Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Samo da vidimo tender za rekonstrukciju prve tribine...da gradnja krene konacno...dosta vise maketa, vizualizacija i price
Ja se nadam tenderu za citav stadion. Dosta rekonstrukcija tribina po tribina
TŽV!
Tata ti retard.
Pa tako je dajete, i to je onda nacionalni stadion, nije vise grada zenice, ako ne znas sta to znaci guglaj, nacionalni stadion u boje nacionalne selekcije
Pored retarda si i glup ko noc, stadion ostaje u vlasnistvu grada odnosno dom NK Celik.Da si pratio od prvog sastanka Vice i Kasumovica i potpisivanja ugovora znao bi svasta nesto i bar bi bio informisan a za to nije potrebna cak ni neka inteligencija
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
convict35 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 20:40Pored retarda si i glup ko noc, stadion ostaje u vlasnistvu grada odnosno dom NK Celik.Da si pratio od prvog sastanka Vice i Kasumovica i potpisivanja ugovora znao bi svasta nesto i bar bi bio informisan a za to nije potrebna cak ni neka inteligencija
Kakav tender za rekonstrukciju tribine?
Rekonstrukcija je kad nesto krpiš,to jest uređuješ već postojeći objekat.Popraviš fasadu,krov,instalacije...
Ovdje se druže sve ruši do temelja.
U pitanju je tender za gradnju.. To znači izgradnju potpuno novog objekta ili ti stadiona.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
To da ne treba inteligencija vidi po tebi, covjek kad nema sta pametno rec pocne sa vrijedjanjem i galamom.convict35 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 20:40Pored retarda si i glup ko noc, stadion ostaje u vlasnistvu grada odnosno dom NK Celik.Da si pratio od prvog sastanka Vice i Kasumovica i potpisivanja ugovora znao bi svasta nesto i bar bi bio informisan a za to nije potrebna cak ni neka inteligencija
Nacionalni stadion u bojama reprezentacije i to je to.
Ti kao da ne zivis u BiH.Vico je rekao da ce se gradit tribina po tribina i da se stadion od pecetka gradnje ne moze zavrsiti za 4 godine.Ovo nece biti uradjeno za 10 godinarishovski je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:05Kakav tender za rekonstrukciju tribine?
Rekonstrukcija je kad nesto krpiš,to jest uređuješ već postojeći objekat.Popraviš fasadu,krov,instalacije...
U pitanju je tender za gradnju.. To znači izgradnju potpuno novog objekta ili ti stadiona.
I za 10 godina da se zavrsi to opet nije rekonstrukcija nego gradnja...061657451 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 23:29Ti kao da ne zivis u BiH.Vico je rekao da ce se gradit tribina po tribina i da se stadion od pecetka gradnje ne moze zavrsiti za 4 godine.Ovo nece biti uradjeno za 10 godinarishovski je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:05Kakav tender za rekonstrukciju tribine?
Isto su rekli da ce se graditi prvo tribine iza golova i igrati na Bilinom pa sad odjednom Vico kaže da moraju da sjednu sa Čelikom da se dogovore gdje ce Čelik igrati dok traje gradnja.
U klubu već traju pripreme gdje ce preseliti klupske prostorije...
U suštini niko ne zna koliko ce trebati vremena da se sve završi ali je poenta da ovo nije rekonstrukcija Bilinog nego gradnja potpuno novog objekta.
Gradska Arena je kostala 36 miliona i završena za 2 godine a Zenica sama gradila bez pomoći države. Ovdje ce se na kraju ići i na pomoć od strane grada i kantona u finansiranju gradnje.
A savez nema toliko vremena da gradi 10 godina,niti ce to Uefa tolerisat da 10 godina igramo na neuslovnom stadionu.To da može tako naši ne bi maknuli prstom i igrali bi na Koševu i ne bi bilo uopće nekog plana za stadion.
