FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plus da se nadodam i za ovaj Kordin dio oko Zinedina Smajlovića koji je trebao za nas potpisati. Našli su ga skauti, preporučili i jednostavno nije htio ovdje doći zbog loše lige. Ove sezone je taj momak u najboljih 11 u Norveškoj i sad je pokrenut postupak i trebao bi igrati za našu repku.
Čisto da se referišem na to da skauting služba ne radi ništa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I skauting služba je svojih aferima imala.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:40Plus da se nadodam i za ovaj Kordin dio oko Zinedina Smajlovića koji je trebao za nas potpisati. Našli su ga skauti, preporučili i jednostavno nije htio ovdje doći zbog loše lige. Ove sezone je taj momak u najboljih 11 u Norveškoj i sad je pokrenut postupak i trebao bi igrati za našu repku.
Prije svega Rockov, Ristić, Pejović, Turda, Paskalev..
Ma da okej, opet ću reći da su svoj posao radili maksimalno koliko su znali i da je to bilo u konačnici solidno.
Generalno kao najbolji potez te skauting službe je bio odlazak Tonija i još jednog skauta u Afriku, gdje su Jattu bukvalno prepoznali dok je igrao na betonu.
Sa tim potezom su isplatili svoj rad u klubu i generalno im se nema šta previše zamjeriti, druga je stvar što im je vrla AylaH nabacala optužbi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Nebitan je Korda, al post u fazonu "sta si ti uradio za klub pa se sad javljas" je kao da zena koja optuzi muza za nasilje u porodici kazes "pa dobro jesi fasovala, al i ti slabo kuhas". Covjek je rekao ono sto sad i ptice na grani znaju, al je raja pisala i prije 4 godine, kad se i bojkot organizovao.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne znam ko ih je dovodio, nije ni bitno niti je tema sad. Ja kažem da i da su najveće ublehe za sve izrečeno su u pravu. Ne znam što raja zatvara oči kad je to sve istina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:45I skauting služba je svojih aferima imala.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:40Plus da se nadodam i za ovaj Kordin dio oko Zinedina Smajlovića koji je trebao za nas potpisati. Našli su ga skauti, preporučili i jednostavno nije htio ovdje doći zbog loše lige. Ove sezone je taj momak u najboljih 11 u Norveškoj i sad je pokrenut postupak i trebao bi igrati za našu repku.
Prije svega Rockov, Ristić, Pejović, Turda, Paskalev..
Ma da okej, opet ću reći da su svoj posao radili maksimalno koliko su znali i da je to bilo u konačnici solidno.
Generalno kao najbolji potez te skauting službe je bio odlazak Tonija i još jednog skauta u Afriku, gdje su Jattu bukvalno prepoznali dok je igrao na betonu.
Sa tim potezom su isplatili svoj rad u klubu i generalno im se nema šta previše zamjeriti, druga je stvar što im je vrla AylaH nabacala optužbi![]()
Turda je meni bio sasvim okej opcija, ali vjerovatno je imao veliku platu. Ristić nije ni dobio konkretnu šansu. Naravno d su i oni imali grešaka, kao i svaka skauting služba na svijetu. Barca je lutala godinama, Chelsea luta, Liverpool skrši milione i milione pa meda ne mogu.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Svaka cast momcima , nadam se da ce se oni podvesti pod ono da razvijamo mlade igrace , ali igrace koji nisu kod nas na pozajmnici
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Kada je bila utakmica?
Edit : ok danas
Edit : ok danas
Svi se slikali u iston dresu, i to je ista ona oprema u kojoj se sliko mujakic.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 18:04
Svaka cast momcima , nadam se da ce se oni podvesti pod ono da razvijamo mlade igrace , ali igrace koji nisu kod nas na pozajmnici
- Maroon1946
- Kontakt:
Dobro smo mi išta uradili u zadnjih 5 godina. Kakvi ljudi su u i oko kluba mi smo bar jednom dosad trebali ispasti iz lige. I onda se čudimo zašto vrhunski igrači kod nas ne mogu meda. Ljudima su utakmice na zadnjem mjestu pored svih nebuloza koje se dešavaju u klubu. Ostaje nada da će Mamić napraviti velike reforme na kraju sezone i da će izdobriti konačno...
