Ne znam da li se sjecas, kad su vam nasi nudili Setkica ili Celika, na vasoj sam temi pisao ako ima iko veze u klubu neka im predlozi malog Celika, obecava mnogo...Vasi izabrase Setkica...phillies je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:23![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da sjecam se, i koliko sam upoznat bilo je prenešeno,ali... u svakom slucaju i za Čelika je bolje sto (tada) nije dosao u Čelik 
Pa to mu je ljeto, nakon sto ga vasi nisu uzeli na pripremama Rozman dao sansu i sokirao je i nas, navijace koliko je zrelo igrao, tako da je u Prvenstvu sa 17 godina gurnut u prvu postavu, ostalo je sve poznato...
Pa vidi buraz, ko zna kako bi se odvijalo sve, mozda jos bolje , mozda ne bi bio gdje je sad, ali momku je tako zapisano i to je to od sudbine niko od nas nece pobjeci...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vanja je najveci hinjavac na forumu, opste poznata stvar. Malo se ulizuje, malo patetike, malo ode na temu Slobode pa njima supljia, pa na temu Celika, pa Veleza. Prodao bi i jedne i druge za 10 feninga sutra ako bi mu to u tom trenutku odgovaralo.
Nisu se ljudi iz tih gradova susreli sa tim opste poznatim hinjalukom pa ga ne mogu procitati kako treba. Oni bi najradije da na taj nacin pridobiju i Celik i Slobodu i Velez, suple price, salju se igraci i slicno a kad se pokradu sutra od strane FKS ti isti nesretnici uglavnom sute i ne dizu glas.
Nisu se ljudi iz tih gradova susreli sa tim opste poznatim hinjalukom pa ga ne mogu procitati kako treba. Oni bi najradije da na taj nacin pridobiju i Celik i Slobodu i Velez, suple price, salju se igraci i slicno a kad se pokradu sutra od strane FKS ti isti nesretnici uglavnom sute i ne dizu glas.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
E čuj ovaj hudnik priča o @Vanji i da je @Vanja hinja. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Combattente87
- Kontakt:
Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
Lijevu stranu pokriva....
7 golova i 11 asistencija u protekloj sezoni.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Eto,ima ovo moje logike,jer Borac je Grbića vidio kao krilo. Krenulo vas sa MakedoncimaCombattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
Možda je Herera menadžer
- Combattente87
- Kontakt:
Neka šema sa Makedoncima ima definitivno, jer imali smo do sada dosta Mekdonaca, ako se sjećaš onog Bobana Nikolova, pa Šiškovski, Herera, evo sada i ovaj....Zigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:36Eto,ima ovo moje logike,jer Borac je Grbića vidio kao krilo. Krenulo vas sa MakedoncimaCombattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
Možda je Herera menadžer![]()
Ali svakako i dalje tim od prvih 4 koji ima najviše igrača sa BIH pasošima
Da. Zato i kažem. Makedonci su relativno jeftini igrači,a može se probrati finih igračaCombattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:39Neka šema sa Makedoncima ima definitivno, jer imali smo do sada dosta Mekdonaca, ako se sjećaš onog Bobana Nikolova, pa Šiškovski, Herera, evo sada i ovaj....Zigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:36Eto,ima ovo moje logike,jer Borac je Grbića vidio kao krilo. Krenulo vas sa MakedoncimaCombattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31
Možda je Herera menadžer![]()
Ništa ta makedonska liga nije jača od nas. U tom Sileksu Buturović i Delimeđac igraju prvih 11.Combattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
bas ludo
Da. Plus kod nas bolji uslovi što se finansija tiče. Zato se mogu dovesti relativno jeftino solidni igrali ili neki talenti.Redfire16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:42Ništa ta makedonska liga nije jača od nas. U tom Sileksu Buturović i Delimeđac igraju prvih s11.Combattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Kojem djelu?Mislim pretpostavljam da je nama al znam da su ga i zeljovci prizeljkivaliZigazaga je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:50Da. Plus kod nas bolji uslovi što se finansija tiče. Zato se mogu dovesti relativno jeftino solidni igrali ili neki talenti.Redfire16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:42Ništa ta makedonska liga nije jača od nas. U tom Sileksu Buturović i Delimeđac igraju prvih s11.Combattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31
- Combattente87
- Kontakt:
Ma naravno, čak je kvalitetom i ispod naše lige, ali može se probrati nešto kvalitetno a jeftino...Redfire16 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:42Ništa ta makedonska liga nije jača od nas. U tom Sileksu Buturović i Delimeđac igraju prvih 11.Combattente87 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:31Mi još nekog Makedonca iz Sileksa dovodimo izgleda, Darko Dodev...
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Citirao si pogrešan poststrahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:53Kojem djelu?Mislim pretpostavljam da je nama al znam da su ga i zeljovci prizeljkivali
Šalim se,znam na šta misliš. Oba Sarajevska kluba su zainteresovana. Ko ponudi bolje uslove,taj će ga i dovesti
Normala bruda, sve u duhu sportskog rivalstva i opuštenom tonu, do tad malo pomezetit i gledati Bosnu na svjetskom. Svako dobro.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
A da li neko zna pravu priču vezano za pad udarnog transa TM od UF ?
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA