Vidio sam jednog kod nas gdje mu je taj potpis na tablicamaArtemisFowl je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:20U SAD imaš saveznu državu gdje nema zakonskih propisa oko vezanja u autu. Uz moto "Live Free or Die". Bit će da nije baš svugdje u svijetu tako.leo1946 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 11:16Al znaci svuda u svijetu se podrazumijeva kad sjednes u auto da prvo sto uradis je uzmes taj **** pojas i svezes se. Isto kao kad krenes vani pa obujes patike, ne ides bos. Znaci nema govora da li to treba ili ne, podrazumijeva se. Jedino ovdje ide "sta cu se vezati, nisam pasce".![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koševo Zapad
- Wilshere10
- Kontakt:
E čuj klovn falsifikivao potpise haha debil nepismeni kao i sinovi mu. 
-
rossonero85
- Kontakt:
"Nema potrebe da imamo angažman vještaka kriminalističke struke, grafologa, vidljivo je golim okom da je masa potpisa sačinjena od jednog skriptora. Od ukupnog broja od 5.000 potpisa za Parlament BiH, 20 do 25 posto je evidentno falsificiranih potpisa. Mi ćemo to poslati Tužilaštvima, vidjet ćemo kakva će biti sudbina toga, kao i dinamika, ali mi nemamo mehanizam da ukoliko je određen broj potpisa validan da ne ovjerimo ih za neke izborne utrke niže razine. Zakonodavac treba razmisliti o tome, ali mi ćemo morati ih ovjeriti, no masovna pojava ovoga je sramna. Oni će sutra obnašati važne funkcije u državi, a pripadaju političkim subjektima koji rade ovakve radnje", rekao je Bakalar na sjednici CIK-a BiH. 
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 03 jun 2026, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ramo je osoba koja će na kraju sahraniti ovu državu jer je glup ko noć
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- invincible1921
- Kontakt:
Nedavno smo se ovdje naduravali oko hapsenje doticne osobe....jel trebalo ili nije...
Eno vam na klixu calnak....pa ovo je gore nego sam i ja sam mislio
Haj sto je on izvrsio drzavni udar nego sto su i ovi koji su ga "navodno procesuriali" pocinili jos veci.... 
...i onda mi dodju ovdje kazu kako je vlast trenutna pametno postupila....bezakonje u ovo drzavi,u svakoj sferi zivota je doseglo tacku pucanja. Ovo ili ce neko presjec silom i stat u kraj svemu ili ce sve otic u PM ne na tri nego 333 dijela...
Eno vam na klixu calnak....pa ovo je gore nego sam i ja sam mislio
...i onda mi dodju ovdje kazu kako je vlast trenutna pametno postupila....bezakonje u ovo drzavi,u svakoj sferi zivota je doseglo tacku pucanja. Ovo ili ce neko presjec silom i stat u kraj svemu ili ce sve otic u PM ne na tri nego 333 dijela...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 03 jun 2026, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Jazuk potpisa, spade denis na samo 13 stranaka koje ga podrzavaju....
=\_1921_/=
Kakvo tele majko mila

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
rossonero85
- Kontakt:
Zato sada fino ide krivična prijava protiv Dodikovog šofera Džuve kojeg su ovdje botovi vladajuće trojke životom branili, nazivajući sve druge botovima i "zelenima". Krivična prijava za saučesništvo u državnom udaru.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 16:59Nedavno smo se ovdje naduravali oko hapsenje doticne osobe....jel trebalo ili nije...
Eno vam na klixu calnak....pa ovo je gore nego sam i ja sam mislioHaj sto je on izvrsio drzavni udar nego sto su i ovi koji su ga "navodno procesuriali" pocinili jos veci....
...i onda mi dodju ovdje kazu kako je vlast trenutna pametno postupila....bezakonje u ovo drzavi je doseglo tacku pucanja. Ovo ili ce neko presjec silom i stat u kraj svemu ili ce sve otic u PM ne na tri nego 333 dijela...
Prema navodima iz prijave, oni su djelovali kao organizovana grupa kako bi spasili Milorada Dodika, Radovana Viškovića i Nenada Stevandića od procesuiranja za napad na ustavni poredak BiH.
Najšokantniji dio prijave odnosi se na način na koji je Dodik doveden u prostorije pravosudnih institucija u Sarajevu, u trenucima kada je protiv njega, zbog nepojavljivanja pred Tužilaštvom, bila raspisana potjernica i određena mjera pritvora.
U prijavi se navodi da je direktor OSA-e Almir Džuvo službenim vozilom agencije, bez ikakve kontrole i bez obavještavanja SIPA-e, uveo osumnjičenog Dodika na službeni ulaz u kompleks pravosudnih institucija (Kraljice Jelene 88).
Time je, kako se tvrdi, izbjegnuta zakonska obaveza da se lice s potjernice preda policijskim agencijama.
