Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
100
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
73
30%
4. Nisam
54
23%
 
Ukupno glasova: 240

Avatar
anonymousHD
Postovi: 8674
Pridružen/a: 05 nov 2010, 09:56
Lokacija: 72000, Bistua Nova, BiH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 16:31

Mourinho nas sramoti? Pa čovek nakon 8 godina odveo Real Madrid u polufinale LP. Šta pričaš ba. Mourinho ne ide nigdje i tačka. Pa znaš ti koliko bi mu Real trebao platiti ako mu dadne otkaz? Pa lik je potpisao ugovor na 4 godine. ON OSTAJE!

Ako je poništen gol, onda se svira faul nad Ronaldom, jer ga je Pique omeo kad je trčao, uletio mu u putanju, sapleo ga.
Pepe trebao crveni dobiti? Ne budi smešan, ono je opasna igra, žuti karton. A zašto Valdes nije dobio crveni karton u utakmici protiv Copenhagena? Kada su se borili za život igrača? Kada su mu jezik vadili da se ne utuši?

Avatar
Scof1eld
Postovi: 3980
Pridružen/a: 20 okt 2009, 21:42
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Scof1eld » 04 maj 2011, 16:32

legenda reala je napisao/la:
laki je napisao/la:[youtube][/youtube]

valjda je sad sve jasnije... sigurno se neki od vas ne sjecaju intera prosle godine... ofsajd milita, ruka stankovica koja nije prikazana, penal nad alvesom??

ima li sad nejasnoca???
nema nejasnoća ,ti si se samo prisjetio onog što je išlo na štetu Barce i postavio faulove Realovi igrača iz 4 el clasica ,a Barcini igrači su cvjećke ;)
e u tom i jest fazon lave, sto vi citavo vrijeme prodajete neku spiku "samo simuliraju, cuvaju ih, bla bla" i onda kad ti objavi milion dokaza, ti kazes pa ovdje je samo jedna strana price.. pa vi to radite cijelo vrijeme :roll: ... kao sto rekoh, veliki su novci u igri, veliki je ulog i stoga nema sanse da cemo ikada vise gledati ni fair play, ni korektnost ni bilo sta, pogotovo ne u classicu gdje se zna kolika je mrznja ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Avatar
legenda reala
Postovi: 33800
Pridružen/a: 30 jun 2010, 00:53
Lokacija: Gorazde
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2011, 16:36

Romariooo je napisao/la:
Mesari udaraju ,maljem u glavu pa prekolju ,haj ti ovako uleti životinji pa je zakolji :lol: (šala)
Ma jasna je meni taktika ,igralo se oštro blizu igrača sa puno prekršaja (igra koja jedino donosi rezultat protiv Barce,sad igrači nisu bili raspoloženi kao u kupu ,bar u prvoj utakmici)

Ja ne tugujem imam bitniji stvari u životu od ovog ,što bi bogati tugovao (haj mi reci)
A vi nikad nećete priznati neku sudijsku grešku u vašu korist (Reala je dobio penal u ligi ,ja sam odma rekao da se Marcelo bacio i da ono nije vidilo penala ),al jok vi kad pobjedite nikad ne komentarišete suđenje i uvjek ste vi oštećeni i protiv Reala i Chelsea Intera ,A rsenala itd .
Izvlačite se na statistiku ,kolko je timova pobjeđivalo a u statistici su bili lošiji od protivnika ,

priznacemo svaku gresku sudije u nasu korist, ali da sad priznamo da je onaj gol higuaina sinoc bio regularan, bilo bi to idiotski, kao sto je idiotski reci da je crveni pepetu dio neke urote, svako normalan je vidio da je sinoc ronaldo omeo maskerana, i da je pepe isao djonom u koljeno alvesa, to sto je ovaj uspio izmaci nogu u zadnjem trenu i kasnije glumatao ne mijenja nista na stvari, pepe je isao pregrubi crveni je cist kao suza, mada i da je bio zuti ne bi bila prevelika greska, ali reci da je greska sto mu je dao crveni je prilicno idiotski

vi da imate imalo pameti i objektivnosti priznali biste da ste nadigrani visestruko i da ste i vise nego zasluzeno ispali, da je barca izrazito bolja ekipa itd

sto se tice morinja najbolje za vas je da ode, da vas vise ne sramoti, a po meni odlicno rjesenje bio bi onaj mladi trener Porta[/quote]

ja nikad nisam rekao da smo nadigrali Barci i da ona trenutno nije jača i u zadnjih nekoliko sezona ,je jača i to dosta jača ,ja kažem i da je priznat gol Higuaina Real opet ne bi prošao

