FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

adoni
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la adoni » 05 maj 2011, 15:59

Ljudi gdje vam je biser Ispuslic,da ga nije kakva Prijedorcanka juce privela :lol: :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 16:08

imam pitanje,ako je vec ova titula za RS kao sto kazete a ne za BiH ocete li igrati u eu. posto nesto ne znam da mozete predstavljat RS tamo,a ne zelite da igrate kao predstavnik BiH :roll:
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 05 maj 2011, 16:10

" не ", " %.... ;)
Let's go, Fighter!

"!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 16:14

? je napisao/la:Па " ' $ $ ?, ? & " у ?, па $ се " $ $...
& он везе " с &?

& ' $ РС, а не $ " свог џепа...

DZEP RS-a JE I DODIKOV DZEP :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2011, 16:16

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 05 maj 2011, 16:22

**** brate sta dat i kazem , igraci su im odigrali dobru utakmicu , nemaju koga nece uprava svaliti na sebe , pa osuli paljbu po borcu da je kupio sudiju .. nemogu sportski podnjeti porez , kao i one "navijacine" koje su juce bjezali po ulicama , a sad su net huligani i rastjerivali su nas :)
" " " , " " оне " !!!

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 05 maj 2011, 16:34

iskreno krivo mi je sto je borac pobijeido,al ono sto sam vidio na pregledu sudija nije kriv za gol borca,a sigurno nije ni rudaru za onolike promasene sanse....da je trecinu prilika iskoristio mogli su dati gol,,borac kao i uvjek cuvo ceko i doceko....kad promasis 5 100% prilika sta ti je sudija kriv :?

lun
Kontakt:

Post Postao/la lun » 05 maj 2011, 16:39

jovanbl je napisao/la:
lun je napisao/la:(NE)KULTURA
Ne bih puno komentarisao utakmicu Rudar Prijedor-Borac. Pobjeda Borca nije nezasluzena, mada bi remi, po meni, bio najpravedniji ishod jer je Rudar Prijedor imao 2 zrele sanse dok su Banjalucani imali vise od igre. Sudije, narocito pomocnika do centralnih tribina, ne bih komentarisao.
Ono sto zelim reci je sljedece. Dzaba Borcu titula ako ce uz sebe imati ljude kao sto su odredjeni pojedinci koji su sjedili u lozi za goste i novinare. Na moju veliku zalost, citavim tokom susreta iza mene su sjedile 4 osobe koje su pricale takve gluposti da je to nevjerovatno. Od omalovazavanja Prijedora kao manje sredine u odnosu na Banjaluku, ruznih rijeci o nasem fudbalskom klubu Rudar pa do vrijedjanja Prijedorcana i opstinskog nacelnika. Vrhunac njihovog diletantskog odnosa i ponasanja bio je trenutak kada su zvali covjeka koji prodaje kikiriki, sjemenke i sokove, da bi od njega trazili da im donese dvije produzene uz podrugljiv smijeh. Jedinih 5 minuta kada su sutjeli kao zaliveni bili su nakon dvije stopostotne prilike za Rudar Prijedor oko 70. minute. Zato, "gospodo" u odijelima i suskavim trenerkama i sa salovima Borca oko vrata, spustite se na zemlju ili se vratite tamo odakle ste "sisli" u lijepi grad na Vrbasu. Ako ste Vi ljudi iz uprave kluba ili ga podrzavate, cinite to bez podrugljivih osmijeha i omalovazavanja drugih. Ako je Prijedor za Vas mali grad, pomislite samo sta ste Vi za jedan Beograd ili Zagreb, da ne idemo dalje. Ako zelite dobro Vasem banjaluckom Borcu, sjetite se samo da ce Borac kao prvak BiH biti, siguran sam u to, ponos Republike Srpske, i Prijedora i Trebinja i Doboja i Bijeljine, a ne samo Banjaluke. I bice NAS Borac a ne samo Vas, igrace za sebe ali i za sve fudbalske klubove iz Republike Srpske. Zaista bi mi bilo drago kada bi neko iz uprave banjaluckog Borca procitao ovih par recenica i zapitao se o nekim postupcima ljudi koji su, ne znam cime, zasluzili da se nadju u svecanoj lozi Gradskog stadiona u Prijedoru, kao njegovi simpatizeri. I zapamtite dobro onu staru narodnu poslovicu "nicija nije do zore gorjela".
Sportski pozdrav
Lun
ti si jedna lazovcina !

Sticajem okolnosti bio sam tu negdje oko te loze, i to o cemu ti govoris nije se desilo.
Naprotiv, ljudi, neka dvojica trojica koja su sjedila tik ispod loze NA DVA METRA OD NJIH , su se cijelo vrijeme okretala prema lozi i provocirala ljude u lozi hvatanjem za medjunozje iako to ljudi u lozi nicim nisu isporvocirali.

Sta je problem, to sto su ljudi u lozi imali salove borca oko vrata i otvoreno navijali za borac ili sto su se radovali kad je borac dao go ?
Sta su trebali da navijaju za rudar , da podrzavaju pljuvacinu po svakom faulu dosudjenom za borac ?