Posle ovog preslusanog podkesta moglo se utvrdit dosta stvari koje je ovaj covjek rekao. I na osnovu ovig podkesta se sad moze sa Argumentima napisat da Poso koji je radio i radi Mirvic Ismir i kako radi ispod ocjene 2. Branio sam Mirvica jer nikad niko nije nesto ovako javno rekao iznutra, takodje stvari koje je rekao imaju smisla i MOGU SE SMATRAT KAO FAKT (tacne cinjenice) jer meni price po mahali i po forumima nisu nikakav relavantan izvor niti to gledam kao izvor ikakve vrste.
Kao prvo sto mislim da je rekao jeste ne fiksiran budzet i ne obezbjedjen budzet. To je nesto i ZZ spomenuo, ovaj tip je to potvrdio. “ Za nekog igraca nece da da 8 k€ kaze nema se za to a vec sutra za nekig drugog imas 30 k€ platu.
Takodje za mene je pogresno kvartalno davanje plata, to je za NAMA potvrdjeno da je to bilo kad je ob bio vlasnik neznam dali je to i kod Mirvica ako jeste to treba svesti na mjesecba davanja.
PO MENI NAJVECI PROBLEM JESTE AYLA, ne striktno zato sto se ona mjesala u sportski segment ja to vidim da he to MIRVICEVO maslo nju je stavio da bi mogao razjebavat projekte koje bi on pokrenuo i koji bi nakon 6-7 mjeseci njemu bili skupi neisplativi i onda da nebi prljo svoj obraz on bi nju gurnuo. Ovo sam 100% siguran i njuce drzat tu sve dok ne proda klub il ne bankrotira. Jer ce nju koristit kao ispriku navijaci nju ne zele hoce da odlucuju koce radit zanene eto vam klub pa vi rukovodite a stvarni razlog ce bit njegovo ne znanje vodjenja nogometnog biznisa ili nedostatak financiske moci (tacnije oboje ovo) . Jer on zna kad bi on izadao i rekao domene sve ostao sam bez novca fudbal je zamene buznis koji neznam radit. Sve je ovo do ismirovog neznanja i drzanje je nje AYLE, da nju narod blati a da bi on ostao fin sa svima nevins mlada. Nije on bas glup da nevidi ovo sto ona radi i da tek tako ona radi to na svoju ruku kao da je ona vlasnica. Ako nista ove ljude koje ona maltretira su sigurno njemu se zalilu na njeno ponasanje. Ne reagujes jer si joj ti naredio da to radi kako da radi i kad da radi.
Kao prvo sto mislim da je rekao jeste ne fiksiran budzet i ne obezbjedjen budzet. To je nesto i ZZ spomenuo, ovaj tip je to potvrdio. “ Za nekog igraca nece da da 8 k€ kaze nema se za to a vec sutra za nekig drugog imas 30 k€ platu.
Takodje za mene je pogresno kvartalno davanje plata, to je za NAMA potvrdjeno da je to bilo kad je ob bio vlasnik neznam dali je to i kod Mirvica ako jeste to treba svesti na mjesecba davanja.
PO MENI NAJVECI PROBLEM JESTE AYLA, ne striktno zato sto se ona mjesala u sportski segment ja to vidim da he to MIRVICEVO maslo nju je stavio da bi mogao razjebavat projekte koje bi on pokrenuo i koji bi nakon 6-7 mjeseci njemu bili skupi neisplativi i onda da nebi prljo svoj obraz on bi nju gurnuo. Ovo sam 100% siguran i njuce drzat tu sve dok ne proda klub il ne bankrotira. Jer ce nju koristit kao ispriku navijaci nju ne zele hoce da odlucuju koce radit zanene eto vam klub pa vi rukovodite a stvarni razlog ce bit njegovo ne znanje vodjenja nogometnog biznisa ili nedostatak financiske moci (tacnije oboje ovo) . Jer on zna kad bi on izadao i rekao domene sve ostao sam bez novca fudbal je zamene buznis koji neznam radit. Sve je ovo do ismirovog neznanja i drzanje je nje AYLE, da nju narod blati a da bi on ostao fin sa svima nevins mlada. Nije on bas glup da nevidi ovo sto ona radi i da tek tako ona radi to na svoju ruku kao da je ona vlasnica. Ako nista ove ljude koje ona maltretira su sigurno njemu se zalilu na njeno ponasanje. Ne reagujes jer si joj ti naredio da to radi kako da radi i kad da radi.