A Vila Boas ,ma isti je to tip trenera kao i Mourinho ,i Mourinho je ovako igro sa Portom kao i on osvojio dva naslova KUP Uefa ,LP za dvije sezone

Ali pitanje je jeli i do trenera ,ja mislim da nema trenera da može skinuti sa trona ovu Barcu ,ako se nadigrava ,to samo nekom srećom ili lošim danom glavni igrača ili povredama ,druge nema
Ili pak da Uefi dosadi dominacija jednog tima

Ne može me niko ubjediti da oni ne namještaju ovo da niko ne može odbraniti LP ,eto nek Barca osvoji ove godine ,nema šanse da će sljedeće ,iako će imati kvalitet ,nema se tu šta puno promjeniti ,ali ne daju oni jednostavno da neko odbrani titulu (u novom formatu )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Andres
Postovi: 1133
Pridružen/a: 22 jan 2010, 14:25
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 04 maj 2011, 16:48

anonymousHD je napisao/la:Mourinho nas sramoti? Pa čovek nakon 8 godina odveo Real Madrid u polufinale LP. Šta pričaš ba. Mourinho ne ide nigdje i tačka. Pa znaš ti koliko bi mu Real trebao platiti ako mu dadne otkaz? Pa lik je potpisao ugovor na 4 godine. ON OSTAJE!

Ako je poništen gol, onda se svira faul nad Ronaldom, jer ga je Pique omeo kad je trčao, uletio mu u putanju, sapleo ga.
Pepe trebao crveni dobiti? Ne budi smešan, ono je opasna igra, žuti karton. A zašto Valdes nije dobio crveni karton u utakmici protiv Copenhagena? Kada su se borili za život igrača? Kada su mu jezik vadili da se ne utuši?
zasto Pepe nije dobio dozivotnu zabranu igranja ???? Zasto nije dobio makar 1 od postojeca 3 crvena protiv Lyona ??????? Obajsni ???? Zasto je krauč za 2 faula dobio crveni u 10toj minuti.To je promjenilo tok ove 2 utakmice.????Zasto je ponisten gol Messija protiv Arsenala ??? zasto makar 2 pnela nisu svirana za Barcelonu ??? zasto je RvP nabio loptu bez razloga a prije toga stocem udario Alvesa u glavu ?????Zasto je Marcelo pao a niko ga dotakao nije i dobio penal ????Zasto je Sevilli u polufinalu kupa regualran gol odbijen ??? Zasto je protiv Intera priznat pogodak Milita koji je bio 2 metra u offsajdu.Zasto nije sviran penal kada je Sneijder pokosio Alvesa u 16 ??? Zasto je ponisten regularan pogodak Bojana ???Thiago MOtta je sa 2 ruke isao u live Buskeca i dobio drugi zuti sta je tu nejasno ?????
Protiv Chelsea Camp Nou , zasto nije sviran cist penal nad Henryem nakon povlacenja sa ledja '???? Zasto Ballack nije dobio jos u 40 minuti crveni kada je imao zuti i napravio evidentno drugi zuti ??? Zasto je Abidal dobio direktan crveni a nije nikoga ni dofatio ????

Avatar
Bernabéu
Postovi: 210
Pridružen/a: 28 apr 2011, 20:41
Lokacija: Avenida de Concha Espina 1, 28036 Madrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bernabéu » 04 maj 2011, 16:51

Ljudi su nas prošli i što sad? Mora se priznati da su imali pomoć sudija, ali ne treba se tražiti "dlaka u jajetu" jer igrati protiv Barce je dosta teško. Ovo što sada čitam da se Mourinhu sprema odlazak, na to se mogu samo nasmijati. Tek je jednu sezonu u našem klubu i ipak se mora priznati da lijepo radi, jer osvojili smo jedan trofej nakon godina suše.

