Sve istina ali je Susic odveo reprezentaciju na SP sa sjajnim kvalifikacijama gdje smo imali 25 bodova i gol razliku +24Roki50 je napisao/la: ↑23 maj 2026, 17:11Posto se pise o Vahi i kako je odbijao repku samo da vas podsjetim da je Pape isto nekoliko puta odbio da bude selektor i nakon Cire kada je vidio a vjerovatno i posavjetovan da Bosna ima potencijal sto bi vidio i neko ko ne prati fudbal,samo da podsjetim u trenutku kada Pape preuzima repku Dzeko i Miske rasturaju u Bundesligi kao i Vedo i Salihovic u Hofenhajmu,Besic igra u Hamburgu i najveci talenat,Kolasinac isto u Shalkeu i reprezentativac bio Njemacke u19,Begovic prije njega dolazi da brani za repku i ako sam uvijek vise volio Hasagica,imas 6 igraca Bundeslige i to svi glavni igraci u svojim klubovima osim Besica,sad imas samo Demirovica koji nije glavni igrac u Studgartu,da ne nabrajam vise ali tu ekipu i ja bi odveo na svjetsko,ovo sto je Barba nas odveo sa ovom ekipom je sreca,da dodam sreca prati hrabre a mozda nam je vraceno za one nesretne baraze kada sam objektivno trebali proci
Ne mogu se uspjesi pripisati igracima i Ciri a neuspjesi Susicu
To je ekipa koju je on napravio a i unistio svojim glupostima