Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
General505
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Ima logikeDeeWa je napisao/la: ↑30 maj 2026, 10:33Halix131 je napisao/la: ↑30 maj 2026, 09:00Ne kontam te burazeru, sto da ulazi ako ćemo preskakati igru ? Valjda treba da je poveže,organizuje,asistira ili zabije u takvim situacijama.DeeWa je napisao/la: ↑30 maj 2026, 08:26Dobar je bio. Zadovoljan sam. Mnogo je pokazao sa svojih 21. Samo što mislim da će se teško uklapati on u naš sistem igre da igra od starta. On će za sada više biti kao neki joker sa klupe u situaciji kada ganjamo rezultat i idemo all in, pa da ulazi ono kao ofanzivni vezni gdje ćemo preskakati svakako igru dugim loptama.
Ovako nikako nece imati prostora u našoj 442 formaciji sa dva krila i dva napadača jer će u vezi morati igrati Šunjić i još neko ko je malo povuceniji od Mahmica. Tako da će nam definitivno u budućnosti opet faliti tu neki kreativni veznjak.
Pa mislim na one situacije u kojima smo znali igrati sa 1 u vezi i 3 napadaca i dva krila, jer niko nije ofanzivan u veznom redu. Ovako ćemo moći opet koristiti njega sa još nekim u vezi i u takvoj jednoj situaciji gdje bi on bio postavljen bliže protivničkom golu, a istovremeno pružio opet više i u sredini nego neki napadač, jer igrati sa 3 napadača i dva krila na svjetskom bi baš bilo riskantno čak i kad je tijesan rezultat jer tamo je svaki gol bitan.
Gledam snimak utakmice, onaj jedan pas iz prvog dodira Memicu u prostor na 50:00, nista slicno se ne sjecam da ne ijedan nas veznjak uradio od pocetka kvalifikacionog ciklusa ovog za SP makar. U stilu Misketa ili Pjanića nekad.
- Principatus
- Kontakt:
Veoma dobar debut, rado bih ga vidio u isto vrijeme u postavi sa Alajbegovicem i Bajraktarevicem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ima dobru tehniku, sut, i pregled igre, kreativnost.
Cini mi se da mu brzina nije jaca strana.
Interesantno, meni je uzivo na stadionu izgledao bas brz. Kasnije pogledao utakmicu na tv i nije bilo te brzine sto sam vidio uzivo. Kako god mislim da je brzi od svih ostalih CMova sto imamo osim mozda Sunjica.FerdinandF je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:57Ima dobru tehniku, sut, i pregled igre, kreativnost.
Ali kako se dečko uspravno drži dok trci.
Možda glup komentar ali to sam primjetio odmah čim sam ga prvi put vidio.
Možda glup komentar ali to sam primjetio odmah čim sam ga prvi put vidio.
- Beduin
- Kontakt:
Meni je najvise drago sto trazi loptu, ne krije se iza nje. Ocito da vjeruje u sebe i tako i treba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Voli odigrati iz prve što otvara prostor da se igra neka kombinatorika u reprezentaciji.
Ovo trenutno što imamo je, Alajbegović i Bajraktarević primaju loptu, lome igrača i ide pas ili ubačaj.
Ovo trenutno što imamo je, Alajbegović i Bajraktarević primaju loptu, lome igrača i ide pas ili ubačaj.
-
General505
- Kontakt:
Tek sad vidim kakvog sam nam igraca doveo
Da je tebe slusao, batalio bi fudbalsku karijeru zbog porijekla i posvetio se bausteli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma ljepota za vidjeti. Za razliku od Benje kojem Katic rukama pokazuje da se prestane skrivati.
Ako bi ikako Mahmic mogao igrati z 4-4-2 formaciji, mi bismo dobili skroz drugu dimenziju u igri.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Zna lopte mali, treba mu samo jaca liga da istrenira brzinu.
Jako prijatan i fin momak. Skroman. Bio sam u Kultu s kćerkom, prišao da se slikamo, prozborili par riječi...
Stvarno se na prvu vidi kako je prizeman i normalan. Takav ce i ostati, osjecam. Vidi se ona čehra pravog insana.
Stvarno se na prvu vidi kako je prizeman i normalan. Takav ce i ostati, osjecam. Vidi se ona čehra pravog insana.
Ne krije se I trazi loptu konstantno a to je kljuc za bilo kakav dalji uspjeh. Iskreno ne bih volio da odmah ide u lige petice, nego prvo u slaviju prag npr do eura pa onda u top lige. Samo naprijed ermine!
Zadnja izmjena: Diadora, dana/u 01 jun 2026, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
novi MIske
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine