Ma vala sve donekle stoji ali si ga usrao sa ovom Danskom.ElAn10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:20PeppermintSA je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:42Ta priča o patriotizmu je izlizana. Španija je osvojila dva evropska i jedno svjetsko prvenstvo na krilima katalonskih fudbalera od kojih su mnogi javno agitovali za nezavisnost katatonije. Trenutni najbolji fudbaler Spanije je došao u dresu Maroka na trening da podjebava spanske saigrace kad je Maroko izbacio Spaniju, a onda ipak zaigrao za Spaniju jer mu je bolje za karijeru. Takođe Francuska gazi sve redom već godinama s ekipom sastavljenom gotovo iskljucivo od imigranata koji pitanje da li se uopšte osjećaju kao Francuzi. Suhi igrački kvalitet je uvijek najbitniji.![]()
![]()
Ti spominjes spaniju i francusku cija je peta ekipa jaca nego nasa prva, mi nikad u zivotu necemu ni blizu imati kvalitet ko oni, ni 10%, mi smo se na ovo SP plasirali zbog trke, borbe, zajednistvu u ekipi, a ne zbog nekog kvaliteta, jer postoje minimalno 10 ekipi u evropi koji imaju veci kvalitet od nas (skuplji) a nisu otisli na SP. Znaci mi nemamo sta traziti sa kvalitetom u nekim prvenstvima, zaboravite to, pa pogledajte recimo samo ekipu danske, mi nikad necemo imati takvu ekipu, nasa jedina sansa je ovaj stil sto barbarez sad fura, trka, borba, stabilnost, patriotizam itd.
Jes kvalitet mozda i najbitniji, ali ako ga nemas, kosto ga mi nemamo, onda se ekipa i repka mora graditi na nekim drugim stvarima, i ja mislim da je ovaj strucni stab to prepozno i zato idemo na SP
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Brt da nemamo kvalitet je glupost…….. i te kako imamo samo neke pozicije skripe vise od drugihWolffire je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:58Ma vala sve donekle stoji ali si ga usrao sa ovom Danskom.ElAn10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:20PeppermintSA je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:42Ta priča o patriotizmu je izlizana. Španija je osvojila dva evropska i jedno svjetsko prvenstvo na krilima katalonskih fudbalera od kojih su mnogi javno agitovali za nezavisnost katatonije. Trenutni najbolji fudbaler Spanije je došao u dresu Maroka na trening da podjebava spanske saigrace kad je Maroko izbacio Spaniju, a onda ipak zaigrao za Spaniju jer mu je bolje za karijeru. Takođe Francuska gazi sve redom već godinama s ekipom sastavljenom gotovo iskljucivo od imigranata koji pitanje da li se uopšte osjećaju kao Francuzi. Suhi igrački kvalitet je uvijek najbitniji.![]()
![]()
Ti spominjes spaniju i francusku cija je peta ekipa jaca nego nasa prva, mi nikad u zivotu necemu ni blizu imati kvalitet ko oni, ni 10%, mi smo se na ovo SP plasirali zbog trke, borbe, zajednistvu u ekipi, a ne zbog nekog kvaliteta, jer postoje minimalno 10 ekipi u evropi koji imaju veci kvalitet od nas (skuplji) a nisu otisli na SP. Znaci mi nemamo sta traziti sa kvalitetom u nekim prvenstvima, zaboravite to, pa pogledajte recimo samo ekipu danske, mi nikad necemo imati takvu ekipu, nasa jedina sansa je ovaj stil sto barbarez sad fura, trka, borba, stabilnost, patriotizam itd.
Jes kvalitet mozda i najbitniji, ali ako ga nemas, kosto ga mi nemamo, onda se ekipa i repka mora graditi na nekim drugim stvarima, i ja mislim da je ovaj strucni stab to prepozno i zato idemo na SP
Imamo mi kvalitet pogotovo u Evropi i Svijetu. Imamo ga i ovde ali i nas javasluk. Sad uz ovaj SS imamo sve sto imaju nasi igraci koji uz kvalitet imaju i disciplinu vani.
Uz jos jaci motiv i ljubav prema domovini. Bez javasluka, opustanja kao prije ali sa kvalitetom i takvim pristupom disciplinom i radom možemo daleko. Ima još dosta naših sa kvalitetom, u kini i Indiji istog nema, jos kina ima sistem ali dzaba sve. Bez bahatosti ali i neskromno, maniti se tog kompleksa manje vrijednosti, mi smo mali bla bla gluposti, Island uvijek moze trehnut kinu ili Indiju. Tako i mi malu kanadu, ogromnu svicarsku i super bogati katar. Uz jos igraca pored ovih sto vec imamo i nastavak rada reda i discipline, bice ih jos ne sumnjam samo rezultat moze biti svjetla budućnost nase reprezentacije.
