FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesmo li sad izjednaceni u pobjedama
Realno, ova utakmica je pokazala sve šta nam fali, i to ko voli ovaj klub će vidjeti.
Pozdravit se i zahvaliti se Bralicu, Banicu, Krdzalicu, Ristovskom, Beganovicu, Renanu.
Zeljo nikad slabiji!
Pozdravit se i zahvaliti se Bralicu, Banicu, Krdzalicu, Ristovskom, Beganovicu, Renanu.
Zeljo nikad slabiji!
Sjever prekucao, mora im se reći, solidno izdanje. Kakva je ono frka bila medju junfetama? Vidim na fksinfo insta nešto su trčali prema vrhu tribine.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Moj buraz svaki put kad mu je vrate flashbackovi mi se Alaima i Oštrakovića ukazuju. Preskoči srce.
Sarajevo 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Adem ponovo pokazao ko je tata igrice kakav aplauz sa istoka onakav nije bio još od Zekića, oni ti ga puše Ademe
Koliko ste kukali za sjever, sasvim dobro izdanje naročito drugo poluvrijeme kad su se grupisali plus navijali pravo dobro oni na jugu se nisu čuli par puta.
Koliko ste kukali za sjever, sasvim dobro izdanje naročito drugo poluvrijeme kad su se grupisali plus navijali pravo dobro oni na jugu se nisu čuli par puta.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Piše avaz da je ovo posljednja utakmica Cvitanovića na klupi FKS I da dolazi trener koji dosada nikada nije radio u BIH
gh0stHZ je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:19Moj buraz svaki put kad mu je vrate flashbackovi mi se Alaima i Oštrakovića ukazuju. Preskoči srce.
Ja sam Alaimu sve halalio sa onom dijabolom na Grbavici za Matka i 0~1, kad smo jedno 10 sekundi sutali ne vjerujuci da je usla u gol, a onda eksplozija...
Iskreno, ja sam oduševljen večeras sjeverom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:20Adem ponovo pokazao ko je tata igrice kakav aplauz sa istoka onakav nije bio još od Zekića, oni ti ga puše Ademe
Solidna brojka al' navijanje je bilo vrhunsko. Štrumfove nisam čuo (osim kod gola) a Horde su se čule do Bistrika. U više navrata.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Gol vrijedan tri boda u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena postigao je Agon Elezi, dok su Plavima u drugom dijelu opravdano poništena dva gola kada su mrežu Ivana Banića tresli Sulejman Krpić i Eldar Dragović
Prema nezvaničnim saznanjima koje ima "Dnevni avaz", ovo je posljednja utakmica Marija Cvitanovića na klupi FK Sarajevo i bordo tim će u sljedeću sezonu ući s novim trenerom.
Ono što za sada možemo otkriti jeste da na klupu Sarajeva dolazi trener koji do sada nije radio na tlu Bosne i Hercegovine.
Avvaz
Prema nezvaničnim saznanjima koje ima "Dnevni avaz", ovo je posljednja utakmica Marija Cvitanovića na klupi FK Sarajevo i bordo tim će u sljedeću sezonu ući s novim trenerom.
Ono što za sada možemo otkriti jeste da na klupu Sarajeva dolazi trener koji do sada nije radio na tlu Bosne i Hercegovine.
Avvaz
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Nagrada Ismir P. otisla u prave ruke!
Bravo za sve veceras
Bravo za sve veceras
- Burberry46
- Kontakt:
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Jel' se meni cini ili nas hadalji iz kluba sa ovim objavama zele uvjeriti da je ovo uspjesna sezona?
Trece mjesto? 20 bodova zaostatka za prvakom?
Kako me vrati hahahVanja8 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:23![]()
![]()
![]()
Ja sam Alaimu sve halalio sa onom dijabolom na Grbavici za Matka i 0~1, kad smo jedno 10 sekundi sutali ne vjerujuci da je usla u gol, a onda eksplozija...![]()
![]()
Što još ovaj reče, drago mi je i da je nagrada Ismir Pintol, sasvim zasluženo, otišla u prave ruke.
Pa iskreno, za ne vjerovati je na kako niske grane je pao ovaj derby pa valjda otud i NE želja za pisanjem po forumu.
Ovo se jos uvijek moglo zvati derbijem, sto po igri sto po tribinama. Ovo danas, neznam drug sta bih ti rekao. Igra se gori fudbal nego prije 15 godina.
U novi boj ...
Sarajevski mentalitet.roccosiffredi je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:38Jel' se meni cini ili nas hadalji iz kluba sa ovim objavama zele uvjeriti da je ovo uspjesna sezona?
Ovo vazi za oba kluba.
Kakvo pisanje po manijacima

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
.png)