Moderator/ica: vlakanje
? je napisao/la:Па " ' $ $ ?, ? & " у ?, па $ се " $ $...
& он везе " с &?
& ' $ РС, а не $ " свог џепа...
Nema svrhe da se raspravlja sa nekim ko ne vidi dalje od nosa i ko ne zna razumjeti ono sto je napisano.jovanbl je napisao/la:ti si jedna lazovcina !lun je napisao/la:(NE)KULTURA
Ne bih puno komentarisao utakmicu Rudar Prijedor-Borac. Pobjeda Borca nije nezasluzena, mada bi remi, po meni, bio najpravedniji ishod jer je Rudar Prijedor imao 2 zrele sanse dok su Banjalucani imali vise od igre. Sudije, narocito pomocnika do centralnih tribina, ne bih komentarisao.
Ono sto zelim reci je sljedece. Dzaba Borcu titula ako ce uz sebe imati ljude kao sto su odredjeni pojedinci koji su sjedili u lozi za goste i novinare. Na moju veliku zalost, citavim tokom susreta iza mene su sjedile 4 osobe koje su pricale takve gluposti da je to nevjerovatno. Od omalovazavanja Prijedora kao manje sredine u odnosu na Banjaluku, ruznih rijeci o nasem fudbalskom klubu Rudar pa do vrijedjanja Prijedorcana i opstinskog nacelnika. Vrhunac njihovog diletantskog odnosa i ponasanja bio je trenutak kada su zvali covjeka koji prodaje kikiriki, sjemenke i sokove, da bi od njega trazili da im donese dvije produzene uz podrugljiv smijeh. Jedinih 5 minuta kada su sutjeli kao zaliveni bili su nakon dvije stopostotne prilike za Rudar Prijedor oko 70. minute. Zato, "gospodo" u odijelima i suskavim trenerkama i sa salovima Borca oko vrata, spustite se na zemlju ili se vratite tamo odakle ste "sisli" u lijepi grad na Vrbasu. Ako ste Vi ljudi iz uprave kluba ili ga podrzavate, cinite to bez podrugljivih osmijeha i omalovazavanja drugih. Ako je Prijedor za Vas mali grad, pomislite samo sta ste Vi za jedan Beograd ili Zagreb, da ne idemo dalje. Ako zelite dobro Vasem banjaluckom Borcu, sjetite se samo da ce Borac kao prvak BiH biti, siguran sam u to, ponos Republike Srpske, i Prijedora i Trebinja i Doboja i Bijeljine, a ne samo Banjaluke. I bice NAS Borac a ne samo Vas, igrace za sebe ali i za sve fudbalske klubove iz Republike Srpske. Zaista bi mi bilo drago kada bi neko iz uprave banjaluckog Borca procitao ovih par recenica i zapitao se o nekim postupcima ljudi koji su, ne znam cime, zasluzili da se nadju u svecanoj lozi Gradskog stadiona u Prijedoru, kao njegovi simpatizeri. I zapamtite dobro onu staru narodnu poslovicu "nicija nije do zore gorjela".
Sportski pozdrav
Lun
Sticajem okolnosti bio sam tu negdje oko te loze, i to o cemu ti govoris nije se desilo.
Naprotiv, ljudi, neka dvojica trojica koja su sjedila tik ispod loze NA DVA METRA OD NJIH , su se cijelo vrijeme okretala prema lozi i provocirala ljude u lozi hvatanjem za medjunozje iako to ljudi u lozi nicim nisu isporvocirali.
Sta je problem, to sto su ljudi u lozi imali salove borca oko vrata i otvoreno navijali za borac ili sto su se radovali kad je borac dao go ?
Sta su trebali da navijaju za rudar , da podrzavaju pljuvacinu po svakom faulu dosudjenom za borac ?
Bio sam na raznim , ma sta na raznim, na svim stadionima u BiH gdje je igrao BORAC, ali onakav animozitet prema borcu nigdje nisam vidio.
e nek ti govori istinu amarStole iz Bora je napisao/la:"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vuka ... rali/56376
E da je trener nekog tima ovo napisao poslije utakmice sa Željom bio bi opsti belaj na forumu. Ali ovaj trener Rudara vjerovatno "nema pojma sta prica" ali zato ISTINU govori Ibrakovic ..
Evo i druge verzije..Gavran: Kažnjeni smo za promašaje
Piše: D. Banović
Četvrtak, 05.05.11. 12:35.
Fudbaleri banjalučkog Borca slavili su na gostovanju u Prijedoru, te su tako došli na korak do titule.
Trener Rudar Prijedora Boris Gavran smatra da je Borac zasluženo stigao do pobjede, ali ne može se oteti utisku da je rezultat mogao da bude i drugačiji.
„Imali smo neke prilike, ali žao mi je što je Džafić u 69. minuti pogodio prečku. Da je bilo malo više sreće mogli smo do gola, a onda bi bilo veliko pitanje kako bi se stvari odvijale do kraja. Mi smo kažnjeni za promašaje. Istina i Borac je imao dobrih akcija i jednu su krunisali golom pa zasluženo nose bodove“, rekao je Gavran.
Opet stelate i pakujete a TRENER PROLAZNI od ranog jutra se sepuri po Banjaluci i kaze da je on NAJVECI I NAJPAMETNIJI I NAJLEPSI.? je napisao/la:" не ", " %....
Pabizo , jesi iz bla da odemo na kafu ?pabizo je napisao/la:Opet stelate i pakujete a TRENER PROLAZNI od ranog jutra se sepuri po Banjaluci i kaze da je on NAJVECI I NAJPAMETNIJI I NAJLEPSI.? je napisao/la:" не ", " %....
Nije, on je castan taksist sa Otoke i voli Olimpic i gospon Gracica, a ne voli anonimuse Gancheva i Jagodica!Прпа ! je napisao/la:Pabizo , jesi iz bla da odemo na kafu ?pabizo je napisao/la:Opet stelate i pakujete a TRENER PROLAZNI od ranog jutra se sepuri po Banjaluci i kaze da je on NAJVECI I NAJPAMETNIJI I NAJLEPSI.? je napisao/la:" не ", " %....
stole nije to trener, nego direktor kluba , odnosno covjek zbog kojeg je predsjednik uo rudar prijedora dao ostavku uz obrazlozenje da je taj koji je dao ovu izjavu covjek koji ima namjeru da trguje utakmicama. Pa ti vidi da li je takvom covjeku vjerovati.Stole iz Bora je napisao/la:"VUKASOVIĆ I ĆULE SU NAS POKRALI"
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/vuka ... rali/56376
E da je trener nekog tima ovo napisao poslije utakmice sa Željom bio bi opsti belaj na forumu. Ali ovaj trener Rudara vjerovatno "nema pojma sta prica" ali zato ISTINU govori Ibrakovic ..
Da ne citas samo Borcevu temu na ovom forumu,mogao si primjetiti da sam jutros svratio na temu FK Sarajevo i pozelio im (ubjedljivu) pobjedu u predstojecem gradskom derbiju.Znam da se njihova pobjeda podrazumjeva (jer su jaci tri puta),ali ja sam tamo apelovao da ona bude izrazena sto ubjedlijivijim rezultatom.adoni je napisao/la:Ljudi gdje vam je biser Ispuslic,da ga nije kakva Prijedorcanka juce privela![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.