Morat ce ovaj jos jednom na hadz, da sapere malo ovo.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Je li nekome vracen novac za neispravno generirane karte prvog koncerta? Meni jos nista nije uplaceno, a proslo je 10 dana od maila i mog odgovora.
Baš te plagijator opteretioAshburtonG je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:37Je li nekome vracen novac za neispravno generirane karte prvog koncerta? Meni jos nista nije uplaceno, a proslo je 10 dana od maila i mog odgovora.![]()
Morat ce ovaj jos jednom na hadz, da sapere malo ovo.![]()
Još kad ispruži onu nogu spremnu za odraz, povije kičmu i kroz domino zube zakusleta neku od pjesama uz pomoć publike i to sve upakovano u odijelo koji nikad niko nije obukao niti će, zabava može početi
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Prati li iko ovaj Max Sport NHL kviz? Kakve su ovo budale ybt

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mislim da muskarci idu na ovaj koncert samo iz dva razloga. Jer idu sa nekom zenom ili se nadaju da ce upecati neku ribu.armando je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:14Baš te plagijator opteretioAshburtonG je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:37Je li nekome vracen novac za neispravno generirane karte prvog koncerta? Meni jos nista nije uplaceno, a proslo je 10 dana od maila i mog odgovora.![]()
Morat ce ovaj jos jednom na hadz, da sapere malo ovo.![]()
![]()
Još kad ispruži onu nogu spremnu za odraz, povije kičmu i kroz domino zube zakusleta neku od pjesama uz pomoć publike i to sve upakovano u odijelo koji nikad niko nije obukao niti će, zabava može početi![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Maroon1946
- Kontakt:
Brat moze 7 dana hladno rasprodati Kosevo
- Wilshere10
- Kontakt:
Edin Dervishalidovic je veliki umjetnik. Sta sam puta guzio uz njegovu glazbu. 

Ovu sam kasetu imao, mislim jedinu, do iza rata, i presluso sam je sto puta.
Wilshere10 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:43Edin Dervishalidovic je veliki umjetnik. Sta sam puta guzio uz njegovu glazbu.![]()
15.10.2013.
Znaci nisam bas alfa muzjak kao Alem ako volim Merlinove pjesme 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Karte uredni stigle, hadžija može u penziju nakon 3-4 Koševa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja platio oko pola 6 stigle u roku par minuta.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 apr 2026, 18:44Ako su karte naplaćene oko 12h, kada ih mogu očekivati da dodju na mail i da li im se uopste nadati?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trumpovi preselili svoj kripto scam u BiH da izbjegnu kazne i istrage u USA
Eto što je mlađi dolazio u BLWorld Liberty investor Justin Sun claims Trump crypto venture 'secretly' installed tool to freeze user holdings
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Brat
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dok se gobalne krize nižu i smjenjuju, na godišnjem nivou BiH i dalje uvozi oko 700 miliona KM voća i povrća, te stotine miliona KM za žitarice.
Dobar dio pšenice uvozi se iz Mađarske. Ako se Mađari ražljute, neš ni kifle.
Dobar dio pšenice uvozi se iz Mađarske. Ako se Mađari ražljute, neš ni kifle.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Koliko znam Lufthansa i sindikat Verdi u ranije su potpisali kolektivni ugovor i riješili ground staff, tj. ono osoblje što radi na šalterima itd.VensanKasel je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:02Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Problem je što piloti i kabinsko osoblje nisu riješili svoje sporove, u prvom redu pitanje oko povećanje plata. Vjv ima tu još nekih peripetija.
Pa evo u Minchenu par dana ozbiljna ograničenja javnog prijevoza. Msm da su opet štrajkovali vozači buseva i tramvaja, zatim radovi na S-Bahn prugama, tako da do 17.aprila iz centra nema direktan voz na aerodrom.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- VensanKasel
- Kontakt:
Kabinci su u petak štrajkovali , a piloti jučer i danas .Asteriks je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:26Koliko znam Lufthansa i sindikat Verdi u ranije su potpisali kolektivni ugovor i riješili ground staff, tj. ono osoblje što radi na šalterima itd.VensanKasel je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:02Ti si bolje upućen tamo , je li Lufthansa baš zayebava radnike pa štrajkuju malo malo ili je nešto drugo u pitanju ?
Problem je što piloti i kabinsko osoblje nisu riješili svoje sporove, u prvom redu pitanje oko povećanje plata. Vjv ima tu još nekih peripetija.
Pa evo u Minchenu par dana ozbiljna ograničenja javnog prijevoza. Msm da su opet štrajkovali vozači buseva i tramvaja, zatim radovi na S-Bahn prugama, tako da do 17.aprila iz centra nema direktan voz na aerodrom.
U petak bilo otkazano 520 letova ...
Međutua tu nije kraj , kabinci najavljuju štrajk za četvrtak i petak . Optužuju upravu da nisu ponudili nikakve prijedloge oko kolektivnog ugovora ...
Kažu da je tako mjesecima , pa ovi gori nego mi
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.