Naredne sezone se nadam još boljim utakmicama El Clasica, jer ove momčadi su trenutno najbolje na svijetu!
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Avatar
anonymousHD
Postovi: 8674
Pridružen/a: 05 nov 2010, 09:56
Lokacija: 72000, Bistua Nova, BiH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 16:56

[youtube][/youtube]

Od 3:07, 3-4 čista prekršaja nad Ronaldom nisu svirana. Dok igračima Barcelone svira kad sami upadnu ili kad se okliznu. :lol: :lol:

Avatar
Los_Blanos2
Postovi: 2996
Pridružen/a: 19 okt 2010, 03:04
Lokacija: Sanski Most
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 16:59

Pregledao sam Marcu, AS...neznam, nema cak ni u nekom cosku nista dase pise o ovome sto je ss.ba
BIELSA MIJENJA MOURINHA NA KLUPI REALA
Madridski list Marca, inače u Španiji poznat kao službeni list Real Madrida, danas je objavio kako će na kraju sezone sa klupe Madrida odstupiti Jose Mourino, a zamijenit će ga Marcelo Bielsa.

Iako je najplćeni trener na svijetu, iako mu je Florentino Perez doveo sve igrače koje je tražio prošlog ljeta, Mourinho je prve sezone uspio osvojiti tek Kup Kralja, dok je izgubio Primeru i Ligu prvaka od najvećeg rivala Barcelone.

Takva situacija ne ide Mourinhu u prilog, ali razlog zbog kojeć će The Special One vjerovatno otići iz kluba je njegovo ponašanje. U Madridu se svi slažu s Mourinhovim mišljenjem da je sudija, namjerno ili slučajno, išao na ruku Barceloni, ali mu niko ne odobrava ponađanje kakvo iskazuje na press konferencijama.

Zbog njega je umnogome narušen ugled Kraljevskog kluba, pa bi na kraju sezone, piše Marca, mogao spakirati kofere i otići u Italiju ili Englesku. Njegovo mjesto na klupi madridskog kluba zauzet će Marcelo Bielsa, biši selektor Argentine i Čile, čiji je najjači adut direktor Jorge Valdano, inače njegov dobar prijatelj.

http://www.marca.com/ :?
http://www.as.com/
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 maj 2011, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Avatar
pacovi_tu_ima
Postovi: 451
Pridružen/a: 20 mar 2011, 02:58
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 04 maj 2011, 17:02

evo pjesma vašeg idola :lol:

[youtube][/youtube]

Avatar
Bernabéu
Postovi: 210
Pridružen/a: 28 apr 2011, 20:41
Lokacija: Avenida de Concha Espina 1, 28036 Madrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bernabéu » 04 maj 2011, 17:02

Šta mislite da li bi trebali da potpišemo ugovor sa Adebayorom? Ima dobar skok šut, šta vi mislite?
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Avatar
anonymousHD
Postovi: 8674
Pridružen/a: 05 nov 2010, 09:56
Lokacija: 72000, Bistua Nova, BiH
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 maj 2011, 17:02

Nisam ni ja našao, ali sam našao da je goal.com objavio. Možda su se zbunili. ;)

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ho-at-real

Avatar
Romariooo
Postovi: 6908
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2011, 17:07

Bernabéu je napisao/la:Šta mislite da li bi trebali da potpišemo ugovor sa Adebayorom? Ima dobar skok šut, šta vi mislite?
ima i dobar krose, direkt i aperkat, u ovim klasicima samo je to uspio pokazati haha
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
Bernabéu
Postovi: 210
Pridružen/a: 28 apr 2011, 20:41
Lokacija: Avenida de Concha Espina 1, 28036 Madrid
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Bernabéu » 04 maj 2011, 17:08

Romariooo je napisao/la:
Bernabéu je napisao/la:Šta mislite da li bi trebali da potpišemo ugovor sa Adebayorom? Ima dobar skok šut, šta vi mislite?
ima i dobar krose, direkt i aperkat, u ovim klasicima samo je to uspio pokazati haha
sa vama se ne može drugačije postupati. ;)
Por Qué? Yo no entiendo por qué.