Plasiraju razne laži, žele da stvore sliku da ama baš ništa u klubu nije dobro.Vanja8 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:31Nevjerovatno zaista, sta se sve nece pisati ovdje...DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
samo zato što je i dalje trakica "think pink" na dresu i to na svim garniturama ide zaključak da je to ista garnitura i da ih Hadžija pere u Harisovim vešmašinama.
. Karlos osim zadnje utakmice na svakoj dao dres nekom a u klubu su imali još u oktobru njega u planu i naštancali odmah 10+ komada. Jbt gdje ovi ljudi žive, čime se bave zar je teško otići do šopa i vidjet da kampanja i dalje traje.
Čuj isra garnitura od oktobra sunce ti poljubim.
Dobro ne napisase u opremi od priprema proslog ljeta...
Takodje STRATEGIJA koju Ismir Mirvic zeli je nemoguce izvest sa budzetom koji on moze da obezbjedi.
Nemozes ti bit prvak a zelis da imas 3-4 mlada igraca zelis svake godine bar 2 da prodas a dovodis igrace tipa bralic ristovski cimirot gojkovic beganovic, NEMOGUCE da bi ti mogao radit ovo sto radis moras imat minimalan budzet da mozes kupit 2 najbolja igraca borca i 2 najbolja igraca zrinjskog i da mozes jos 4-5 igraca kupit iz ostali klubova svaki prelazni rok. Moras bit u kogucnosti da kupis lupam bilbiju juricica Deketa i abramovica, plus milaka sosica jurkasa. To je nacin na koji mozes bit sampion drzave gdje mozes drzat kontinuitet i da mozes prodat jattu mlinarica gulija nidala i recimo sad elezija i mujkica.
Ti prodas gulija dovedes ujbera prodas mlinarica vratis turkesa
Dovedes Mamica prestavis ga kao SAVJETNIKA, a on odredjuje ko igra kad igra koju formaciju ce ekipa igrat koce doc koce bit otjeran hocel dobit trener odkaz. Svaku utakmicu gledas uzivo cak i naredjujes igracima sa trbina da se vracaju u odbranu il da napadaju. PO MENI OVO NIJE SAVJETICKI POSO. Ovo je pozicija koja je veca od menager/trener. Krste sta je on direktor kluba i sace meni neko reci da ce krsto nesto naredit MAMICU hoce u k u r c u.
Dobro je rekao ovaj na podkestu PITAS SE ZA SVE UZIMAS SVAV KREDIT AKO BUDE DOBRO AL AKO NEBUDE DOBRO TI NISI KRIV. ODGOVORNOST NE POSTOJI.
Smatram da je savjetnik radi problema koje Mamici imaju, takodje podrzavam da MAMIC IMA OVLAST KOJU IMA I DA NJEMU NEMOZE NAREDJIVAT NI AYLA NI KRSTE NI ISMIR. Ismir i on trebaju da rade poso vrlo jasno MIRVIC DONOSI PARE MAMIC SVE OSTALO. Mirvic ako donese lovu koju on trazi rezultata nebude nakon 2 godine otkaz vrlo jasno
Nemozes ti bit prvak a zelis da imas 3-4 mlada igraca zelis svake godine bar 2 da prodas a dovodis igrace tipa bralic ristovski cimirot gojkovic beganovic, NEMOGUCE da bi ti mogao radit ovo sto radis moras imat minimalan budzet da mozes kupit 2 najbolja igraca borca i 2 najbolja igraca zrinjskog i da mozes jos 4-5 igraca kupit iz ostali klubova svaki prelazni rok. Moras bit u kogucnosti da kupis lupam bilbiju juricica Deketa i abramovica, plus milaka sosica jurkasa. To je nacin na koji mozes bit sampion drzave gdje mozes drzat kontinuitet i da mozes prodat jattu mlinarica gulija nidala i recimo sad elezija i mujkica.
