Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sta mu dodje Mustafa Busuladzic
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mustafin unuk je tata katedre fizike na medicini
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Da, mali je odrastao u Švedskom kvartu i bukvalno je ”švedo”, nije odrastao medju nasim itd, roditelji su mali u Švedsku dosli… medjutim karijera je karijera i on je skonto da ce prije kod nas zaigrat nego kod njih. Kad je Nino “dosao” po njeg i Cardakliju za u-repke on nas je hladno odbio. Zadnju pola godine su se stvari drasticno promijenile i ja mislim da ce on zaigrat za nas medjutim ovu sezonu je otvorio lose i nema se sta nadat pozivu, morat ce se trznut jer Malmo ne trpi previse.
Volio bi da ajdin hasic poslije svjetskog dobije sansu i da vidimo koliko moze, imat cemo u septembru cetiri utakmice u roku par dana i sigurno nam treba jos jedno krilo. Jos je relativno mlad i ima dobru sezonu u poljskoj iza sebe, zasluzio je sansu da se pokaze
-
Sindikat12
- Kontakt:
Uvezao je dvije dobre sezone, pogotovo ovu… ja malo ocekujem i neki transfer u malo jacu ligu.ElAn10 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:32Volio bi da ajdin hasic poslije svjetskog dobije sansu i da vidimo koliko moze, imat cemo u septembru cetiri utakmice u roku par dana i sigurno nam treba jos jedno krilo. Jos je relativno mlad i ima dobru sezonu u poljskoj iza sebe, zasluzio je sansu da se pokaze
Pa Hasić je po TM najskuplji Bosanac koji nije nikad pozivan u reprezentaciju. I ja se takodjer nadam da ce se prikljuciti za LN.
Tada takodjer nadam se da dodje i Busuladzic i Smajlovic. Takodjer ako Mirza Catovic i mozda cak Amil Sljivic dobiju minute u seniorima i njih pozvati.
Po nekom redoslijedu trebali bi otpasti Radeljic koji je definitivno zakucao ekser u svoju karijeru odlaskom u komfor-zonu zvanu Dinamo. Takodjer Mujakic koji nikakav napredak u karijeri ne pokazuje. Mozda cak i Basic ce uci na spisak propalih talenata ako se ne izvuce iz Astane jer ulazi u vrhunac igrackih godina - a u tako losoj ligi.
Naravno, ne nadam se previse ovome jer nas SS ne razmislja kao mi :/
Tada takodjer nadam se da dodje i Busuladzic i Smajlovic. Takodjer ako Mirza Catovic i mozda cak Amil Sljivic dobiju minute u seniorima i njih pozvati.
Po nekom redoslijedu trebali bi otpasti Radeljic koji je definitivno zakucao ekser u svoju karijeru odlaskom u komfor-zonu zvanu Dinamo. Takodjer Mujakic koji nikakav napredak u karijeri ne pokazuje. Mozda cak i Basic ce uci na spisak propalih talenata ako se ne izvuce iz Astane jer ulazi u vrhunac igrackih godina - a u tako losoj ligi.
Naravno, ne nadam se previse ovome jer nas SS ne razmislja kao mi :/
Standardan igrač Dinama Z, uvijek je imao mjesta u našoj reprezentaciji. Ako Radeljić bude imao taj status, normalno je da bude pozivan i da bude prva zamjena.
Ja se nadam i mislim da će Čelik, Smajlović, Čardaklija, Košpo, doći na taj nivo (ponavljam standardan član prvih 11 Dinama), ali za sada nisu.
Ja se nadam i mislim da će Čelik, Smajlović, Čardaklija, Košpo, doći na taj nivo (ponavljam standardan član prvih 11 Dinama), ali za sada nisu.
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 21 maj 2026, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.
Mah... meni je nekako Hasic poput Prcica ili Stilica, Gojaka... jeste obecavao vise od svih, ali su ga unistile povrede. Tesko da moze biti znacajan upgrade, ne znam
Filip Taraba, 19 godina, standardan postao u Istri. Inace nas U21 reprezentativac.
Vec imamo zamjenu za Kolasinca ako ne odabere Hrvate
Vec imamo zamjenu za Kolasinca ako ne odabere Hrvate
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta nam je sa Mikulicem, je li putuje s Hrvatskom na SP? 
Vidim i u GC-u mu bas dobro ide.
Kakvi hrvati, decko iz Sarajeva.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Igrac kojem je Stefan Bulić menadžer je osudjen na propast. Nešto slično igrači kojima je menadžer Husara.Goalgetter je napisao/la: ↑21 maj 2026, 10:29Sta nam je sa Mikulicem, je li putuje s Hrvatskom na SP?
Bazen igraca nam iz dana u dan raste, bas me zanima kako ce to poslije svjetskog izgledati, hoce li jos imati mjesta za igrace poput mujakica i bazdara naprimjer koji ne igraju dobro u klubovima ili ce biti neki princip kako igras u klubu. Ako se mene pita, igraci koji igraju u manjim ligama (poljska, ceska, rumunija itd) moraju bas dobro igrati tu, eto ima primjera u lukicu, memicu, mahmicu ili hasicu... mora biti konkurencije u repki, pogotovo ako se vec ima materijala. Ja tu vidim dosta igraca koji bi u blizoj buducnost mogli biti kvalitetniji nego neki koji su sad tu, ali za svako novo ime mora i neko otpasti, hoce li se zvati po kvaliteti igraca ili ce se jos trpiti ti neki igraci koji na terenu nemogu puno dati ali zato svlacionici 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako igra kao što se preziva teško nama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Na Transfermarkt stoji da je RB
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Taraba je iz Fojnice rodom,poceo je u Bosna Visoko i otamo je preso u Zelju i prosao Zeljin omladinski pogon.Posle igro za Siroki.
Brko iz druge galaksije!