I opet je najjvažnije u svemu ovome da je grad stao iza projekta kao sto je ranije stao i za Arenu,kamp reprezentacije,atletski stadion,olimpijski bazen. U Sarajevu npr nisu podržali ništa od toga i nisu ništa ni izgradili za 30 godina.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako krene totalno rusenje i pravljenje rok izgradnje je 1, 5 godina.rishovski je napisao/la: ↑15 maj 2026, 01:41I za 10 godina da se zavrsi to opet nije rekonstrukcija nego gradnja...061657451 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 23:29Ti kao da ne zivis u BiH.Vico je rekao da ce se gradit tribina po tribina i da se stadion od pecetka gradnje ne moze zavrsiti za 4 godine.Ovo nece biti uradjeno za 10 godinarishovski je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:05
Kakav tender za rekonstrukciju tribine?
Isto su rekli da ce se graditi prvo tribine iza golova i igrati na Bilinom pa sad odjednom Vico kaže da moraju da sjednu sa Čelikom da se dogovore gdje ce Čelik igrati dok traje gradnja.
U klubu već traju pripreme gdje ce preseliti klupske prostorije...
U suštini niko ne zna koliko ce trebati vremena da se sve završi ali je poenta da ovo nije rekonstrukcija Bilinog nego gradnja potpuno novog objekta.
Gradska Arena je kostala 36 miliona i završena za 2 godine a Zenica sama gradila bez pomoći države. Ovdje ce se na kraju ići i na pomoć od strane grada i kantona u finansiranju gradnje.
A savez nema toliko vremena da gradi 10 godina,niti ce to Uefa tolerisat da 10 godina igramo na neuslovnom stadionu.To da može tako naši ne bi maknuli prstom i igrali bi na Koševu i ne bi bilo uopće nekog plana za stadion.
I opet je najjvažnije u svemu ovome da je grad stao iza projekta kao sto je ranije stao i za Arenu,kamp reprezentacije,atletski stadion,olimpijski bazen. U Sarajevu npr nisu podržali ništa od toga i nisu ništa ni izgradili za 30 godina.
To je rekao kroolj uz dogovor sa NS BiH, odnosno ako zatvore fina sisku kontrukciju za citav stadion.Druga solucija ja tribina po tribina
Opet cu ponovit bez vrijedzanja, stadion ostaje u vlasnistvu grada Zenice i dom NK Celik a koliko vidim i stolice su crvene a kao moderan stadion moze mjenjati boje led rasvjete po potrebi za repku ili NK Celikklasik je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:11To da ne treba inteligencija vidi po tebi, covjek kad nema sta pametno rec pocne sa vrijedjanjem i galamom.
Nacionalni stadion u bojama reprezentacije i to je to.
- muha milanez
- Kontakt:
Ukoliko radovi zaista krenu gdje bi Čelik igrao svoje domaće utakmice PL BIH?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Na utakmici protiv Zrinjskog sam vidio da Velež za naše prilike ima dobar stadion, pogotovo kad se uzmi u obzir da se stadion od nule izgradio na taj nivo.
Ja sam iz Zenici i potome me raduje što repzentacija većinom igra u Zenici, ali se pitam i pomalo me čudi zasto reprezentacija ne igra i na stadionu Veleža i sto se sav dosadašnji trud Veleža oko izgradnje stadion od nule ne nagradi sa tim da se Veležu u Mostaru ne izgradi nacionalni stadion.
1. Zenica sa Bilinom Poljem već sad ima za naše uslove respektabilni stadion na kojem repka bezobzira uvijek moze igrati. Zato bi po meni bolje bi bilo da se iskoristi novci i kapaciteti za ugradnju nacionalnog stadiona tamo gdje trenutno nema toliko dobar stadion.
2. Zenica je možda imućniji općina i nije politički podijeljna, tako da se prije može očekivati da Zenica sa gradskim i kantonalnim financirajem moze sama polahko, trebunu po trebinu zgraditi Bilinon Polje a jedan veci nivo.
3. Velež je prosperetniji i u boljem stanju trenutno nego Čelik nažalost, tako da bi Velež prije imao sta od takvog stadiona nego Čelik.
4. Zenica i Bilino Polje imaju historijski značaj za BiH i repku ali Mostar je isto tako historijski vazan. Pogotovo sa stari mostom koji je po meni jednako simbol BiH kao Eiffelov toranj za francusku. Pogotovo je to turističko mjesto i strani navijači bi i turisti bi mogli uživati u ljepotama BiH.
