ga nije flamingosssJet2Holiday je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:36E haj sad ti objasni nekome kako je drugi zuti igracu Sarajeva bilo protiv Rudara a ovo igracu Zrinjskog nije.
Elezi duplo bolji, a sigurno ima 5x manju platusanjinusto je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:26Mislice pitari da provociram, ali ne znam sta je Ljajic pokazao osim onog gola u derbiju. Par dobrih poteza tu i tamo, ali nista specijalno. Prevaga je bio Jajalo, koji je nosio Sarajevo. Ili Benko... kod nas Stila kad se vratio, igrao se sa ostatkom lige. Ovo sto Ljajic igra moze iskreno i jedan Mirzad Mehanovic. Cak mislim da bi Mirzad imao bolji ucinak na terenu i ne bi isao saigracima na zivce.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
I meni je drago sto ste po ko zna koji put na forumu a ne na Kosevu ili kakvo gostovanje nedo Bog makar cajnosluJet2Holiday je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:39Drago nam je da pratis FKS vise nego svoj klub.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:38Hahahaha kakav strucnjak, pa dirno ga nije flamingosssJet2Holiday je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:36E haj sad ti objasni nekome kako je drugi zuti igracu Sarajeva bilo protiv Rudara a ovo igracu Zrinjskog nije.
Nikakav faul nije bio za zuti, ne brukaj se flamingos
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Haj da je to Argentina kaze, on je vec naucio psovke, al ti.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:41I meni je drago sto ste po ko zna koji put na forumu a ne na Kosevu ili kakvo gostovanje nedo Bog makar cajnosluJet2Holiday je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:39Drago nam je da pratis FKS vise nego svoj klub.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:38
Hahahaha kakav strucnjak, pa dirno ga nije flamingosss
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam da trofeji dolaze u METROPOLUOldTownDistrict je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:25Svrakendolac pojedi nesto slatko pao ti secer.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:16Jaaoooo Ademe - pusti Carlosu nek ga zabije čovjek
I Adema ponijelo
![]()
K.K.Bosna osvojila kup voljene BiH aBd i titulu osvaja voljene BiH i ovdje Super Cup i dosta za ovu sezonu
P.S.
Ozbiljno mislim da je Carlos tukao slobodnjak zabio bi sigurno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jet2hol ovo je crvenio bio, reci slobodno nije sramota
Kakav flamingos u pm
Sudija odlican (5)
Kakav flamingos u pm
Sudija odlican (5)
Nisi trebao i ne trebas nam sigurno. Ali mog’os biti iz grada u kojem nastupa tvoj voljeni Seljooo..Travnik1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:20Jah eto loše je što sam iz Travnika, trebam biti tu gdje pola entiteta nema signala, tarifa ne radi.Resolute je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:18Em seljo iz travnika em za selju navija. Genijalno.Travnik1921 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 18:56
Jahh eto ti nisi znao, idi prati polufinale entitetskog kupa, Proleter i Majevica
Jel te sramota navijati za velikana sa pirote?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Tacno. Ne kontam cime su ocarani. Ljajic nije pruzio ni 5% onoga sto je pruzao npr. Milos Stojcev par sezona za Sarajevo.Arma00 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:41Elezi duplo bolji, a sigurno ima 5x manju platusanjinusto je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:26Mislice pitari da provociram, ali ne znam sta je Ljajic pokazao osim onog gola u derbiju. Par dobrih poteza tu i tamo, ali nista specijalno. Prevaga je bio Jajalo, koji je nosio Sarajevo. Ili Benko... kod nas Stila kad se vratio, igrao se sa ostatkom lige. Ovo sto Ljajic igra moze iskreno i jedan Mirzad Mehanovic. Cak mislim da bi Mirzad imao bolji ucinak na terenu i ne bi isao saigracima na zivce.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kakav minus za horde zla. Sramotno. Pa bolje i 50 ljudi nego niko da se ne pojavi.
BRATSTVO GRAČANiCA
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Marokanci58 i 19 gostiju.