Danas poslijepodne ili sutra ujutro bi trebale stići nove količine. Nisu aman zaman velike, ali bit će nešto.jozinho je napisao/la: ↑02 jun 2026, 23:32Ja sam na rubu da odustanem od sakupljanja.
Uspio uzet album i 20 paketa sličica prije 2 tjedna od tada sličicama ni traga ni glasa.
Ne da se situacija popravila nego je još gora.
U trgovine koje prodaju niti ne stižu, teta na kiosku kaže ponedjeljkom im je dostava došla 2 boxa to se prodalo odmah.
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Iduće 2 sedmice su ključne.
Poslije 16:00 na Duhanprometu dolaze
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Treba uvest po 2 paketica po osobi pa ko oce da uzme boks nek obidje 25 mjesta a ne ovako nek na svaki kiosk rsdnju il sta god dodje po nekoliko budala na male zalihe ode sve.
#CarsijaOdjebi
Imate u Amku, na Hifi, i na određenim kioscima ograničeno na 5 paketićatuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:58Treba uvest po 2 paketica po osobi pa ko oce da uzme boks nek obidje 25 mjesta a ne ovako nek na svaki kiosk rsdnju il sta god dodje po nekoliko budala na male zalihe ode sve.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
U Tuzli na par mjwsta ograniceno samo i to tako na 5 il 10 ja bi to bas bas rigorozno kad ne mos sa stokom drugacije pa et po 2. Mn to ne bi bio nikakav problem nisam ovisnik i cak mi je cejf uvjek bio uzeti svaki dan tako po 2. Ali ovo da dvije sedmice slicica nema i to 10 dana do prvenstca.insimadop je napisao/la: ↑03 jun 2026, 13:49Imate u Amku, na Hifi, i na određenim kioscima ograničeno na 5 paketićatuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:58Treba uvest po 2 paketica po osobi pa ko oce da uzme boks nek obidje 25 mjesta a ne ovako nek na svaki kiosk rsdnju il sta god dodje po nekoliko budala na male zalihe ode sve.
#CarsijaOdjebi
- kraljttbvb
- Kontakt:
Pametni trgovci tako i rade.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 12:58Treba uvest po 2 paketica po osobi pa ko oce da uzme boks nek obidje 25 mjesta a ne ovako nek na svaki kiosk rsdnju il sta god dodje po nekoliko budala na male zalihe ode sve.
Kad 100 paketica kupi jedna osoba, to je to. Kupi i ode.
A kad 100 paketica rasporedis na 50 osoba, onda od tih 50 osoba neko kupi cigarete, neko zvake, neko čokoladu, pa umjesto da sa 100 paketa zaradis 30 KM, ti sa prodajom ostale robe zaradis 100 KM
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Citiram momka iz one FB grupe Panini kolekcionari. Strasno...Tuzla
Dode lik na trafiku, kupi 20 kutija i izbroja 2.500km, nama ne osta nista…
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Doslo 10 boksova (500 paketica) na jednu trafiku i prodano sve za 23 minute...
Realno ovo treba ograniciti, a sutra dolazi na Inovine..
Realno ovo treba ograniciti, a sutra dolazi na Inovine..
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja sam to maloprije vidio, nista nece ostat za nas koji nismo u prilici danas uzeti, a taj preprodaje treba provjeriti legalnost takvih preprodavaca i prijaviti pa kad su baje neka budu baje. Zadnje dvije sedmjce djeca stalno na trafici pored moje zgrade pitaju za slicice i kad dodju takvi mangupi i saneri pokupuju, dno dna.
#CarsijaOdjebi
Znaci u Omegi je red bio od trafike, pa tamo do one Eronet poslovnice. Tu je isto bilo debila, al u manjoj mjeri. Uzimali po citavu kutiju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:07Ja sam to maloprije vidio, nista nece ostat za nas koji nismo u prilici danas uzeti, a taj preprodaje treba provjeriti legalnost takvih preprodavaca i prijaviti pa kad su baje neka budu baje. Zadnje dvije sedmjce djeca stalno na trafici pored moje zgrade pitaju za slicice i kad dodju takvi mangupi i saneri pokupuju, dno dna.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
BosanskiInat
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sta mislis jel ostalo sta za sutra ujutro?DamirT je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:10Znaci u Omegi je red bio od trafike, pa tamo do one Eronet poslovnice. Tu je isto bilo debila, al u manjoj mjeri. Uzimali po citavu kutiju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:07Ja sam to maloprije vidio, nista nece ostat za nas koji nismo u prilici danas uzeti, a taj preprodaje treba provjeriti legalnost takvih preprodavaca i prijaviti pa kad su baje neka budu baje. Zadnje dvije sedmjce djeca stalno na trafici pored moje zgrade pitaju za slicice i kad dodju takvi mangupi i saneri pokupuju, dno dna.
#CarsijaOdjebi
Cisto sumnjam. Dvoje ode sa trafike, dodju nove 3-4 osobe.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:49Sta mislis jel ostalo sta za sutra ujutro?DamirT je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:10Znaci u Omegi je red bio od trafike, pa tamo do one Eronet poslovnice. Tu je isto bilo debila, al u manjoj mjeri. Uzimali po citavu kutiju.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:07Ja sam to maloprije vidio, nista nece ostat za nas koji nismo u prilici danas uzeti, a taj preprodaje treba provjeriti legalnost takvih preprodavaca i prijaviti pa kad su baje neka budu baje. Zadnje dvije sedmjce djeca stalno na trafici pored moje zgrade pitaju za slicice i kad dodju takvi mangupi i saneri pokupuju, dno dna.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Obicicu cijeli grad makar 2 da uzmemDamirT je napisao/la: ↑03 jun 2026, 19:53Cisto sumnjam. Dvoje ode sa trafike, dodju nove 3-4 osobe.
#CarsijaOdjebi
Maloprije neki pisu da ima i na trafikama oko Stupina.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:01Obicicu cijeli grad makar 2 da uzmem![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas obišao od Grbavice do Parkuše sve duhanpromet radnje, cekao slicice 2 sata da stignu, uspio kupiti 10 pakovanja, kao ogranice prodavacice.
Mislim da treba svako dobit slicice, pogotovo djeca, svi su pustili djecu da uzmu i preko reda, tako i treba, a na kraju dana niko ne dobije džaba već se lijepo to plati. Međutim, ja želim kupiti jedan box, i sad zbog švercera, talova, prodavacica koje čuvaju nekom box za pare tim istim svercerima, prijateljima itd itd. Uz vjerovatno neorganizovanu distribuciju distributera.
Mislim da treba svako dobit slicice, pogotovo djeca, svi su pustili djecu da uzmu i preko reda, tako i treba, a na kraju dana niko ne dobije džaba već se lijepo to plati. Međutim, ja želim kupiti jedan box, i sad zbog švercera, talova, prodavacica koje čuvaju nekom box za pare tim istim svercerima, prijateljima itd itd. Uz vjerovatno neorganizovanu distribuciju distributera.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kazu da ce bit i Inovine od sutra pa valjda se nadje sta
#CarsijaOdjebi
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja sam dobio iz austrije par paketica, sad cu iz njemacke i rekao sam da posalju i iz svicarske. 
ovdje u BiH jednom uzeo par paketica i ostavio da i drugi mogu kupiti i to je to. od tada nista.
ovdje u BiH jednom uzeo par paketica i ostavio da i drugi mogu kupiti i to je to. od tada nista.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!