Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel željkan obezbijedio opstanak ?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Citam sad navijaci Veleza u srijedu na tribini gdje su bili Ultrasi(stajanje,bivse).Jel to moguce?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LondonBlues
- Kontakt:
To je i komentator na mytv spomeno da postoji mogucnost, ali ja mislim da je to nemoguce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:12Citam sad navijaci Veleza u srijedu na tribini gdje su bili Ultrasi(stajanje,bivse).Jel to moguce?
- Shategabri
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Isto,i zbog tog navijackog kodeksa i zbog organizacije.Zato mi cudno biLondonBlues je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:23To je i komentator na mytv spomeno da postoji mogucnost, ali ja mislim da je to nemoguce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:12Citam sad navijaci Veleza u srijedu na tribini gdje su bili Ultrasi(stajanje,bivse).Jel to moguce?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ova tema je meni super, sta ljudi sve kace a admina ni iz korova?
Koji qurac ovaslika ima veze s temom?
Koji qurac ovaslika ima veze s temom?
- LondonBlues
- Kontakt:
Ultrasi dugo vec cekaju na tu tribinu, svaku domacu utakmicu pjesmama o stajanju prozivaju upravu zbog tribine i sad da gradski rival bude prvi na toj tribini nekako mi nema logike u svemu tome…NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:30Isto,i zbog tog navijackog kodeksa i zbog organizacije.Zato mi cudno biLondonBlues je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:23To je i komentator na mytv spomeno da postoji mogucnost, ali ja mislim da je to nemoguce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:12Citam sad navijaci Veleza u srijedu na tribini gdje su bili Ultrasi(stajanje,bivse).Jel to moguce?
Zanimljivo domaci igraci koji su ponikli u Željezničar su medju prvima koji su zabili golove na mundijalu za BIH I Hrvatsku
Stanic je prvi zabio za susjede, a Dzeko drugi strijelac za BiH, ali prvi koji je ponikao u domacem klubu i igrao BH ligu
Stanic je prvi zabio za susjede, a Dzeko drugi strijelac za BiH, ali prvi koji je ponikao u domacem klubu i igrao BH ligu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- LondonBlues
- Kontakt:
Izgleda da stvarno postoji mogucnost, pozurilo se sa nekim radovima da se zavrsi da im mogu dati tu tribinu. E sad kako ce grupa na to sve reagirat i sta ce biti izmedju uprave i grupe vidit cemo…NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:30Isto,i zbog tog navijackog kodeksa i zbog organizacije.Zato mi cudno biLondonBlues je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:23To je i komentator na mytv spomeno da postoji mogucnost, ali ja mislim da je to nemoguce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 maj 2026, 14:12Citam sad navijaci Veleza u srijedu na tribini gdje su bili Ultrasi(stajanje,bivse).Jel to moguce?
Mene ako pitas i jeste sramota primat ljude u onaj kavez pogotov utakmica u kojoj bi svi trebali imati pravo nornalno gledat i uzivat.
Ti si bas mene vidio i cuo?
E bitnog podatka
- Combattente87
- Kontakt:
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: Resolute, tuzlanskinacin i 24 gosta.