Ako prodju veceras, idu u finale.U slučaju da prođu Barçu, Diego Simeone je dobio dozvolu od Atlético Madrida da odmori cijelu prvu postavu u SVIM preostalim utakmicama La Lige.
Jorgandžije smatraju da imaju jasan put do finala, jer bi ih u polufinalu čekao Arsenal ili lisabonski Sporting. [As]
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Wilshere10
- Kontakt:
Ako prođu večeras, dobijaju po ušima u SF. Za Arsenal je Barca mnogo teži protivnik.DamirT je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:05Ako prodju veceras, idu u finale.U slučaju da prođu Barçu, Diego Simeone je dobio dozvolu od Atlético Madrida da odmori cijelu prvu postavu u SVIM preostalim utakmicama La Lige.
Jorgandžije smatraju da imaju jasan put do finala, jer bi ih u polufinalu čekao Arsenal ili lisabonski Sporting. [As]
Kako Arsenal igra u zadnjih par meceva, ne bi se smio kladiti da bi dobili i Zrinjski.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:28Ako prođu večeras, dobijaju po ušima u SF. Za Arsenal je Barca mnogo teži protivnik.DamirT je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:05Ako prodju veceras, idu u finale.U slučaju da prođu Barçu, Diego Simeone je dobio dozvolu od Atlético Madrida da odmori cijelu prvu postavu u SVIM preostalim utakmicama La Lige.
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trava na Metropolitanu ipak savršena. Pritužbe na suđenje od prošle sedmice odbačene kao neosnovane. 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Poznati su po tom kukanju na visinu trave, na nedovoljno mokru travu i slične gluposti.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Brajko, kakvi su to pickerluci? Nije valjda da ste se pripali ATM? Barka bi bila povoljnija jer jagodice bobice ne bi mogle nista u skoku protiv vasih gromada.DamirT je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:33Kako Arsenal igra u zadnjih par meceva, ne bi se smio kladiti da bi dobili i Zrinjski.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:28Ako prođu večeras, dobijaju po ušima u SF. Za Arsenal je Barca mnogo teži protivnik.![]()
To jest, ali dzaba to sve kad obje te ekipe imaju trenera. Ovaj hadalj kod Arsenala je to vise u pokusaju. Realno ce biti epski uspjeh ako dozove tim i osvoje makar 1 trofej.PSV je napisao/la: ↑14 apr 2026, 15:51Brajko, kakvi su to pickerluci? Nije valjda da ste se pripali ATM? Barka bi bila povoljnija jer jagodice bobice ne bi mogle nista u skoku protiv vasih gromada.DamirT je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:33Kako Arsenal igra u zadnjih par meceva, ne bi se smio kladiti da bi dobili i Zrinjski.Wilshere10 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 13:28
Ako prođu večeras, dobijaju po ušima u SF. Za Arsenal je Barca mnogo teži protivnik.![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Liverpul večeras lovi dva gola zaostatka protiv Parižana, u zadnjih pet sati protiv pomenutih imali su četiri šuta u okvir gola, veliki si Arne Flope.
Simeone s Atleticom nikada nije izgubio KO utakmicu Lige prvaka na svom stadionu!
Argentinski je stručnjak 18 puta vodio Atletico na svom stadionu u knockout utakmicama Lige prvaka i nikada u njima nije izgubio!
2014. Atletico - Milan 4:1
2014. Atletico - Barcelona 1:0
2014. Atletico - Chelsea 0:0
2015. Atletico - Bayer L. 1:0 (produžeci)
2015. Atletico - Real 0:0
2016. Atletico - PSV 1:0 (penali)
2016. Atletico - Barcelona 2:0
2016. Atletico - Bayern 1:0
2017. Atletico - Bayer L. 0:0
2017. Atletico - Leicester 1:0
2017. Atletico - Real M. 2:1
2019. Atletico - Juventus 2:0
2020. Atletico - Liverpool 1:0
2022. Atletico - Man Utd 1:1
2022. Atletico - Man City 0:0
2024. Atletico - Inter 2:1 (produžeci)
2024. Atletico - Borussia D. 2:1
2025. Atletico - Real 1:0 (penali)
Nevjerojatno impresivna statistika najplaćenijeg trenera svijeta!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
PSG je opet digao formu u najvažnijem dijelu sezone, ali ja vjerujem da Liverpool neće tako lako pasti večeras. Moglo bi biti svega, Anfield je Anfield, a LP pruža magične noći
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne vjerujem u Liverpool nikako, mislim da će i večeras pobijediti PSG
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Večeras Liverpool protiv Parižana, a Barcelona protiv cijelog svijeta.
Ne vjeruje niko, osim onih koji se vole šalitiRobertHrkac555 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:36Ne vjerujem u Liverpool nikako, mislim da će i večeras pobijediti PSG
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
nadam se da barsa prolazi, ko voli gledat ekipu koja ne prolazi centra ni sa igracem vise, fuj
dva gola je itekako stizljivo
dva gola je itekako stizljivo
Normalno da Barca ima šanse, samo da to bude u fer i korektnoj borbi.
Što je teško za očekivati.
Sutra nekoliko stranica samo o suđenju

Što je teško za očekivati.
Sutra nekoliko stranica samo o suđenju
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hocemo i da linije budu fino ocrtane.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2026, 14:09Poznati su po tom kukanju na visinu trave, na nedovoljno mokru travu i slične gluposti.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
- Kontakt:
Opet prijava Uefi, suh i tvrd terenBeli98 je napisao/la: ↑14 apr 2026, 18:54Hocemo i da linije budu fino ocrtane.Shategabri je napisao/la: ↑14 apr 2026, 14:09Poznati su po tom kukanju na visinu trave, na nedovoljno mokru travu i slične gluposti.
Koševo Zapad
Moram priznat da ovo što sam pročitao od Arbeloa je najgora presica jednog trenera na ovom nivou:
"We have to show who we are."
“We have to believe, we do believe and we are convinced that we can do it.”
"Every player in the squad believes we will make a comeback tomorrow. There isn't a single one that disagrees."
"Kompany said all teams have stories and myths they can tell themselves? I don't know how many teams can say they won 15 UCLs."
Puna usta, a Barbarez jaču karijeru ima
"We have to show who we are."
“We have to believe, we do believe and we are convinced that we can do it.”
"Every player in the squad believes we will make a comeback tomorrow. There isn't a single one that disagrees."
"Kompany said all teams have stories and myths they can tell themselves? I don't know how many teams can say they won 15 UCLs."
Puna usta, a Barbarez jaču karijeru ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.