Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 02:04

Mogli su nam sa ss.ba platit opremu i put do Goražda očigledno je da većina forumaša imaju problem s njim :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:05

Puma je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Puma je napisao/la:ima ovaj da nas pobaca ko pilice :lol:

seljak je to jbg, guzi kobile, ima snage, sta cemo mi zakrzljali :|

nemamo mi sanse protiv njega, djaba kolko god da nas je, posamarat ce nas Zile
sad si počo i vrijeđati ,e vidjećemo se sutra u Hrasnici ,najebo si momčino ,sa Ziletom dolazim :)
ma dodjite ti i Zile

samo, ima jedan problem, ja nisam iz Hrasnice znas :lol: al tu sam blizu
Zile će u onu diskoteku da pjeva ,a ja ću da mlatim tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2011, 02:06

@Interista

Koji balvan od covjeka :x

Najbolje da mi organizujemo jedan bus preko centrotransa,koji smo,kad pocnemo izlazit,ima da se legenda i zisko ukenjaju :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 maj 2011, 02:10

:lol: :lol:

koja diskoteka je u pitanju ? a bolan kako ces me mlatiti kad dolazis u moj region, pa sta kad dovedem 20-ak svojih ?

nisi o tome razmisljao ?

nista, vi ako se dogovorite za put u Gorazde, javite, ja sam za :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:11

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

nešta ste se ušutili ,haa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2011, 02:11

Odo ja spavat,samo ne znam hocu li moci ,posto me je legenda svojim prijetnjama uplasio :cry: :D

Laku noc svima :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 03 maj 2011, 02:12

ljudi laku noc idem ja samo sredite prevoz ne pitajte za cijenu :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:14

Puma je napisao/la:
:lol: :lol:

koja diskoteka je u pitanju ? a bolan kako ces me mlatiti kad dolazis u moj region, pa sta kad dovedem 20-ak svojih ?

nisi o tome razmisljao ?

nista, vi ako se dogovorite za put u Gorazde, javite, ja sam za :D
koja ima ,samo nek pjeva u bilo kojoj (moderator Šaban će doći da ga sluša ,to mu je jedan od omiljeni pjevača :lol: )

još jedan dokaz koja si picka ,čuj 20 a ja bi samo jednog zovno :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 03 maj 2011, 02:14

**** nas legenda :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:16

Interista je napisao/la:ljudi laku noc idem ja samo sredite prevoz ne pitajte za cijenu :D
e što su se djeca uzvrtila ,pekar polahko ,tek si bez posla osto :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 02:17

Ma mene jedino strah dobar on sa Miletom pa ne valja da ovako javno pišemo o tome svi znaju kako se on odnosi sa neprijateljima njegovih prijatelja
:/
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:21

LBJ MVP je napisao/la:Ma mene jedino strah dobar on sa Miletom pa ne valja da ovako javno pišemo o tome svi znaju kako se on odnosi sa neprijateljima njegovih prijatelja
:/
ma ti si mi puno drag ne bi ti ništa ,žao bi mi te bilo ,a od njih me najviše strah malog sarajlije on je zajeban pravo ,a ovi Puma i ekipa to su male mace ,vidiš da su se ušutili otišli spavati od straha :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 02:26

Ma kakav pitar oni su inače takvi laje al ne ujeda :D
Odo i ja potroši kredit zeza me nešto adsl
P.S.Jesi mi ugovorio odlazak u Švedsku sinoć me konekcija zajeba

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:27

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

kaže da nađemo mi njemu vamo ona nama tamo ,ma dok budemo na haxu pa ćemo se dogovoriti ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 02:36

ja sam čeko ,vidim ovi jaki momci koji se tuču maljevima se razbježali ,vidimo kako su jaki :lol: :lol: :lol: zavukli se u mišiju rupu svi :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 03 maj 2011, 03:18

legenda reala je napisao/la:ja sam čeko ,vidim ovi jaki momci koji se tuču maljevima se razbježali ,vidimo kako su jaki :lol: :lol: :lol: zavukli se u mišiju rupu svi :)
Vidimo ko se zavuko :D

Ako ima neko ko zna rukovat sa photoshopom nek mi se javi treba mi samo da se dopise nesto na slici jednoj ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 maj 2011, 09:23

CoDe je napisao/la:Pa i jesu Ameri krivi ! Amerika i Rusija za naš rat :( Nazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao !

koga vas ?

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 maj 2011, 09:27

Analiticar__ je napisao/la:Pozdrav ljudi dobre volje

Evo i mene, dugo me nije bilo haman.....Cim macka nema, misevi kolo vode..... :D
oooooo rufkas :D
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 03 maj 2011, 09:28

dr.van nostrand je napisao/la:@dubrava

Zapad ( SAD ) je znao kakav se scenario sprema na Balkanu , te je na taj nacin i saucesnik u njemu .
JNA se ponasala u Yugosl. kao domaca armija , te su BiH pogotovo gdje se vjerovalo da nece biti problema i rata a uveliko su se spremali za njega .
Lijepo su dosli zauzeli polozaje po svome izboru te se ukopali i poceli pucati i unistavati gradove i mjesta po BiH .
Pruzio se otpor u pocetku te se stvorila ARBiH , koja ce malo po malo da zadaje sve jaci i jaci otpor agresoru i da oslobadja dio po dio svoje teritorije , uz nametnuti famozni embargo na naoruzanje .
JNA nije nista borbom zauzela niti osvojila , vec sto su od samog starta 1992. god. uspjeli zadrzati to im je na kraju i ostalo , nista oni nisu uspjeli zauzeti :D ,
Cekao se pad i poraz skoro pune 4 . god. BiH se odbranila i pocela ozbiljno da zadaje udarac agresoru , koji je u tome momentu bio na velikom broju ratista u rasulu .

Jednostavno , sprijeceno je naredovanje i oslobadjanje teritorije BiH od strane mocnih sila na celu sa SAD i kontakt grupe za bivsu ex-Yu .
SAD da hoce i zele , kao sto su to zeljele 1995 god. kada su organizirali mirovnu konferenciju , danas bi kod nas mogle mnoge stvari poboljsati i unaprijediti ,
npr. da "smire" laktaskog vozda :mrgreen: ili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH :mrgreen: .

je li 15 godina imamo visokog predstavnika međunarodne zajednice?,koji je faktički glavni čovjek u državi

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 03 maj 2011, 10:20

Dobro jutro :)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []