Prije Daviesa bi i Goretzku radije gledao na lijevom beku. Stanišić jeste loše odigrao u napadu, ali vjerujem da će biti dosta bolji. Kod Daviesa znam da neće ništa napraviti ako starta, ako uđe zadnjih 20-25 minuta, eh onda može. I rekao sam da nije kriv kod penala, i da penal nije bio.Sensei je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:42Kako mozes ovo sve napisati za Daviesa i onda hladno zelis da gledas Stanisica u uzvratu.![]()
![]()
Davies vrlo solidan i siguran, iako se mora priznat da je izuzetno glupo reagovao kod penala, koji, by the way, nije ni trebao biti sviran. Stanishit je svojim brainfartovima direktno ucestvovao kod prvog gola Kvaratskhelie a nista bolje nije reagovao ni kod drugog. Njegovu igru prema naprijed ne treba ni pominjati, najgori igrac na svijetu. Ubjedljivo.
FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ok, svako ima svoje misljenje ali za mene je Davies odigrao sasvim solidno. Koliko se sjecam, nismo imali problema sa Dueom u prvom poluvremenu dok ga je on branio, niti je PSG nesto znacajnije napravio po toj strani. Stanisic je kriv za dva gola, imao citavu vjecnost da se namjesti i barem uputi neki sut u prvom poluvremenu kad mu je Olise poslao loptu, unakazio zicer na pocetku drugog poluvremena i tako jos jednom pokazao svoju nesposobnost u zadnjoj trecini. Alphonso Davies je za njega Marcelo licno.Bundesliga je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:47Prije Daviesa bi i Goretzku radije gledao na lijevom beku. Stanišić jeste loše odigrao u napadu, ali vjerujem da će biti dosta bolji. Kod Daviesa znam da neće ništa napraviti ako starta, ako uđe zadnjih 20-25 minuta, eh onda može. I rekao sam da nije kriv kod penala, i da penal nije bio.Sensei je napisao/la: ↑28 apr 2026, 23:42Kako mozes ovo sve napisati za Daviesa i onda hladno zelis da gledas Stanisica u uzvratu.![]()
![]()
Davies vrlo solidan i siguran, iako se mora priznat da je izuzetno glupo reagovao kod penala, koji, by the way, nije ni trebao biti sviran. Stanishit je svojim brainfartovima direktno ucestvovao kod prvog gola Kvaratskhelie a nista bolje nije reagovao ni kod drugog. Njegovu igru prema naprijed ne treba ni pominjati, najgori igrac na svijetu. Ubjedljivo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Jup, da te brat nesto zamoli.
Hajde molim te presaltaj se na nivo zrelog navijaca Bayerna i prestani ubacivati te floskule tipa Fakimi, Jube i slicno…
Meni zaista nije zanimljivo i da budem iskren, malo je iritantno.
Bez ljutnje, ovo je prijateljski savjet.
Hajde molim te presaltaj se na nivo zrelog navijaca Bayerna i prestani ubacivati te floskule tipa Fakimi, Jube i slicno…
Meni zaista nije zanimljivo i da budem iskren, malo je iritantno.
Bez ljutnje, ovo je prijateljski savjet.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stanisic nije nivo Bayerna i ne znam kako to ljudi ne vide
Vrijeme je i za Nojera... Ako je voljan igrati... Mls kod Mullera... Ni njemu ne treba ovo brukanje a pocelo je od onog kiksa protiv reala.... Ne moze se ni izvuci zakljucak iz utakmice... Ove sezone sve utakmice u ligi prvaka su lude i s velikim brojem golova... Red je da mi iducu kuci damo petardu 
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Bayern 100% prolazi u uzvratu , poslije 5:2 onako se vratiti i smanjiti prednost na 5:4 , to je za svaku pohvalu!
Ne sumnjam uopste u Bayernov prolazak u finale , i volio bi na Arsenal , da im Bayern odrzi lekciju za onaj poraz od 3:1 u Novembru prosle godine.
Ne sumnjam uopste u Bayernov prolazak u finale , i volio bi na Arsenal , da im Bayern odrzi lekciju za onaj poraz od 3:1 u Novembru prosle godine.
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 29 apr 2026, 05:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem šta sam propustio noćas. Šenico. 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Prolazimo ovo aBd
Davies i Laimer od pocetka, kao i Karl umjesto Musiale.
Oni od 70. minute nisu mogli disati, izbijaju, valjaju se...
Sad odmoriti ekipu, pustiti djecu na Heidenheim.
Davies i Laimer od pocetka, kao i Karl umjesto Musiale.
Oni od 70. minute nisu mogli disati, izbijaju, valjaju se...
Sad odmoriti ekipu, pustiti djecu na Heidenheim.
Ja sam nekako uvjeren da je Davis bio u drugom da ne bi primili one golove iz kontre. Kad ganjaš rezultat i trebaš se čuvati kontri, tad Davis mora igrati.
Stanišić je sinoć bio baš loš, pogotovo u napadu, sve je upropastio
Stanišić je sinoć bio baš loš, pogotovo u napadu, sve je upropastio
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Upravo.
Mogao bi i Urbig na gol u revansu.
Ma dzaba sve. Gledam sazetke, ova odbrana je uzasno losa. Ljudi su pored ove petice mogli jos tri dati komotno. Previse visoko stoje, ispadaju, prespori su. Na to dodas mrtvog Musialu, dakle jos jedan igrac manje. Mi mozemo proci jedino na huk sa AA i na tu neku prednost domaceg terena i zelju i eto jer ce Kompany normalno voditi ekipu. Ali on mora vec sad sjesti i duboko analizirati sve sto se sinoc desavalo te polako to ispravljati. Realno je sramota primiti pet komada do 60' min. Moze svasta biti, ali tesko cemo proci.
Ma dzaba vrtite to Stanisa ovakav, Musiala onakav, znamo sta imamo i nemamo bolje, treba se presabrat i dobit. Ja mislim da mi mozemo odigrati bolje, a PSG tesko da moze bolje od sinoc, vidjelo se na kraju.
Sinoć smo opet više pretrčali i taj segment moramo zadržati u Minhenu i još pojačati ako je moguće.
Bolje branit kornere, malo agresivnije u duel s više faulova i manje respekta za njih, sinoć samo 4 faula za 90 minuta smo napravili, nijednu kontru nismo presjekli ono bezobrazno na sredini.
Sinoć smo opet više pretrčali i taj segment moramo zadržati u Minhenu i još pojačati ako je moguće.
Bolje branit kornere, malo agresivnije u duel s više faulova i manje respekta za njih, sinoć samo 4 faula za 90 minuta smo napravili, nijednu kontru nismo presjekli ono bezobrazno na sredini.
Stanisa ako vec zapocne mora vjezbat/naucit cuvat Kvichu - gledam kod prvog kola frajer mu se ofirno steli na desnu nogu i opet zabi tako bez problema, drugi kad je zabio - autoput, Stanise nigdje. Upa ispada vise nego Tah, mora se ta zadnja linija povuci malo nazad, igramo ko Barca jbt i normalno je da ce se ovako utakmice zavrsavati, tj. sa puno golova ali i u nasoj mrezi. Musiala ako se sad ne pokaze nece nikad, Minhen, njegov teren, uzvrat 1/2 UCL, mora nesto odigrati, inace bih ga ja vadio na HT ako nista ne pokaze jer nam je taj AMF vrlo potreban, steta Gnabrya zaista. Davies mora stisnuti sa te lijeve strane zajedno s Diazom, imamo najbolja krila na svijetu ali i jako tanke bekove. Kimmichu i Pavlovicu se nema sta reci, kao ni Sir Harryu. Neuer nista od onoga nije ni mogao odbraniti, mozda bolja reakcija kod kornera al jbg sad. On bi mogao biti kljuc u Minhenu, ako bude odbranio nesto kljucno kao Mbappeu protiv Rejala. I da, Olise je broj 1 igrac trenutno, Francuska ce uzet SP uvjeren sam, strasan napadacki potencijal imaju.
Eh sad, opet treba ispratiti Hakimija i Mendesa. Imali su neke povrede - ima li sta novo?
Eh sad, opet treba ispratiti Hakimija i Mendesa. Imali su neke povrede - ima li sta novo?
Teško će se sada nešto u filozofiji igre i jedne i druge ekipe mijenjati. Naš je najveći problem sinoć bio što pred golom nismo birali najbolja rješenja, i teško se sad tu nešto može i popraviti u par dana. A bilo je takvih situacija koliko hoćeš, i ne samo sinoć, kad imaš višak ali ga ne znaš iskoristiti.
Kad na kraju pogledaš rezultat on i nije tako crn, pogotovo kad znaš da si gubio 5:2, bio na rubu provalije, i vratio se.
