Najjaci plavi dres u historiji repke.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
55 maraka skupa s dostavom(ime i broj po želji, bez toga 10 km jeftinije) ali bi došao tek krajem šestog mjeseca. Na stranici pise 100 poliestertuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:56Sasvim korektno kada se pogleda sta se kod nas pravi ovo je okej. Bitan je materijal ne samo velicina grba bih i kelmea kod nas se na pijaci moze uzet od najlona ovo ipak izgleda znacajno kvalitetniji materijal.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Total Football Shop stranica na FB. Kod njih je 50 eura. Kod ovog mog Kineza stranica socceratoz.co
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ako je narucen u prije 5 6 dana mzd bar koji dan prije, vjerovao sam ja odma braci kinezima i to uradio.Mukebir je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:0555 maraka skupa s dostavom(ime i broj po želji, bez toga 10 km jeftinije) ali bi došao tek krajem šestog mjeseca. Na stranici pise 100 poliestertuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:56Sasvim korektno kada se pogleda sta se kod nas pravi ovo je okej. Bitan je materijal ne samo velicina grba bih i kelmea kod nas se na pijaci moze uzet od najlona ovo ipak izgleda znacajno kvalitetniji materijal.
#CarsijaOdjebi
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ja mislim da ako danas narucis, da ces dobit do 15 juna.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:17Ako je narucen u prije 5 6 dana mzd bar koji dan prije, vjerovao sam ja odma braci kinezima i to uradio.Mukebir je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:0555 maraka skupa s dostavom(ime i broj po želji, bez toga 10 km jeftinije) ali bi došao tek krajem šestog mjeseca. Na stranici pise 100 poliestertuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:56Sasvim korektno kada se pogleda sta se kod nas pravi ovo je okej. Bitan je materijal ne samo velicina grba bih i kelmea kod nas se na pijaci moze uzet od najlona ovo ipak izgleda znacajno kvalitetniji materijal.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Onda sam ja mozda ubo i dobar datum kad sam odma u ponedjeljak ali nije frka ni do 20. juna da dodje taman za Katar i jos par u nokaut fazi.BenjooJutub je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:22Ja mislim da ako danas narucis, da ces dobit do 15 juna.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:17Ako je narucen u prije 5 6 dana mzd bar koji dan prije, vjerovao sam ja odma braci kinezima i to uradio.
#CarsijaOdjebi
Ja uzeo juce pred stadionom dres, platio ga karticom, sad vidim da je firma Salteks to prodavala, bio stand ono dresovi majice salovi.
Sasvim korektan dres, za navijaca, da se obuce na utakmicu u kafic, na bazen.
Uzeo sam plavi, planiram i bijeli uzet. Inace sam na granici M i L velicine, uzeo L taman mi.
Realno cijena ovog dresa je vro upitna, odnosno odnos cijene i kvalitete al kao svugdje ide se na emociju ljudi pa platis nesto sto i je vrijedi tih para
Uzeo sam plavi, planiram i bijeli uzet. Inace sam na granici M i L velicine, uzeo L taman mi.
Realno cijena ovog dresa je vro upitna, odnosno odnos cijene i kvalitete al kao svugdje ide se na emociju ljudi pa platis nesto sto i je vrijedi tih para
Cuj u dresu na bazen, gdje toklasik je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:31Ja uzeo juce pred stadionom dres, platio ga karticom, sad vidim da je firma Salteks to prodavala, bio stand ono dresovi majice salovi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako je to replika, onda je dobra, cak ima i te valove, meni cak ljepse izgleda sto je citav dres u jednoj nijansi plave boje.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Znaci kako sam ja razumijo, ovaj novi dres se ne moze dobiti u vrijeme za svjetsko ako nekim slucajem jos nisi porucio?
- akisarajevo92
- Kontakt:
I zamisli jos u poliesteruStevieG8 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 12:13Cuj u dresu na bazen, gdje toklasik je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:31Ja uzeo juce pred stadionom dres, platio ga karticom, sad vidim da je firma Salteks to prodavala, bio stand ono dresovi majice salovi.
Realno cijena ovog dresa je vro upitna, odnosno odnos cijene i kvalitete al kao svugdje ide se na emociju ljudi pa platis nesto sto i je vrijedi tih para![]()
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Moze u njemu i u saunu realnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 13:08I zamisli jos u poliesteruStevieG8 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 12:13Cuj u dresu na bazen, gdje toklasik je napisao/la: ↑30 maj 2026, 11:31Ja uzeo juce pred stadionom dres, platio ga karticom, sad vidim da je firma Salteks to prodavala, bio stand ono dresovi majice salovi.
Realno cijena ovog dresa je vro upitna, odnosno odnos cijene i kvalitete al kao svugdje ide se na emociju ljudi pa platis nesto sto i je vrijedi tih para![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Realno dres mozes samo na par mjesta obući inače ćeš izgledati kao kretenčina.
Izađi u drva, djeca će ti se smijati.
Čak ni u teretanam to ne viđam. Dakle termin i utakmica.
Izađi u drva, djeca će ti se smijati.
Čak ni u teretanam to ne viđam. Dakle termin i utakmica.
Zar ne primjecujete da su ovi kinezi haman napravili fan verziju da ima ko bajagi materijal od player verzije?
Ne dopada mi se boja fonta. Ako već forsiraju tu žutu, neka bude normalna. Sinoć na igračima više na florescentnu bacalo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ma htjeli su oni sto prije da izbace dres kakav god da je da bi narod kupovao. Mislim da ce ga unaprediti jer ne moguce da naprave ove druge dresove bukvalno identicne a da na nasem pise produCCt yebiga.
Trenutno korisnika/ca: LeCoq, maho_sa, rukometubih23, Zeka i 65 gostiju.