Ti prodas gulija dovedes ujbera prodas mlinarica vratis turkesa
Dovedes Mamica prestavis ga kao SAVJETNIKA, a on odredjuje ko igra kad igra koju formaciju ce ekipa igrat koce doc koce bit otjeran hocel dobit trener odkaz. Svaku utakmicu gledas uzivo cak i naredjujes igracima sa trbina da se vracaju u odbranu il da napadaju. PO MENI OVO NIJE SAVJETICKI POSO. Ovo je pozicija koja je veca od menager/trener. Krste sta je on direktor kluba i sace meni neko reci da ce krsto nesto naredit MAMICU hoce u k u r c u.
Dobro je rekao ovaj na podkestu PITAS SE ZA SVE UZIMAS SVAV KREDIT AKO BUDE DOBRO AL AKO NEBUDE DOBRO TI NISI KRIV. ODGOVORNOST NE POSTOJI.
Smatram da je savjetnik radi problema koje Mamici imaju, takodje podrzavam da MAMIC IMA OVLAST KOJU IMA I DA NJEMU NEMOZE NAREDJIVAT NI AYLA NI KRSTE NI ISMIR. Ismir i on trebaju da rade poso vrlo jasno MIRVIC DONOSI PARE MAMIC SVE OSTALO. Mirvic ako donese lovu koju on trazi rezultata nebude nakon 2 godine otkaz vrlo jasno
- luckystrike
- Kontakt:
Antonio Galešić novi igrač FK Sarajevo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Jer para ne, jer para nema
Jer para ne, jer para nema, nema, nema
Al' nije sića, brate, petnaest somića
Jer para ne, jer para nema, nema, nema
Al' nije sića, brate, petnaest somića
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ma dobra je Ayla, al za pliseka.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
dobar ti plisek za staru, a boga mi i za sestru. svakodnevno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Bude li ZlaAyla primirisala FK Sarajevu više, biće najveći bojkot kluba u historiji, nema niko pravo na monopol i da se igra sa klubom, pa makar doveli Messija, Ronalda, Jamala, Mbappea da igraju. Momak nije ništa pogrešno rekao u intervju niti maliciozan bio, rekao je manje više što smo svi mislili i čitali, bio on drag nekom ili ne, i ako simpatiše Sarajevo biće uvijek dobrodošao na utakmicu da pogleda, kao svako sa TRIBINA podcasta i ekipe.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Manje vise smjer u kojem ce rok ici.Pred svaki rok imam u glavi neke zelje i sta bi volio da dovedemo.Vise nemam nikakvu viziju,treba nam sve brate.Ono sto bi volio to je da otkupimo Ivanisevica koji se fino pokazao obzirom da nije prosao pripreme s nama vec upao last minute.Kostur ekipe trebaju ciniti Banic,Ivanisevic,Kupresak,Cimirot,Elezi,Telalovic,Kyeremeh,Carlos.Ovo ostalo sve na tankom ledu Bgm.Mujkica i Maroodzu forsiraju za prodaju,Bralicu mozda produze obzirom da su ove sto nisu produzili sklonili a on igra svaku.Bit ce sigurno 10 odlazaka i barem 10 dolazaka pa da vidimo i Mamica na djelu kod nas.Ocekujem 2 fina imena
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 maj 2026, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NK Orjent 2 liga hrvat.hajde na hajr 23 god mlad,perspektivan...kazu šarno na 3 god.
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 12 maj 2026, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Laganini1986, mnon46 i 29 gostiju.