Uz jos jaci motiv i ljubav prema domovini. Bez javasluka, opustanja kao prije ali sa kvalitetom i takvim pristupom disciplinom i radom možemo daleko. Ima još dosta naših sa kvalitetom, u kini i Indiji istog nema, jos kina ima sistem ali dzaba sve. Bez bahatosti ali i neskromno, maniti se tog kompleksa manje vrijednosti, mi smo mali bla bla gluposti, Island uvijek moze trehnut kinu ili Indiju. Tako i mi malu kanadu, ogromnu svicarsku i super bogati katar. Uz jos igraca pored ovih sto vec imamo i nastavak rada reda i discipline, bice ih jos ne sumnjam samo rezultat moze biti svjetla budućnost nase reprezentacije.
Sistemski drzava treba raditi kampove klubovima, skolama…Halix131 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 23:21Imamo mi kvalitet pogotovo u Evropi i Svijetu. Imamo ga i ovde ali i nas javasluk. Sad uz ovaj SS imamo sve sto imaju nasi igraci koji uz kvalitet imaju i disciplinu vani.
Utakmice moraju biti postene, treneri moraju biti kvalitetni U15, U17, U19 bez mita i korupcije
U prvoj ligi od deset klubova samo dva imaju kamp
Alajbegovic je najbolji dokaz da je nasa dnka dobra i da je problem u nasem radu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bravo to je to, tesko iskorijeniti " vrati onog malog na beka, a mog sina levata na krilo nek puca i zabija, nije frka dogovoriti cemo se" Ma samo sto ne traze kod manje djece da sama djeca kupuju opremu, dresove i pored članarine, cast rijetkim izuzecima.NoDi80 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 23:59Sistemski drzava treba raditi kampove klubovima, skolama…Halix131 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 23:21Imamo mi kvalitet pogotovo u Evropi i Svijetu. Imamo ga i ovde ali i nas javasluk. Sad uz ovaj SS imamo sve sto imaju nasi igraci koji uz kvalitet imaju i disciplinu vani.
Utakmice moraju biti postene, treneri moraju biti kvalitetni U15, U17, U19 bez mita i korupcije
U prvoj ligi od deset klubova samo dva imaju kamp
Alajbegovic je najbolji dokaz da je nasa dnka dobra i da je problem u nasem radu
Nakon 2014-te da je bilo reda, tad su Kerim, Esmir, Tarik i ostali imali 8-12,13 godina, vrijeme brzo prolazi. Da se radilo kvalitetno, posteno bilo bi takvih i iz domace lige i klubova. Sta je tu je nazalost.
Kod našeg Mirsage vazda 1 korak naprijed a 4 nazad. Pomirio se sa snajkom a popičk@ se sa ženom. Al dobro je da se brzo snašo. Dejting poslije 50te zna bit zezznut.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Zasto? Ljudi vrijede skoro 400miliona, mi 130. Evo u kojim klubovima njima igraci igraju: West ham, fulham, strassbourg, lazio (2x), wolfsburg(3x), benfica, sporting, marseille, arsenal, porto, brentford (2x), stuttgart, lyon, napoli, newcastle... oni imaju samo 3-4 igraca koji igraju u "slabijim" klubovima, a to su opet klubovi poput bodo glimta, hellas verone (serie a), union berlin (bundesliga), mydtjylland ili san diego mls.Wolffire je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:58Ma vala sve donekle stoji ali si ga usrao sa ovom Danskom.ElAn10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:20PeppermintSA je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:42Ta priča o patriotizmu je izlizana. Španija je osvojila dva evropska i jedno svjetsko prvenstvo na krilima katalonskih fudbalera od kojih su mnogi javno agitovali za nezavisnost katatonije. Trenutni najbolji fudbaler Spanije je došao u dresu Maroka na trening da podjebava spanske saigrace kad je Maroko izbacio Spaniju, a onda ipak zaigrao za Spaniju jer mu je bolje za karijeru. Takođe Francuska gazi sve redom već godinama s ekipom sastavljenom gotovo iskljucivo od imigranata koji pitanje da li se uopšte osjećaju kao Francuzi. Suhi igrački kvalitet je uvijek najbitniji.![]()
![]()
To je to.ElAn10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:20PeppermintSA je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:42Ta priča o patriotizmu je izlizana. Španija je osvojila dva evropska i jedno svjetsko prvenstvo na krilima katalonskih fudbalera od kojih su mnogi javno agitovali za nezavisnost katatonije. Trenutni najbolji fudbaler Spanije je došao u dresu Maroka na trening da podjebava spanske saigrace kad je Maroko izbacio Spaniju, a onda ipak zaigrao za Spaniju jer mu je bolje za karijeru. Takođe Francuska gazi sve redom već godinama s ekipom sastavljenom gotovo iskljucivo od imigranata koji pitanje da li se uopšte osjećaju kao Francuzi. Suhi igrački kvalitet je uvijek najbitniji.![]()
![]()
Dadni ovu ekipu nekom "takticaru" ,recimo jakirovicu.
I opet nebi vidjeli svjetskog prvenstva.
