FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ovog Malu treba dovest da ponekad mjenja Olisea.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lave sretno dalje!
Kane je pravi MF, ubica!
PS. Gordon je mislim „varen“ jer vidim da je Newcastle prop‘o ko sporet lepuzan. Nece momak da propada ko Kane birvaktile…
Kane je pravi MF, ubica!
PS. Gordon je mislim „varen“ jer vidim da je Newcastle prop‘o ko sporet lepuzan. Nece momak da propada ko Kane birvaktile…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
To je to od Leona. Najbolji igrac Bayerna ikada. Falit ce. 
Zadnja izmjena: PSV, dana/u 18 maj 2026, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
Manuel Neuer se vraca na gol Njemacke Reprezentacije. Jos jedan 40+ igrac na prvenstvu
Opa, jedino da se proda Ito (za kojeg bi naši 20mil) i Kim teoretski.Joško Gvardiol would love to return to the Bundesliga and is very keen to join Bayern. The player's entourage is also pushing him to make the move. Bayern like Gvardiol, but in the end it's a question of money. He would cost at least €70m, and Bayern would need sales before. Therefore he's not a 'hot topic' right now. Gvardiol also has a renewal offer from Manchester City [@cfbayern, @itstheicebird]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Gvardiol bi bio odlična kupovina. Može igrati stopera i lijevog bočnog
Nista od toga, mi pratimo prelazni rok zadnjih par dana...
- muhamedhulk
- Kontakt:
upa i tah su fix nazad sto bi bake rekao 
nije bas da je stoper pod must i to jos world class. lijevi bek tj. desni bek bi bio prioritet nazad, od lahma nemamo beka kako treba.
sredina je mislim puna, nema tu sta vise dodati na ovo.
napad ako gordon dodje, dosta.
nije bas da je stoper pod must i to jos world class. lijevi bek tj. desni bek bi bio prioritet nazad, od lahma nemamo beka kako treba.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Sredina puna? Jesi dobar ti?muhamedhulk je napisao/la: ↑23 maj 2026, 08:11upa i tah su fix nazad sto bi bake rekao
- muhamedhulk
- Kontakt:
kimmich, pavlovic, bischof, musiala, karl, fali zamjena za goretzku, treba aseko da se vrati i dati mu minutazu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ama Guardiol bi bio fantasticno pojacanje samo nema od toga nista. Mislim da je najbolje stoper na svijetu, ljevak a jedan od najboljih lijevih bekova. Sto se sredine tice treba jedna klasa. Ranije sam rekao da ako cemo zahtjevati klempu, morali bi na svakoj poziciji imati dva igraca koji mogu u svakom momentu uskociti. Ne zakrpe nego prvu klasu. Ne mogu da zamislim skim bi igrali da su nas povrede malerisale kao prosle godine. Ovo sto imamo je dovoljno za glavne favorite u prvenstvu / kupu i neko cetvrt ili polufinal CL. Uz dobru igru kao prosle sezone ja sam ok, a naravno da se potajno nadam i visem. Samo se moraju neke stvari rascistiti. Dobro odvagati mogu li nam Davies i Dzemo pogotovo, sta valjati i prema tome odluciti, ali narocitio uzeti u obzir ponasanje prilikom pregovora o produzenju. Ja bi ih na pijacu, recimo da pokriju Guardiola i Gordona, mada sumnjam da ce neko dati i pola od toga.
- Centre forward
- Kontakt:
Mali Frankovac i Džemo su ofanzivci. Nama treba klasični klasni veznjak. Ima ih nešto malo al' su skupi do bola.
Ja bih prije išao na WC CB. Mislim da tu više škripi. Sama činjenica da je Dortmund primio manje golova od nas u BL sve govori.
Ja bih prije išao na WC CB. Mislim da tu više škripi. Sama činjenica da je Dortmund primio manje golova od nas u BL sve govori.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Daj brate malo realnosti, pa ima nesto i do stila igre, primili smo DVA gola vise a dali PEDESET I DVACentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:41Mali Frankovac i Džemo su ofanzivci. Nama treba klasični klasni veznjak. Ima ih nešto malo al' su skupi do bola.
Vratiti Kovaca pa cemo imati istu gol razliku ko i oni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravu si ima veznjaka. Dovoljno da se opet klepi Bundesliga. Ako je to cilj, onda dobro. Ako je cilj LP, onda se mora dovesti WC. Pogledaj PSG i njihov vezni. Ne cudi sto su izbacili Bayern bez problema.muhamedhulk je napisao/la: ↑23 maj 2026, 15:39kimmich, pavlovic, bischof, musiala, karl, fali zamjena za goretzku, treba aseko da se vrati i dati mu minutazu.
Zaboravite na veznjaka, pogotovo ako se uspije završit Eichhorn, zaokružit će se njemačka veza Kimmich, Pavlović, Bischof, Eichhorn i kako se Aseko pokaže.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Ima i do stila, slažem se. Nisam za čisti katanaćo al' draža mi je pobjeda od 2:0 neg' 3:1.harden je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:56Daj brate malo realnosti, pa ima nesto i do stila igre, primili smo DVA gola vise a dali PEDESET I DVACentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:41Mali Frankovac i Džemo su ofanzivci. Nama treba klasični klasni veznjak. Ima ih nešto malo al' su skupi do bola.
Samo da to malo "zategnemo" i biće i Klempo. Dosta sterilnih ekipa nam je zabijalo a to ne smije postat' trend.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
nema se tu sta zategnuti, dajes 120 golova, moras nesto i primiti yebo ga tiCentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2026, 18:50Ima i do stila, slažem se. Nisam za čisti katanaćo al' draža mi je pobjeda od 2:0 neg' 3:1.harden je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:56Daj brate malo realnosti, pa ima nesto i do stila igre, primili smo DVA gola vise a dali PEDESET I DVACentre forward je napisao/la: ↑23 maj 2026, 16:41Mali Frankovac i Džemo su ofanzivci. Nama treba klasični klasni veznjak. Ima ih nešto malo al' su skupi do bola.
Samo da to malo "zategnemo" i biće i Klempo. Dosta sterilnih ekipa nam je zabijalo a to ne smije postat' trend.
to sto je tebi draze 2:0 nego 3:1 je cisto do tebe, to je isto, meni bi najdraze bilo da je svaka 5:3
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Musiala je opasno narušio platnu strukturu u Bayernu. Bolje mu je večeras da šta odigra. Ima otvorenog protivnika
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti na početku Elbera. Idemo osvojiti treći trofej ove godine.
Kup nismo osvojili odavno za naše standarde, dugih šest godina
Kup nismo osvojili odavno za naše standarde, dugih šest godina