Avatar
Los_Blanos2
Postovi: 2996
Pridružen/a: 19 okt 2010, 03:04
Lokacija: Sanski Most
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 17:09

Bernabéu je napisao/la:Šta mislite da li bi trebali da potpišemo ugovor sa Adebayorom? Ima dobar skok šut, šta vi mislite?
Ne, hvala mu za Totenham.. 8-)
Hvala mu sto je otreso Biskvita 2 put :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Avatar
LBJ MVP
Postovi: 15602
Pridružen/a: 10 jan 2010, 21:52
Lokacija: Casterly Rock
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 04 maj 2011, 17:11

Bielsa :lol: Jbg dobro je vodio Chilea no ipak je The Special 10 siguran
A što ovim kitalonskim papcima ovo treba pa samo njih imam na ignore onaj bilo je zanimljivo,ali sada se samo ponavljaju :roll:
Los_Blanos2 je napisao/la:
Bernabéu je napisao/la:Šta mislite da li bi trebali da potpišemo ugovor sa Adebayorom? Ima dobar skok šut, šta vi mislite?
Ne, hvala mu za Totenham.. 8-)
Hvala mu sto je otreso Biskvita 2 put :mrgreen:
Trebao je jače Messija u onoj situaciji kad je dobio žuti to mu zamjeram :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Avatar
Los_Blanos2
Postovi: 2996
Pridružen/a: 19 okt 2010, 03:04
Lokacija: Sanski Most
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 maj 2011, 17:17

El Madrid ficha a Callejón
http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... ftb_30/Tes

slika

Kako pise AS, klubovi - igrac su sve dogovorili..

Za 5mill eura, Callejon (24) je clan Espanyola , prosao je sve selekcije R.Madrida 8-)

P.Leon, Gago, Drenthe def. napustaju klub na ljeto 8-)
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 04 maj 2011, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Andres
Postovi: 1133
Pridružen/a: 22 jan 2010, 14:25
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 04 maj 2011, 17:18

pored Benzeme i Higuaina ja zaista ne vidim razlog da igra osim u ovakvim utakmicama sa barcelonom.Covjek nepokretan trom ma fuj.ova dva navedena su za njega tata mata !

Avatar
DAVID VILLA 7'
Postovi: 1856
Pridružen/a: 24 jul 2010, 14:54
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 04 maj 2011, 17:20

Los_Blanos2 je napisao/la:El Madrid ficha a Callejón
http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... ftb_30/Tes

slika

Kako pise AS, klubovi - igrac su sve dogovorili..

Za 5mill eura, Callejon (24) je clan Espanyola , prosao je sve selekcije R.Madrida 8-)

P.Leon, Gago, Drenthe def. napustaju klub na ljeto 8-)
[youtube][/youtube]
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Avatar
Romariooo
Postovi: 6908
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Romariooo » 04 maj 2011, 17:21

Andres je napisao/la:pored Benzeme i Higuaina ja zaista ne vidim razlog da igra osim u ovakvim utakmicama sa barcelonom.Covjek nepokretan trom ma fuj.ova dva navedena su za njega tata mata !
benzema je bio u strasnoj uzlaznoj putanji, ali eto morinjo ga je opet prizemljio sa svojim taktiziranjima, a steta, igracina je i za adebayora i higuaina, al to opet nije nas problem, nama to i godi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
ek0
Postovi: 1081
Pridružen/a: 18 maj 2010, 23:11
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la ek0 » 04 maj 2011, 17:29

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Pale_Companion
Postovi: 4372
Pridružen/a: 04 maj 2011, 17:30
Lokacija: Blashyrkh
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pale_Companion » 04 maj 2011, 17:35

zdravo svima

pratim dugo ovaj forum i evo tek od danas sam i njegov član.........



slavlje na ulicama barcelone nakon sinoćnjeg prolaza, heheheheehhe :lol:
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.