Mirso nema problem sa dejtovanjem,njemu godine nista ne predstavljaju
-
Hansestadt
- Kontakt:
Nije to to.DonRamiz je napisao/la: ↑20 apr 2026, 07:45To je to.ElAn10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:20PeppermintSA je napisao/la: ↑19 apr 2026, 14:42Ta priča o patriotizmu je izlizana. Španija je osvojila dva evropska i jedno svjetsko prvenstvo na krilima katalonskih fudbalera od kojih su mnogi javno agitovali za nezavisnost katatonije. Trenutni najbolji fudbaler Spanije je došao u dresu Maroka na trening da podjebava spanske saigrace kad je Maroko izbacio Spaniju, a onda ipak zaigrao za Spaniju jer mu je bolje za karijeru. Takođe Francuska gazi sve redom već godinama s ekipom sastavljenom gotovo iskljucivo od imigranata koji pitanje da li se uopšte osjećaju kao Francuzi. Suhi igrački kvalitet je uvijek najbitniji.![]()
![]()
Dadni ovu ekipu nekom "takticaru" ,recimo jakirovicu.
I opet nebi vidjeli svjetskog prvenstva.
Ovdje se jako brzo zaboravlja kako smo igrali prosle godine.
Mi imamo kvalitet i to samo u prvih 11 i jos mozda jedna dvije izmjene.
Davno sam ja ovdje pisao ako Dedic, Seo i jos par njih budu zdravi idemo na SP.
Ko zna sta ce biti sa Edinom i Katicem.
Do nedavno je Gigovic igrao krilo, a i protiv Wales je malo igrao desnog beka.
Nama ako se povrede Dedic ili Seo, mi sa ovim timovom cemo nadrljati. Gurace se igraci na pogresne pozicije i opet ce biti potop.
Zato zovi Jusufa, Karica pa i Anela bar u ti 35 igraca.
Todorovic igra u drugoj ligi.Hansestadt je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:11https://www.transfermarkt.us/darko-todo ... ler/293231
https://www.transfermarkt.us/eldar-civi ... ler/317764
Civic da dodze ponovo istraumirao bi ekipu svojom pojavom.
Gaziantep gazi kayseri, mujakic na klupi, izgleda da nece uci nikako. Definitivno igrac Koji nam apsolutno ni u cemu ne moze pomoci ni sada ni u buduce.
Ovo svjetsko je sansa da udarimo temelj uspjehu sljedecih 10 godina I da se ekipa uigrava na duze staze. To nece biti moguce sa mujakicem I radeljicem.
Bolje pozvati kospu, malica I celika od kojih ces bar imati koristi sljedecih 10 godina I vec sada su na vecem nivou nego sto ce ova dvojica ikad biti.Fudbal je igra koju igraju I pobjedzuju kvalitetni igraci a ne dobri momci.
Kospo ne može biti ispred nikoga trenutno. Njega smo svakako kaparisali tako da je njegovo da krene igrati profesionalni fudbal. Poziv će sigurno tada dobiti. Mujakic je teski amater, ali radije njega gledam nego Ahmedhodzica.
Ja ne volim amatere da gledam nikako
Da on igra tamo, pa hajd ono ne bih nista govorio, ali klupa u turskom fenjerasu i ti bi na svjetsko?
Bolje da povedu nekog u21 reprezetativca poput Cardaklije, Celika, Kospe
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da li je neko ispratio igru Matea Marica iz Omonije?
Igra u vezi kao i Šunjić i godinu je mladji. Igraju u istoj ligi s tim što je Marić trenutno sa svojom ekipom na prvom mjestu lige i osvojit će uvjerljivo, dok je Sunjicev Pafos tek četvrti. On je bivši U21 reprezentativac BiH i već dvije godine igra na Kipru poprilično redovno. Ako je istih karakteristika kao Šunjić, mogao bi biti od koristi? Ne mora nužno za ovo svjetsko prvenstvo, ali može biti koristan onda u budućnosti. Liga nacija, euro kvalifikacije, pa čak možda i ove prijateljske pred svjetsko ako neki od najboljih ne budu igrali te utakmice.
Igra u vezi kao i Šunjić i godinu je mladji. Igraju u istoj ligi s tim što je Marić trenutno sa svojom ekipom na prvom mjestu lige i osvojit će uvjerljivo, dok je Sunjicev Pafos tek četvrti. On je bivši U21 reprezentativac BiH i već dvije godine igra na Kipru poprilično redovno. Ako je istih karakteristika kao Šunjić, mogao bi biti od koristi? Ne mora nužno za ovo svjetsko prvenstvo, ali može biti koristan onda u budućnosti. Liga nacija, euro kvalifikacije, pa čak možda i ove prijateljske pred svjetsko ako neki od najboljih ne budu igrali te utakmice.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Čelik svakako ide.
Pa šta je Kospo nego amater ?
Dobar je brate Kospo samo mora iz Fiorentine u neki Salzburg, Brugge ili u Schalke i slicno
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kenan Busuladzic pokrenuo promjenu sportskog drzavljanstva. Ukoliko sve bude gotovo na vrijeme, on je jedan od putnika u avionu za SAD.
Emir Spahic.
Emir Spahic.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Edin TM87, Goalgetter, LeCoq, Normus90, rukometubih23, Sheyi, SHZ82, zaostrog i 73 gosta.