Bio sam na raznim , ma sta na raznim, na svim stadionima u BiH gdje je igrao BORAC, ali onakav animozitet prema borcu nigdje nisam vidio.
Nema svrhe da se raspravlja sa nekim ko ne vidi dalje od nosa i ko ne zna razumjeti ono sto je napisano.
Sto se tice laganja, slobodno se raspitaj kod novinara koji rade za banjalucke medije, urednik na Radiju RS, Slavko Basara iz Glasa kao i kod ostalih kolega iz prvog reda loze medju kojima je bila i moja "malenkost", novinari TV PD, BHT1, BH Radio, RTRS, Avaz a koji su sjedili tacno ispred pomenute "gospode". Svako od njih ko je htio cuti, cuo je. Ko nije htio cuti ili se pravi da ne zna o cemu se radi, svaka mu cast!
sportski pozdrav
Lun

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2011, 17:18

"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vuka ... rali/56376

E da je trener nekog tima ovo napisao poslije utakmice sa Željom bio bi opsti belaj na forumu. Ali ovaj trener Rudara vjerovatno "nema pojma sta prica" ali zato ISTINU govori Ibrakovic .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 05 maj 2011, 17:45

$, ? % се " " о '... " $ $ ? %... :lol:
А ово за суђење ' " $ " ? " су ? на оној "... & $ је суђење ? &, уз ? $ $ ?, ? то је " ?. Па " ја " је*' $ све $ " " нас, а то не " $ ' у праву.... ;)
А овај " " $ је " & $ је у ' & $ 5 ? за & " 3 ? " $...
?` ? нас & ствар... " се ? за ?, $ сјеверне " јужне ", " % ? ".
$ ? & је $ се %, ? ' " ' $, " & ? " ? $... 8-)

А & се ", ... :)
Let's go, Fighter!

"!

uvrnuta_usta
Kontakt:

Post Postao/la uvrnuta_usta » 05 maj 2011, 17:58

Stole iz Bora je napisao/la:"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"

E da je trener nekog tima ovo napisao poslije utakmice sa Željom bio bi opsti belaj na forumu. Ali ovaj trener Rudara vjerovatno "nema pojma sta prica" ali zato ISTINU govori Ibrakovic .. 8-)
e nek ti govori istinu amar :lol: :lol: cestitke borcu na zasluzenoj tituli

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 19:26

Gavran: Kažnjeni smo za promašaje
Piše: D. Banović
Četvrtak, 05.05.11. 12:35.

Fudbaleri banjalučkog Borca slavili su na gostovanju u Prijedoru, te su tako došli na korak do titule.

Trener Rudar Prijedora Boris Gavran smatra da je Borac zasluženo stigao do pobjede, ali ne može se oteti utisku da je rezultat mogao da bude i drugačiji.

„Imali smo neke prilike, ali žao mi je što je Džafić u 69. minuti pogodio prečku. Da je bilo malo više sreće mogli smo do gola, a onda bi bilo veliko pitanje kako bi se stvari odvijale do kraja. Mi smo kažnjeni za promašaje. Istina i Borac je imao dobrih akcija i jednu su krunisali golom pa zasluženo nose bodove“, rekao je Gavran.
Evo i druge verzije.. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 05 maj 2011, 20:34

? je napisao/la:" не ", " %.... ;)
Opet stelate i pakujete a TRENER PROLAZNI od ranog jutra se sepuri po Banjaluci i kaze da je on NAJVECI I NAJPAMETNIJI I NAJLEPSI.

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 05 maj 2011, 23:07

pabizo je napisao/la:
Opet stelate i pakujete a TRENER PROLAZNI od ranog jutra se sepuri po Banjaluci i kaze da je on NAJVECI I NAJPAMETNIJI I NAJLEPSI.
Pabizo , jesi iz bla da odemo na kafu ?
" " " , " " оне " !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2011, 23:10

Прпа ! je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Pabizo , jesi iz bla da odemo na kafu ?
Nije, on je castan taksist sa Otoke i voli Olimpic i gospon Gracica, a ne voli anonimuse Gancheva i Jagodica! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 05 maj 2011, 23:23

Kupujete, kupujute

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 23:28

Stole iz Bora je napisao/la:"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"

stole nije to trener, nego direktor kluba , odnosno covjek zbog kojeg je predsjednik uo rudar prijedora dao ostavku uz obrazlozenje da je taj koji je dao ovu izjavu covjek koji ima namjeru da trguje utakmicama. Pa ti vidi da li je takvom covjeku vjerovati.

jasno je svakom da u prijedoru nije bilo domacinsko sudjenje, a oni su navikli na takvo i to je problem .

Mislim da ce im na nos izaci ovakve izjave sledece sezone !

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 23:55

treba poslusati ono derbi kola na s.o.u.r.c.e

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 06 maj 2011, 00:04

adoni je napisao/la:Ljudi gdje vam je biser Ispuslic,da ga nije kakva Prijedorcanka juce privela :lol: :lol:
Da ne citas samo Borcevu temu na ovom forumu,mogao si primjetiti da sam jutros svratio na temu FK Sarajevo i pozelio im (ubjedljivu) pobjedu u predstojecem gradskom derbiju.Znam da se njihova pobjeda podrazumjeva (jer su jaci tri puta),ali ja sam tamo apelovao da ona bude izrazena sto ubjedlijivijim rezultatom.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 06 maj 2011, 00:26

Pa sta kazu,hoce li uvaziti tvoje apele :lol:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.