FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 22 apr 2026, 19:24

tuzlanskinacin je napisao/la:
22 apr 2026, 19:22
Evo i Aze u finalu kupa sa juniorima jos malo pa ce dostici veliki uspjeh Ace...
Pa se nece moci ni time vise hvaliti :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 22 apr 2026, 19:43

DamirT je napisao/la:
22 apr 2026, 19:24
22 apr 2026, 19:22
Evo i Aze u finalu kupa sa juniorima jos malo pa ce dostici veliki uspjeh Ace...
Pa se nece moci ni time vise hvaliti :rol:
Tad ce se falit kako je organizovo vatromet kad smo usli u pl :mrgreen: posto ulazak pl ipak nije njegova zasluga :urnebes:
#CarsijaOdjebi

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 apr 2026, 21:57

DamirT je napisao/la:
22 apr 2026, 18:37
Juniori u finalu kupa. Protiv Veleza za trofej :clap:
Steta sto u ligi ne pruzaju ni priblizno dobre partije. Neki dan protiv Hadzica u ligi 7-3 izgubise, a danas ih 4-1 dobili.
Mozda grijesim al vikendom dosta juniora bude sa prvim timom

P.S. sta ce onaj lik, vidimo svi ko u svlacionici sa juniorima

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2026, 18:06

S molbom da ostanu anonimni, zamoljeni smo da uime većine igrača i trenera FK Sloboda objavimo pismo koje ukazuje na tešku situaciji u Klubu.

“Oni koji nas vode doveli su nas do zida. Nećemo da šutimo. Dok se pojedinci u Klubu kite našim pobjedama i serijom od tri uzastopna trijumfa, mi ne znamo kako da platimo kirije i kako da sutra dođemo na trening, navode autori pisma koje objevljujemo uz izvjesne korekcije.

Kada je nova uprava preuzimala kormilo, usta su im bila puna Premijer lige, stabilnosti i evropske Slobode. Slušali smo bajke o projektima i sigurnosti, a istina je sasvim drugačija. Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže.

U zadnjih šest mjeseci, većina nas je primila samo jednu jedinu platu. Dok su neki (podobniji) dobili novac unaprijed, mi koji držimo ekipu na okupu, zaboravljeni smo kao da ne postojimo.

Ponižavajuće je da igrači kluba takvog renomea svakog dana slušaju istu rečenicu, kada upitaju kad će primiti plaću: “Samo što nisu legle pare od Opštine“. Pa, mi ne igramo za Opštinu, mi igramo za Slobodu, ali od ljubavi prema grbu se ne hrane porodice.

Pitaju li se šefovi u Klubu kako živimo? Kako putujemo na treninge? Kako momci koji nisu iz Tuzle sastavljaju kraj s krajem? Dok vi čekate političke transfere, nama do kraja sezone ostaje još 40 dana, a u kuloarima već kruži priča da nas neće isplatite nikako.Društvo vijesti

Gledamo komšije iz Tuzla Cityja – ljudi su štrajkovali, digli glas i borili se za svoje. Mi smo šutili. Šutili smo jer smo profesionalci, jer smo vezali tri pobjede i jer smo se nadali da oni koji ode Klub imaju mrvicu obraza. Našu dobrotu i strpljenje shvataju kao slabost.

Gospodo iz uprave, karte su na stolu: Prestanite lagati i prebacivati lopticu na druge. Ako niste sposobni da vodite klub bez milostinje iz budžeta, niste dostojni Slobode. Mi smo svoj dio posla na terenu uradili – sad je red da vi uradite svoj, ili se sklonite onima koji znaju kako”, navode u pismu nezadovoljni igrači i treneri. (Identitet autora pisma poznat Redakciji portala)
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Adnan34
Kontakt:

Post Postao/la Adnan34 » 23 apr 2026, 21:18

DamirT je napisao/la:
23 apr 2026, 18:06
S molbom da ostanu anonimni, zamoljeni smo da uime većine igrača i trenera FK Sloboda objavimo pismo koje ukazuje na tešku situaciji u Klubu.

“Oni koji nas vode doveli su nas do zida. Nećemo da šutimo. Dok se pojedinci u Klubu kite našim pobjedama i serijom od tri uzastopna trijumfa, mi ne znamo kako da platimo kirije i kako da sutra dođemo na trening, navode autori pisma koje objevljujemo uz izvjesne korekcije.

Kada je nova uprava preuzimala kormilo, usta su im bila puna Premijer lige, stabilnosti i evropske Slobode. Slušali smo bajke o projektima i sigurnosti, a istina je sasvim drugačija. Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže.

U zadnjih šest mjeseci, većina nas je primila samo jednu jedinu platu. Dok su neki (podobniji) dobili novac unaprijed, mi koji držimo ekipu na okupu, zaboravljeni smo kao da ne postojimo.