Ja sam iz Zenici i potome me raduje što repzentacija većinom igra u Zenici, ali se pitam i pomalo me čudi zasto reprezentacija ne igra i na stadionu Veleža i sto se sav dosadašnji trud Veleža oko izgradnje stadion od nule ne nagradi sa tim da se Veležu u Mostaru ne izgradi nacionalni stadion.
1. Zenica sa Bilinom Poljem već sad ima za naše uslove respektabilni stadion na kojem repka bezobzira uvijek moze igrati. Zato bi po meni bolje bi bilo da se iskoristi novci i kapaciteti za ugradnju nacionalnog stadiona tamo gdje trenutno nema toliko dobar stadion.
2. Zenica je možda imućniji općina i nije politički podijeljna, tako da se prije može očekivati da Zenica sa gradskim i kantonalnim financirajem moze sama polahko, trebunu po trebinu zgraditi Bilinon Polje a jedan veci nivo.
3. Velež je prosperetniji i u boljem stanju trenutno nego Čelik nažalost, tako da bi Velež prije imao sta od takvog stadiona nego Čelik.
4. Zenica i Bilino Polje imaju historijski značaj za BiH i repku ali Mostar je isto tako historijski vazan. Pogotovo sa stari mostom koji je po meni jednako simbol BiH kao Eiffelov toranj za francusku. Pogotovo je to turističko mjesto i strani navijači bi i turisti bi mogli uživati u ljepotama BiH.
Mogu igrati na Kamberovica polju.muha milanez je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:23Ukoliko radovi zaista krenu gdje bi Čelik igrao svoje domaće utakmice PL BIH?
Potrebno je da naprave montaznu tribinu na istoku od oko 4000 mjesta i uz postojeci zapad sa 3500, to je solidan zamjenski stadion.
- muha milanez
- Kontakt:
Bojim se nekih komplikacija u vezi toga u kontekstu pogane politike rukovodstva NSBIH na čelu sa Vickom. Da Čelik ne bi izvisio na kraju sa učešćem u PLBIH. Ništa me ne bi iznenadilo.Vorovus je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:08Mogu igrati na Kamberovica polju.muha milanez je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:23Ukoliko radovi zaista krenu gdje bi Čelik igrao svoje domaće utakmice PL BIH?
Potrebno je da naprave montaznu tribinu na istoku od oko 4000 mjesta i uz postojeci zapad sa 3500, to je solidan zamjenski stadion.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ti iz zenice, haj ne seri:-)AlenHalilovic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:52Na utakmici protiv Zrinjskog sam vidio da Velež za naše prilike ima dobar stadion, pogotovo kad se uzmi u obzir da se stadion od nule izgradio na taj nivo.
Ti mozda samo prodzes M17 kroz Zenicu.Iako je Velez veliki klub uz naravno sav respekt prema i Red Army oni se nemogu poredit sa Robovima kao i sto nemoze publika iz Mostara nikad da se poredi sa Zenicom.Ovo sto mi radimo zadnji godina a pogotovo brojnost i ljubav prema klubu nema niko u BiH.Drugi smo najgledaniji klub u BiH iako igramo drugi rang sa klubovima koji uz duzno postovanje ne privlace javnost Radnik Hadzici TC Bratstvo i slAlenHalilovic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:52Na utakmici protiv Zrinjskog sam vidio da Velež za naše prilike ima dobar stadion, pogotovo kad se uzmi u obzir da se stadion od nule izgradio na taj nivo.
Trebali smo mi krajisnici jos u Mostar da putujemo gledat repku i ovako nam do zenice odulji se ko teravih namaz.babino je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:59ti iz zenice, haj ne seri:-)AlenHalilovic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:52Na utakmici protiv Zrinjskog sam vidio da Velež za naše prilike ima dobar stadion, pogotovo kad se uzmi u obzir da se stadion od nule izgradio na taj nivo.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Igrat ce na stadionu mladosti u Kaknjumuha milanez je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:14Bojim se nekih komplikacija u vezi toga u kontekstu pogane politike rukovodstva NSBIH na čelu sa Vickom. Da Čelik ne bi izvisio na kraju sa učešćem u PLBIH. Ništa me ne bi iznenadilo.Vorovus je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:08Mogu igrati na Kamberovica polju.muha milanez je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:23Ukoliko radovi zaista krenu gdje bi Čelik igrao svoje domaće utakmice PL BIH?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.