Malic
29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Hoće li Hajradinovic biti na ovom okupljanju da pokaže koliko mu je stalo do reprezentacije? 
Hvala
On moze jedino nastaviti davati intervjue i eventualno poceti kmecati kako mu je ucinjena nepravda nepozivanjem.. a na okupljanju biti nece hB
Znaci igraju i oni koji nisu tuNerminFatic je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:06Vasilj, Dedic, Hadzikadunic, Radeljic, Memic, Sunjic, Tahirovic, Mahmic, Esmir, Kerim, LukicU drugom ubaciti po 20 minuta najbolje iz prve postave samo da ih vidi publika.
Mozda odmori Dedica, ali to bi priblizno moglo biti to, po mnei.
Mene interesuje koga ce staviti da drzi defenzivnu sredinu umjesto Sunjica.
- NerminFatic
- Kontakt:
Ne pravi se pametan. Samo Sunjic ce kasniti, koliko znam a to sam smetnuo.dinoze je napisao/la: ↑23 maj 2026, 17:41Znaci igraju i oni koji nisu tuNerminFatic je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:06Vasilj, Dedic, Hadzikadunic, Radeljic, Memic, Sunjic, Tahirovic, Mahmic, Esmir, Kerim, LukicU drugom ubaciti po 20 minuta najbolje iz prve postave samo da ih vidi publika.
Smetno ili ne smetno ti si njega nabrojao da igra protiv Makedonije.NerminFatic je napisao/la: ↑23 maj 2026, 17:45Ne pravi se pametan. Samo Sunjic ce kasniti, koliko znam a to sam smetnuo.dinoze je napisao/la: ↑23 maj 2026, 17:41Znaci igraju i oni koji nisu tuNerminFatic je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:06
Vasilj, Dedic, Hadzikadunic, Radeljic, Memic, Sunjic, Tahirovic, Mahmic, Esmir, Kerim, LukicU drugom ubaciti po 20 minuta najbolje iz prve postave samo da ih vidi publika.
Ja ocekujem da bi mogao u potpunosti odmoriti Sea i Dedica, prvenstveno jer su strasno bitni a zamjene su im tanke, a mozda cak i cijelu zadnju liniju klupirat za meč. Dzeku mozda pred kraj ubaciti radi raje cisto da ga se vidi.
Sto se mene tice ja bi mladjima dao sansu. Cak ni Vasilja ne forsirati. Esmir, Kerim, Malic, Mahmic, Brko, Nihad….
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nego neznam gdje drugo da napisem. Jes nas ko naciju u sportu krenulo ove godine. SP, Edin i Nikola se vratili u prvu ligu, evo i Amir, Ermedinovi izborili CL, Esmir osvojio prvenstvo, Kerim i Tarik briljiraju. Igrače nam svi traze. Na sta li ce ovo izaci 
Nije dobro kad se nama ovako zalomi
Nije dobro kad se nama ovako zalomi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mislim da mi kao navijaci nismo jos na levelu optimizma i samopouzdanja kakvi imaju pojedini nasi igracisoccerfan je napisao/la: ↑23 maj 2026, 19:05Nego neznam gdje drugo da napisem. Jes nas ko naciju u sportu krenulo ove godine. SP, Edin i Nikola se vratili u prvu ligu, evo i Amir, Ermedinovi izborili CL, Esmir osvojio prvenstvo, Kerim i Tarik briljiraju. Igrače nam svi traze. Na sta li ce ovo izaci
Nije dobro kad se nama ovako zalomi![]()
Daj Hadzikica jedno poluvrijeme, neka covjek upise konacno nastup
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Volio bih da vidim skupa na terenu Alajbega, Mahmića i Bajraktara. 
I ja, to mi je
Volio bih i da Gigovica u ovim prijateljskim isproba na poziciji koju igra u klubu, cisto da vidimo ima li od njega kakvog hajra. Ne znam da je ijednom u reprezentaciji igrao svoju prirodnu poziciju.
Zlomislic-Malic-Mujakic-Burnic-Radeljic-Celik-Esmir-Tahirovic-Bazdar-Mahmic-Kerim,realno ovo bi trebao da bude sastav protiv Makedonije,naravno pred kraj ubacit Dzeku i Kolasinca dvije nase najvece zvijezde a i stare zmajeve da ih raja pozdravi kao i zbog 2014g
Ja mislim da ce apsolutno svi dobiti minute u prvom mecu. Mozda jedino Vasilj ne bude branio, a mozda on dobije poluvrijeme, a druga dva golmana po 20 minuta otprilike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma gdje ce dva golmana dobiti po 20 minuta u istoj tekmi
Prije da ce Vasilj braniti prvo poluvrijeme a drugo Zlomislic ili Hadzikic zavisi koga vec Barbarez vidi kao drugog golmana.
A protiv Paname isto tako nesto samo taj golman sto nije branio ce dobiti jedno poluvrijeme, i ako me nebi iznenadilo da treci golman, ko god da je, ne dobije ni minute
Evo ovdje Barba kaze da ce protiv Mkd isprobati neke stvari (vjerovatno za Katar), dok ce protiv Paname izvesti najjaci sastav.
Valjalo bi da se u petak isproba opcija sa jednim napadacem, Mahmicem, i dvojicom po krilima..
- Beduin
- Kontakt:
S obzirom da je "slabiji" protivnik gdje cemo mi kontrolisati igru i imati posjed, valjda, komotno se moze igrati bez Sunjica gdje cemo biti pokretniji i ofanzivniji u sredini. Zato bih ovdje krenuo sa Mahmicem iza napadaca te 2 brza vezna iza njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Momci drug mi ima viska jednu ulaznicu tribina zapad A3
Neki momak koji je trebao sa njim ici nece moci pa eto sad prodaje tu kartu
Neki momak koji je trebao sa njim ici nece moci pa eto sad prodaje tu kartu
Trenutno korisnika/ca: denza, izdzezveubrazil, LeCoq, PeppermintSA i 36 gostiju.