banovan je napisao/la:Što nam sudije šilje jebote. Zadnje dvije utakmice u ligi, protiv Čelika ragbi koji se ne sankcioniše a protiv Slavije na Grbavici isključenje Zebe![]()
Šta bi bilo tek da nas ne guraju sudije, pitam se![]()
Postoji li iko pametan da može i dalje pričati da nam sudije šilje, baš me zanima.
Po mom skromnom mišljenju Zeba nam neće previše nedostajati na derbiju. AKo se prisjetimo "jačih" utakmica ove sezone(2 x Hapoel, 4 x Široki, 3 x Borac, Njanje) njega skoro da i nije bilo na terenu. Ljudi mu odrede flastera, lopte idu prema njemu i dalje, on uštopan i uglavnom ništa od toga ne bude. Ili fuli prazan gol ko na derbiju i protiv Slobode.
Iskreno, bojao sam se izostanka Markovića, Nijeme i Bešlije. Svi će igrati. Zeba. Pa odigrali smo i bez njega, zadnjih pola sata savim korektno. Meni to i nije neki izostanak. Ima ko da ga zamijeni. A ta zamjena, iako je manji majstor, više će trčati. Jedino ako bude kakav penal. To je problemS tim da protiv njanja nisu svirali nijedan penal ove sezone a kako nam sudije šilje u zadnje vrijeme, samo može biti penal protiv nas što me uopšte ne bi iznenadilo
![]()
Očekivani sastav
Iako bih ja izbacio Višću i ubacio Stanića na krilo. Jamak i Stančeski je dilema. Jedan će početi. Vjerovatno Stančeski iako se nije proslavio protiv Slavije. Bez Zbee u ekipi bi mogao biti konkretniji.
Nadam se da Vasilićeva ozljeda nije teže prirode i da će biti spreman za derbi. AKo nije, nadam se da neće Mešić početi nego Bogičević.
Isto tako postoji opcija da na lijevom beku zaigra Stanić umjesto Radovanovića iako to nije najbolja opcija. Hem je pitar hem nije odbrambeni igrač
edit: sad vidim, mrsko mi da ispravljam. Na lijevom beku očekujem Radovanovića a ne Stanića
ja fakat ne kontam, svaku trcu utakmicu odigramo kako treba, mah nije bitno ko nam fali jer svi lose igraju i klupa i prvih 11, ja se trudim da vidim nekog ali brate katastrofa, **** ekipu u kojoj je beslija najrastrcaniji... mozemo se nadat samo da je doso red na "onu" utakmicu koju dobro odigramo ali u tom slucaju smo najebali protiv borca