- invincible1921
- Kontakt:
Nema veze bitno je da je OSA "oslobodjena" i vracena gradjanima....sta god to znacilorossonero85 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:08Zato sada fino ide krivična prijava protiv Dodikovog šofera Džuve kojeg su ovdje botovi vladajuće trojke životom branili, nazivajući sve druge botovima i "zelenima". Krivična prijava za saučesništvo u državnom udaru.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 16:59Nedavno smo se ovdje naduravali oko hapsenje doticne osobe....jel trebalo ili nije...
Eno vam na klixu calnak....pa ovo je gore nego sam i ja sam mislioHaj sto je on izvrsio drzavni udar nego sto su i ovi koji su ga "navodno procesuriali" pocinili jos veci....
...i onda mi dodju ovdje kazu kako je vlast trenutna pametno postupila....bezakonje u ovo drzavi je doseglo tacku pucanja. Ovo ili ce neko presjec silom i stat u kraj svemu ili ce sve otic u PM ne na tri nego 333 dijela...
Prema navodima iz prijave, oni su djelovali kao organizovana grupa kako bi spasili Milorada Dodika, Radovana Viškovića i Nenada Stevandića od procesuiranja za napad na ustavni poredak BiH.
Najšokantniji dio prijave odnosi se na način na koji je Dodik doveden u prostorije pravosudnih institucija u Sarajevu, u trenucima kada je protiv njega, zbog nepojavljivanja pred Tužilaštvom, bila raspisana potjernica i određena mjera pritvora.
U prijavi se navodi da je direktor OSA-e Almir Džuvo službenim vozilom agencije, bez ikakve kontrole i bez obavještavanja SIPA-e, uveo osumnjičenog Dodika na službeni ulaz u kompleks pravosudnih institucija (Kraljice Jelene 88).
Time je, kako se tvrdi, izbjegnuta zakonska obaveza da se lice s potjernice preda policijskim agencijama.
=\_1921_/=
-
rossonero85
- Kontakt:
Sve ono na šta su ljudi ukazivali ispostavlja se tačnim, ali su ih stranački sendvičari najpogrdnije vrijeđali, provocirali, nazivali ih "zelenima", "talibanima", "islamistima", kako bi odbranili gamad na vlasti koja je amnestirala Dodika od hapšenja zbog državnog udara i rušenja ustavnog poretka. Sjeti se onog ljigavog smrada Konakovića kad je izjavio "Nećemo slati policiju na Dodika i slati naoružane ljude na naoružane ljude" i odmah je bilo jasno da su svi oni saučesnici.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:10Nema veze bitno je da je OSA "oslobodjena" i vracena gradjanima....sta god to znacilorossonero85 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:08Zato sada fino ide krivična prijava protiv Dodikovog šofera Džuve kojeg su ovdje botovi vladajuće trojke životom branili, nazivajući sve druge botovima i "zelenima". Krivična prijava za saučesništvo u državnom udaru.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 16:59Nedavno smo se ovdje naduravali oko hapsenje doticne osobe....jel trebalo ili nije...
Time je, kako se tvrdi, izbjegnuta zakonska obaveza da se lice s potjernice preda policijskim agencijama.![]()
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 04 jun 2026, 04:30, ukupno mijenjano 10 puta.
- invincible1921
- Kontakt:
Hocu da postujem pravila i admina jer sam prosli put zavsrio u banovicima tako da necu sirit temurossonero85 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:16Sve ono na šta su ljudi ukazivali ispostavlja se tačnim, ali su ih stranački sendvičari najpogrdnije vrijeđali, provocirali, nazivali ih "zelenima", "talibanima" "islamistima" i šta sve ne, kako bi odbranili gamad na vlasti koja je amnestirala Dodika od hapšenja zbog pokušaja državnog udara i rušenja ustavnog poretka. Sjeti se onog ljigavog smrada Konakovića kad je izjavio "Nećemo slati policiju na Dodika i slati naoružane ljude na naoružane ljude" i odmah je bilo jasno da su svi oni saučesnici.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:10Nema veze bitno je da je OSA "oslobodjena" i vracena gradjanima....sta god to znacilorossonero85 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:08
Zato sada fino ide krivična prijava protiv Dodikovog šofera Džuve kojeg su ovdje botovi vladajuće trojke životom branili, nazivajući sve druge botovima i "zelenima". Krivična prijava za saučesništvo u državnom udaru.
Time je, kako se tvrdi, izbjegnuta zakonska obaveza da se lice s potjernice preda policijskim agencijama.![]()
=\_1921_/=
Ako je neko radio za Korpu/Glovo kao dodatni posao molim da mi se javi preko pp.
Na prvu sam pomislio da misliš na mene, a onda mi je naumpalo da ima i predjsendik Denis.. smiješan lik također, kao i svi dosadašnji predsjednici.. sve glupani teškiinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:03Jazuk potpisa, spade denis na samo 13 stranaka koje ga podrzavaju....
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
rossonero85
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 03 jun 2026, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zbogom legendo, ne mogu da vjerujem... Kakav šok...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Allahu dragi ja sam šokiran
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tragedija.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je bilo sa suprotne polovine
Tuga, baš totalni šok..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.