znači potrefio sam na pravog ,ma ja se bio prepo da nisam pogrešnog čovjeka namlatioPuma je napisao/la:Idem danas, kad neka budala izleti poce me mlatiti
prvo jedan, kad priletise jos trojica, jednom sam cuo ime - Zile ja mislim
samo kad saznam ko su i sta su
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma ja ima ovaj iz 2009Jimmy from the hood je napisao/la:Ima i noviji ja mislim, more i taj.![]()
http://thepiratebay.org/torrent/5035544 ... tContainer
Ovaj iz 2011 , valja sacekati , nov film , nema ga jos
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Hvala qme.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znal iko jel ovaj web2sms na bh telecomu pomocu kojeg se salju poruke besplatan, tj. slanje poruka je besplatno ili se naplacuje ? 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da je 5 besplatnih mjesecno, a ostalo po dzepu 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- King Kenny
- Kontakt:
Imas dnevno 5 besplatnih poruka... i tako svaki dan u mjesecu.Amar Dzeko je napisao/la:Znal iko jel ovaj web2sms na bh telecomu pomocu kojeg se salju poruke besplatan, tj. slanje poruka je besplatno ili se naplacuje ?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Koji sam ja... Ja sve stedim, samo da me opet ne deru ko prije. Hvala za infoKing Kenny je napisao/la:Imas dnevno 5 besplatnih poruka... i tako svaki dan u mjesecu.Amar Dzeko je napisao/la:Znal iko jel ovaj web2sms na bh telecomu pomocu kojeg se salju poruke besplatan, tj. slanje poruka je besplatno ili se naplacuje ?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- King Kenny
- Kontakt:
Pa imas i na bhmobile.ba 3 besplatne poruke dnevno a svaka naredna se naplacuje 0.07 ...pa iskoristi i to ako ti je br. od BH Telekoma...HeavensWonder je napisao/la:Koji sam ja... Ja sve stedim, samo da me opet ne deru ko prije. Hvala za infoKing Kenny je napisao/la:Imas dnevno 5 besplatnih poruka... i tako svaki dan u mjesecu.Amar Dzeko je napisao/la:Znal iko jel ovaj web2sms na bh telecomu pomocu kojeg se salju poruke besplatan, tj. slanje poruka je besplatno ili se naplacuje ?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Opisi te likove ?
ma znao sam da si ti, nekakav mlakonja kad udara skakilja melegenda reala je napisao/la:znači potrefio sam na pravog ,ma ja se bio prepo da nisam pogrešnog čovjeka namlatioPuma je napisao/la:Idem danas, kad neka budala izleti poce me mlatiti
samo kad saznam ko su i sta su![]()
tek Zile kad je poceo da udara, vidi se da je bokser bio
ako si mislio na mene, nista, za*ebavam se sa ovim iz Gorazda malonime_tm87 je napisao/la:Opisi te likove ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
značio dobro sam te namlatio ,ma ja Ziletu reko ti samo gledaj ne moj ga ti tući ,ali nedokazan voli da se tuče ,Puma je napisao/la:ma znao sam da si ti, nekakav mlakonja kad udara skakilja melegenda reala je napisao/la:znači potrefio sam na pravog ,ma ja se bio prepo da nisam pogrešnog čovjeka namlatioPuma je napisao/la:Idem danas, kad neka budala izleti poce me mlatiti
![]()
tebe sam sredio znači ,sutra ide mali sarajlija ,prekosutra mali Hary ,a Internista će doći vamo meni daleko da idem do Bihaća ,ili da obojica dođemo do pola puta pa da se sastanemo (jer nam je daleko obojici)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa jel teško opisat napala te kolko trojica? papaka iz Goražda čuo si da se jedan zove Žile o kojem si još čuo da je primjerak stare Goraždanske boksersko-muzičke škole(inače jedna od poznatijih u bivšoj JugiPuma je napisao/la:ako si mislio na mene, nista, za*ebavam se sa ovim iz Gorazda malonime_tm87 je napisao/la:Opisi te likove ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
mali opet lupaš gluposti ,rukometna škola je jedna od najpoznatiji u bivšoj Jugoslaviji ,a ne boksersko -muzičkaLBJ MVP je napisao/la: Pa jel teško opisat napala te kolko trojica? papaka iz Goražda čuo si da se jedan zove Žile o kojem si još čuo da je primjerak stare Goraždanske boksersko-muzičke škole(inače jedna od poznatijih u bivšoj Jugi)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Osama,Obama,Real,Barca,sutra dosadna srijeda i Manchester,u cetvrtak o pripremama za petak i danu za metak,u subotu statusi o mahmurluku,prokleta nedelja... 
A C A B !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Puma je napisao/la:ma znao sam da si ti, nekakav mlakonja kad udara skakilja melegenda reala je napisao/la:znači potrefio sam na pravog ,ma ja se bio prepo da nisam pogrešnog čovjeka namlatioPuma je napisao/la:Idem danas, kad neka budala izleti poce me mlatiti
![]()
Ja gledam ubise covjeka ni krivog ni duznog
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
vidjećeš ti sutra ,jesi li kriv il si dužanSamo F.K.S !! je napisao/la:
jao ruzna dana u pm. citav dan kisa, tako da nista nisam mog' korisno radit'. slag na tortu- sad mi stari dos'o. pao na poslu, prst mu se okren'o za 90, jos i na nogu pade lik. ode sad u bolnicu, pa ce ga najvjerovatnije u mostar poslat'. jos kad stara nocas dodje s posla, pa kad podje plakat'. to inace uvijek radi kad nesto bude. jos sutra tes iz engleskog. pa boze sta sam ti skrivio
samo jos fali da barca ispadne

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Idi rodjak ti samo tuces,dolazim ja u cetvrtak tamo,nemoj da bespotrebno trosim gorivo do Gorazda.legenda reala je napisao/la:vidjećeš ti sutra ,jesi li kriv il si dužanSamo F.K.S !! je napisao/la:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Iako ti je stvarno loš dan ja ti moram reć da bi ovo boldano unaprijed trebo računatjasmin256 je napisao/la:jao ruzna dana u pm. citav dan kisa, tako da nista nisam mog' korisno radit'. slag na tortu- sad mi stari dos'o. pao na poslu, prst mu se okren'o za 90, jos i na nogu pade lik. ode sad u bolnicu, pa ce ga najvjerovatnije u mostar poslat'. jos kad stara nocas dodje s posla, pa kad podje plakat'. to inace uvijek radi kad nesto bude. jos sutra tes iz engleskog. pa boze sta sam ti skrivio![]()
samo jos fali da barca ispadne
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.