Ponižavajuće je da igrači kluba takvog renomea svakog dana slušaju istu rečenicu, kada upitaju kad će primiti plaću: “Samo što nisu legle pare od Opštine“. Pa, mi ne igramo za Opštinu, mi igramo za Slobodu, ali od ljubavi prema grbu se ne hrane porodice.

Pitaju li se šefovi u Klubu kako živimo? Kako putujemo na treninge? Kako momci koji nisu iz Tuzle sastavljaju kraj s krajem? Dok vi čekate političke transfere, nama do kraja sezone ostaje još 40 dana, a u kuloarima već kruži priča da nas neće isplatite nikako.Društvo vijesti

Gledamo komšije iz Tuzla Cityja – ljudi su štrajkovali, digli glas i borili se za svoje. Mi smo šutili. Šutili smo jer smo profesionalci, jer smo vezali tri pobjede i jer smo se nadali da oni koji ode Klub imaju mrvicu obraza. Našu dobrotu i strpljenje shvataju kao slabost.

Gospodo iz uprave, karte su na stolu: Prestanite lagati i prebacivati lopticu na druge. Ako niste sposobni da vodite klub bez milostinje iz budžeta, niste dostojni Slobode. Mi smo svoj dio posla na terenu uradili – sad je red da vi uradite svoj, ili se sklonite onima koji znaju kako”, navode u pismu nezadovoljni igrači i treneri. (Identitet autora pisma poznat Redakciji portala)
Ovo su igrači demantirali i da je laž

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 23 apr 2026, 21:36

Ma ajte molim vas :rol:
Jedna rijec-Tuzla.

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 23 apr 2026, 22:25

Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili :D
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 23 apr 2026, 22:29

VivaLaLiberta je napisao/la:
23 apr 2026, 22:25
Ma ja htjeli ostat anonimni.Najviše je upečatljiv ovaj dio teksta:” Prethodna uprava ostavila je sredstva dovoljna za mirno funkcionisanje nekoliko mjeseci, ali dalje je sve bilo teže”. Čega su se likovi dosjetili :D
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 apr 2026, 22:35

Opet se čaršija upalila hahah, pa šta je reći sad
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 apr 2026, 08:01

DamirT je napisao/la:
Steta sto u ligi ne pruzaju ni priblizno dobre partije. Neki dan protiv Hadzica u ligi 7-3 izgubise, a danas ih 4-1 dobili.
Ako osvoje kup, hocemo li halaliti bivsoj upravi, jer ne znamo kako bi podnijelo to :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 apr 2026, 08:06

I jos zamisli ti to, igraci su upuceni koliko je para prethodna uprava ostavila narednoj i znaju da je ta kolicina novca dovoljna za toliko i toliko vremena.
Da bogdom pokazuju na terenu koliko se u ekonomiju i finansije razumiju, mi bismo sad igrali barem finale kupa.

075 ❤

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 24 apr 2026, 08:07

Beduin je napisao/la:
24 apr 2026, 08:06
I jos zamisli ti to, igraci su upuceni koliko je para prethodna uprava ostavila narednoj i znaju da je ta kolicina novca dovoljna za toliko i toliko vremena.
Da bogdom pokazuju na terenu koliko se u ekonomiju i finansije razumiju, mi bismo sad igrali barem finale kupa.
Nije pismo igraca uopste, ljubomorne hijene oko kluba napisale...
#CarsijaOdjebi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 apr 2026, 08:15

24 apr 2026, 08:07
Beduin je napisao/la:
24 apr 2026, 08:06
Nije pismo igraca uopste, ljubomorne hijene oko kluba napisale...
Zato i kazem, smijesno podmetanje igracima o ovakvim stvarima.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 apr 2026, 09:27

Beduin je napisao/la:
24 apr 2026, 08:01
DamirT je napisao/la:
Ako osvoje kup, hocemo li halaliti bivsoj upravi, jer ne znamo kako bi podnijelo to :mrgreen:

:mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 24 apr 2026, 09:35

Alaj ih boli jbt,ne mogu ljudi prezale sto im oteo igracku

Querty
Kontakt:

Post Postao/la Querty » 24 apr 2026, 09:54

Kakvi glupaniiii ahahaha

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

pACOveee

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 24 apr 2026, 12:10

Kao što napisa ona stranica na fb, vezala Sloboda 9 bodova pa se treba ta amosfera malo poljuljat sad... Fakat, čim se zareda maloljepih rezultata eto negativnih tekstova, al to traje decenijama...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 24 apr 2026, 13:46

Ne treba neprijatelja Slobodi, što joj rade i žele "prijatelji" i "legende"..... Otkud tribina zatvorena kada su je ovakvu pustili u funkciju bez dozvola ovi isti što je zatvaraju.......
Znam ja na je.bo ti nas.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 24 apr 2026, 14:05

Žao mafiji sto je dobila nogu iz kluba, a mislili su ga ugasiti i napraviti isto sto i Aid... al et sudbina im ne dade.
#CarsijaOdjebi

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 24 apr 2026, 17:49

G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []