Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Kod golmana isti ostali 
ovaj dres izgleda predobar na igracima, ipak je fan verzija na igracima jer su mokri do grla, sramota.
-
Mostarac1922
- Kontakt:
Samo izgleda da je boja stampe na brojevima ona stara drecava, to mi je jedini minus.
Jesul stigle replike,gdje narucit
Jel neko primjetio da li je grb gumeni ili naljepljen? Na slikama od Kelme je gumeni.
Ne znam šta čekaju braća iz messi100, ne vjerujem da će ponuditi player opciju..
Izgleda ostajem bez dresa za ovo svjetsko..
Izgleda ostajem bez dresa za ovo svjetsko..
Meni ovaj šorc dijeluje da zapinje, i da nije dobro skrojen, pogotovo se vidi na Alajbegoviću, možda griješim...
Dresovi su fantastični na igračima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Čekaj čekaj, pa ovo je original na slikama nema nikakve razlike? Kako za veličinu ako nosim nesto između L/XL, koju bi morao uzeti, Jel I ovdje ono razlika u dva broja kao na Temu, gdje moram. Uzeti 3x-XLD97 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 05:58https://m.messi111.com/26-27-2026-Bosni ... 02092.html
Jesu ga lose uradili svaka im cast![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Dobra kopija, samo ovaj Kelme logo da je manji bilo bi 3 klase bolje. I mene zanimaju velicine, ko je ranije uzimao s ove stranice ako moze da nas uputiTracy3McGrady je napisao/la: ↑30 maj 2026, 07:17Čekaj čekaj, pa ovo je original na slikama nema nikakve razlike? Kako za veličinu ako nosim nesto između L/XL, koju bi morao uzeti, Jel I ovdje ono razlika u dva broja kao na Temu, gdje moram. Uzeti 3x-XLD97 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 05:58https://m.messi111.com/26-27-2026-Bosni ... 02092.html
Loše je ovo, vidi se da je Kelme logo prevelik...D97 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 05:58https://m.messi111.com/26-27-2026-Bosni ... 02092.html
Lose odradjena kopija, vjerovatno zbog brzine. U sustini logo je najveca zamjerka.
Dresovi su izgledali dobro na tv. 100% je player verzija u pitanju, jer se svi ovi detalji vide na slikama izbliza, koje je savez objavio iz svlačionice prije utakmice.
Meni samo šorc djeluje kao da je od neke druge opreme. Nijansa plave je malo drugačija, ali ne utiče previše na cjelokupan dojam.
Mislim kao i većina foruma, da će bijeli biti baš promašaj, a sudeći po nominalnom domaćinu i gostu, prve dvije ćemo igrati u bijelim dresovima...
Meni samo šorc djeluje kao da je od neke druge opreme. Nijansa plave je malo drugačija, ali ne utiče previše na cjelokupan dojam.
Mislim kao i većina foruma, da će bijeli biti baš promašaj, a sudeći po nominalnom domaćinu i gostu, prve dvije ćemo igrati u bijelim dresovima...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sasvim korektno kada se pogleda sta se kod nas pravi ovo je okej. Bitan je materijal ne samo velicina grba bih i kelmea kod nas se na pijaci moze uzet od najlona ovo ipak izgleda znacajno kvalitetniji materijal.
#CarsijaOdjebi