Prodaj albume PSV, samo nemoj puno sr.ti,
za te tvoje cijene treba kredit podizati.
1700 sličica, dvije hiljade maraka,
ni Panini ne zna da mu roba tolko jaka
Prodaj albume PSV, samo nemoj puno sr.ti,
Aj ko je napisao liječi se..lik koji hladno kaže uzeo sam 5 kutija sličica ispred djece,ko ihj..be neka plaču,volim kad imam vi ostali crknite,i tako te bljuvotine ,a glupo mu curica i pi..k..ica..a jel trebo curica i ćunica..mislim mogao je i to samo zavisi u kojem kontekstu
trebalo bi da moze bile su u subotu i na trafikama …ima li neko info od tropica hoce li biti onih albuma sa tvrdim sto su rez ja im poslao upit nisu mi odgovoriliLukavacBHF je napisao/la: ↑02 jun 2026, 00:00Može li se kod nas kupiti coca cola sa ovim sličicama?
Može. Samo male flaše imaju te sličice.LukavacBHF je napisao/la: ↑02 jun 2026, 00:00Može li se kod nas kupiti coca cola sa ovim sličicama?
Ja gdje god sam uso bilo je, dva konzuma, dva amka plus trafika
Nasao sam u BBI na trafici maloj u prizemlju sto ima, hvala svakako obojiciinvincible1921 je napisao/la: ↑02 jun 2026, 15:21Ja gdje god sam uso bilo je, dva konzuma, dva amka plus trafika![]()
Evo samo da se nadovežem , stiglo iz Kine danas popodne sve original, sve je po meni kvaliteta na max , samo da se upišem evo i slikaCautinho je napisao/la: ↑27 maj 2026, 23:03Kum mi radi s kinezima preko nekih strojeva , onda je taj neki kinez nasao nekog svog iz te tvornice gdje stancaju taj panini , jer sve se to dole pravi. Onda mu je ovaj preko sebe nabacio i rekao mu 30e za box i album da mu moze nabaviti preko ruke. Onda smo tako napravili , u putu su , pa javim svakako kad dođe jeli neki fuš ili se isplati. Ako to bude sve kako je rečeno sljedeće prvenstvo na vrijeme uzet vecu kolicinu prije pa preprodavat ispod cijene ovdje.

Trenutno korisnika/ca: dena24, Goalgetter, Halix131, invincible1921, Markinhio, Trapatoni i 45 gostiju.