FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro je, bili smo bolji za ovaj jedan gol. Mislio sam da će u drugom pasti, ali smo u drugom bili bolji od Veleža.
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ja bih da cestitam pravoj raji,pitarima, na pobjedi ko sto su i oni nama. Ovim debilima sto psuju jer igrac nije zuti karton dobio,prosto nevjerovatno.igraci vam daleko stoke od protivnickih igraca,tu dosta falite, ovaj mujkic nula.
Elhamdulillah
Preružna igra
Preružna igra
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne bi me iznenadilo da uvedu u pravilnik kad smo mi u pitanju, cak ni prijateljske ne iskljucujem
3 crvena kartona haveru nirmalno da ce psovat, spahic crveni u kupu i cist penal koji nas kistaju ispadanjem u kupu i sta trebamo govorit bravo spahicy samo udri navijamo zatebe.Direktorcic je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:46Ja bih da cestitam pravoj raji,pitarima, na pobjedi ko sto su i oni nama. Ovim debilima sto psuju jer igrac nije zuti karton dobio,prosto nevjerovatno.igraci vam daleko stoke od protivnickih igraca,tu dosta falite, ovaj mujkic nula.
Mrs u pm, velez je bio naj grublji tim u 26 kola dosad a nije dobio nijedan crveni. Plus crveni..
Popisam se na sve ovde ove sto navijaju za velez i govore da je sydjenje bilo ok i da je naguzove pobjeda
Za derbi izvesti isti sastav, samo umjesto Beganovica i Mujkica, ubaciti Hujbera i Kupresaka.
Ibro Rahimic ne zna cestitati pobjedu suga od covjeka.
Ide pobjeda 2-0 u zemunu
-
bordobijeli
- Kontakt:
USPJEH KLUBA NIJE PRODAJA IGRACA NEGO PEHAR NA RUKAMA I TITOVA PUNA NAVIJAČA !!!
Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao?Pitar6785 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 22:02Cuj nije zasluzena zbog cega nije zasluzena, jednu polu sansu ste imali, i to gdje vas je sudija spasio sa nedosudjenim crvenim zutim kartonima i cistim penalom..
Lakat direktno u lice napucavanje loptom spahic
Pidro rusi beganovica sledja koji ide sam prema golmanu. Spahic udara ristovskog kod kornera bez lopte rukom u vrat
Nemoj tisra u drugom niste ništa napravili, budi realan bili smo bolji za jedan gol.
Prvu kupa spahic trebao crveni dobiti prije gola a trebali ste popusit
Druga kup zasluzeno satrali nas
Ovu ste zasluzeno popusili i tjt
Pa pomostarcima izgleda mi dali go iz ofsida il nepostojeceg penala.
Sut u prvom poluvremenu kad je banic odbranio lopta bil blokirana, drugi sut bio sarica po sredini gola i to lopta bila plasirana..
Sut Adema kod greske njihovog golmana pa sut karlosa sa 17 m pored stative.
Zuti karton pidre
Drugo pol penal nad menalom
Pa udarac laktom u glavu od strane spahica pa napicavanje elezija pa go u drugom poluvremenu nisu presli pola centra jedino sto su imali sut sa 27 m kuzmanovic kad je sutira u vogoscu.
Posjed korneri sanse
Sudjenje je bilo 60-40 za velez
Sut u prvom poluvremenu kad je banic odbranio lopta bil blokirana, drugi sut bio sarica po sredini gola i to lopta bila plasirana..
Sut Adema kod greske njihovog golmana pa sut karlosa sa 17 m pored stative.
Zuti karton pidre
Drugo pol penal nad menalom
Pa udarac laktom u glavu od strane spahica pa napicavanje elezija pa go u drugom poluvremenu nisu presli pola centra jedino sto su imali sut sa 27 m kuzmanovic kad je sutira u vogoscu.
Posjed korneri sanse
Sudjenje je bilo 60-40 za velez
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Samo da se nakenjam svima u usta,ovim seljacinama i krkanima iz Mostara odnosno Veleza.
Mostar ima jako finu i pravu mostarsku raju,ali ovi djilkosi od igraca i SS na celu s ovim papkom Rahimicem nemaju veze s pravom rajom iz mostara.
Kretenu znas li cestitati,hoce da puknu od muke koliko su se nafurali da Sarajevu skinu skalp.
Bukvalno idu glavu da ti skinu za bod.
Fuuuj djikani
Mostar ima jako finu i pravu mostarsku raju,ali ovi djilkosi od igraca i SS na celu s ovim papkom Rahimicem nemaju veze s pravom rajom iz mostara.
Kretenu znas li cestitati,hoce da puknu od muke koliko su se nafurali da Sarajevu skinu skalp.
Bukvalno idu glavu da ti skinu za bod.
Fuuuj djikani
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napapijri, OzmoodPinglewood i 31 gost.