Pozitivno je to što, kao u utakmici protiv Reala, jedan gol u ovakvom dvomeču nije neka prednost, Real se protiv nas vratio u egal nakon 30sec.
Negativno je što ovakav rezultat protivniku omogućava da svo vrijeme bude u igri, mi trebamo pobijediti 2 razlike da bi prošli dalje, što neće biti nimalo lagano.
Isto tako je očito da smo fizički spremnija ekipa, ni to se neće promijeniti u nekoliko dana, pa bi onda možda u eventualnim produžecima bili u određenoj prednosti. Ali opet s druge strane oni imaju bolji izbor igrača s klupe, pa se i to iznivelira. Vidim neki prizivaju Bischofa i Karla, ne vidim da bi mogli biti prevaga, dao Bog da se prevarim. Po meni bi Musiala mogao biti prevaga na našoj strani, imao je on uz dosta loših poteza i pokoji dobar, ali nekako i dalje sa zadrškom igra, kad bi se opustio i prikazao najbolju verziju sebe mogao bi njihovoj obrani velike probleme napraviti.
I mora Kompany naći načina kako bolje markirati Vitinhu.
Kad na kraju pogledaš rezultat on i nije tako crn, pogotovo kad znaš da si gubio 5:2, bio na rubu provalije, i vratio se.
Pozitivno je to što, kao u utakmici protiv Reala, jedan gol u ovakvom dvomeču nije neka prednost, Real se protiv nas vratio u egal nakon 30sec.
Negativno je što ovakav rezultat protivniku omogućava da svo vrijeme bude u igri, mi trebamo pobijediti 2 razlike da bi prošli dalje, što neće biti nimalo lagano.
Isto tako je očito da smo fizički spremnija ekipa, ni to se neće promijeniti u nekoliko dana, pa bi onda možda u eventualnim produžecima bili u određenoj prednosti. Ali opet s druge strane oni imaju bolji izbor igrača s klupe, pa se i to iznivelira. Vidim neki prizivaju Bischofa i Karla, ne vidim da bi mogli biti prevaga, dao Bog da se prevarim. Po meni bi Musiala mogao biti prevaga na našoj strani, imao je on uz dosta loših poteza i pokoji dobar, ali nekako i dalje sa zadrškom igra, kad bi se opustio i prikazao najbolju verziju sebe mogao bi njihovoj obrani velike probleme napraviti.
I mora Kompany naći načina kako bolje markirati Vitinhu.
Musiala nije za ovakve utakmice, on će biti dobar za Atletika ili Arsenala ako prodemo u finale
Postaviti visoko odbranu protiv jedne kontraške ekipe sa super brzim krilima je samoubistvo što smo sinoć osjetili na svojoj koži.Moramo igrati pametno a ne grlom u jagode i za umjetnički dojam.U kakvoj smo bili situaciji na kraju se dobro završilo.Imamo velike šanse za prolaz ali nešto se mora promjeniti jer protivniku ostavljamo previše prostora a sve začinimo za nekom glupom greškom.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 29 apr 2026, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nece se nista promjeniti pogotovo jer smo u zaostatku. Ne razumijem da neko ocekuje od ekipe da promjeni filozofiju u 8 dana, nit ce oni igrat drugacije nit cemo mi, nit znamo. Samo cekam kad ce neko spomenuti onaj famozni plan B.
Proci cemo ako Neuer bude imao jednu jedinu obranu... Barem jedan udarac ka golu ako obrani, bice nasa glatka pobjeda bez produzetaka
-
Bundesliga
- Kontakt:
Može Kompany pričat šta hoće, ali PSG, odnosno Enrique je postavio igru dosta pametnije. Kaže igrala dva tima koja nisu dozvoljavala da jedan drugome nametnu svoju igru. Ne bih se složio, ali nikako. PSG je često stojao dosta duboko na svojoj polovini, nerijetko u 16 metara, što svojim izborom, što time što ih je Bayo natjerao. A Bayern s druge strane, kao idioti, većinu utakmice stojali na centru i dublje, sa bekovima koji su visili po njhovom šesnaestercu. Bayo u uzvratu nema šta čekati, imaju zaostatak i moraju ga nadoknaditi. Sinoć su išli grlom u jagode, možeš ti i napadati, bez da primaš 5 golova kao najveći amater u polufinalu Lige Prvaka. Jedno ne isključuje drugo.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.