Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
najgore sto ne mozes ni online naruciti doci ce tek naredno sp 
Pozdrav, skuplja li neko extra stickere? Voljan sam zamijeniti lila basic Valverdea za obicne slicice.
Koliko cijenite inace ove purple extra stickere? I ja zelim da razmijenim jedan takav, ne znam koliko je realno traziti. Kontam 20-30 obicnih
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
U švicarskoj je druga verzija, pozadina je svijetlo zelena. Ali koliko sam čuo da je puno bolji kvalitet od ove standardne verzijemuhamedhulk je napisao/la: ↑03 jun 2026, 20:38ja sam dobio iz austrije par paketica, sad cu iz njemacke i rekao sam da posalju i iz svicarske.
ovdje u BiH jednom uzeo par paketica i ostavio da i drugi mogu kupiti i to je to. od tada nista.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ovo je nemoguce znaci..tacno cu pocet vjeorvat da nikako ni ne dolaze...jbt obiso pola grada nigdje ni jedne
=\_1921_/=
ja nasao u zgradi u duhan prometu, al ogranicenje 6 pakovanja, dalje nisam ni gledao, tj jesam jedne iNovine al kazu nema i ne znaju kad ce, pa pogledam ujutro jer sam negdje procitao da im je doslo oko 7 danasinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:01Ma ovo je nemoguce znaci..tacno cu pocet vjeorvat da nikako ni ne dolaze...jbt obiso pola grada nigdje ni jedne
- invincible1921
- Kontakt:
Vjeruj da sam na ivici da odustanem a imam preko 700 u albumu...mislim ne da odustanem nego da ne trazim dok ne bude se moglo normalnije naciJHam je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:05ja nasao u zgradi u duhan prometu, al ogranicenje 6 pakovanja, dalje nisam ni gledao, tj jesam jedne iNovine al kazu nema i ne znaju kad ce, pa pogledam ujutro jer sam negdje procitao da im je doslo oko 7 danasinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:01Ma ovo je nemoguce znaci..tacno cu pocet vjeorvat da nikako ni ne dolaze...jbt obiso pola grada nigdje ni jedne![]()
=\_1921_/=
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nece doc normalnije vrijeme... nazalost.invincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:27Vjeruj da sam na ivici da odustanem a imam preko 700 u albumu...mislim ne da odustanem nego da ne trazim dok ne bude se moglo normalnije naciJHam je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:05ja nasao u zgradi u duhan prometu, al ogranicenje 6 pakovanja, dalje nisam ni gledao, tj jesam jedne iNovine al kazu nema i ne znaju kad ce, pa pogledam ujutro jer sam negdje procitao da im je doslo oko 7 danasinvincible1921 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 23:01Ma ovo je nemoguce znaci..tacno cu pocet vjeorvat da nikako ni ne dolaze...jbt obiso pola grada nigdje ni jedne![]()
![]()
#CarsijaOdjebi
Kad sam vidio da imaju Extra stickeri, ja sam stvarno mislio da ih ima urijetko
A ovako hem ih ima 80, hem svako malo neko nudi te stickere.
- Cautinho
- Kontakt:
Imam ekstra stiker wirtza ako nekoga zanima mjenjam za obične
Od bosne bajraktarevic i vasilj duplikati
Od bosne bajraktarevic i vasilj duplikati
Keep walking.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Popunio album, ostalo 4-5 ove cocacola sličice još samo.
Ako neko ima extra stickera viška, imam 130 duplih otprilike pa bujrum.
Ako neko ima extra stickera viška, imam 130 duplih otprilike pa bujrum.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Imam Extra Ronalda i Vini Jr.
U zamjenu za 80 sliba za oba.
U zamjenu za 80 sliba za oba.
- Cautinho
- Kontakt:
hvala, samo onako iz znatiželje
identičan album kao ovaj što se dobija u hrvatskoj (iste zemlje su na listi) samo je još dodana kina na dnu

iznenađuje me samo cijena, mislio sam da je u hrvatskoj album uvijek besplatan, barem sam ga ja prije nekih dvadesetak dana i u trafici u dubrovniku i u kauflandu u kuparima vidio i bio je free na oba mjesta. ili su zaborvili prekrižiti cijenu na albumima koje šalju u kinu (ili prije na onima koje štampaju tamo), ili se stvarno neki plaćaju
identičan album kao ovaj što se dobija u hrvatskoj (iste zemlje su na listi) samo je još dodana kina na dnu

iznenađuje me samo cijena, mislio sam da je u hrvatskoj album uvijek besplatan, barem sam ga ja prije nekih dvadesetak dana i u trafici u dubrovniku i u kauflandu u kuparima vidio i bio je free na oba mjesta. ili su zaborvili prekrižiti cijenu na albumima koje šalju u kinu (ili prije na onima koje štampaju tamo), ili se stvarno neki plaćaju
Cini mi se da su bile neke akcije, ako kupis lupam sad 10 paketica, dobijes album gratis. Vjerovatno je i tih gratis albuma bio ogranicen broj, dok su ostali isli po ovim cijenama koje su navedene.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa evo ne znam , meni se sve čini ok i legitimno , ima neki prospekata sa kineskim slovima al sto se albuma tice i slicica sve je ok i sve odgovara. Ja koliko sam razumio ovo se sve svakako dole proizvodi , pa se valjda šalje u Italiju i odatle dalje po Europi. Sad ovo je bio poklon jer nema smisla da se naručuju iz Kine ako ovdje ljudi plaćaju 2,50 marke paketic i album koliko već košta ne znam i nema ih svakako.Isto tako nije to ništa specijala neka , sličice ko sličice, skupljat malo radi ćejfa i eto pratit malo to prvenstvo , zanimljivije je.Samo stvarno jest manija za tim sličicama , čitam po Bosni a i vidim ovdje u Hercegovini to svi o tom bruje i dosta starijih prati , kupuje , pokušava skupit ali eto nestaje i nema uzet.
Keep walking.
ne, bio je album stvarno gratis
ja sam i u kauflandu i u trafici uzeo po jedan bez da sam kupio jednu jedinu kesicu
bio sam kratko zvijezda u očima oba burazova juniora…. barem dok nisu skontali da je ipak puno više cool imati album sa našom zastavom otpozada
ja sam i u kauflandu i u trafici uzeo po jedan bez da sam kupio jednu jedinu kesicu
bio sam kratko zvijezda u očima oba burazova juniora…. barem dok nisu skontali da je ipak puno više cool imati album sa našom zastavom otpozada
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ja mislim da je samo kod nas tolika navala na slicice. Ja sam evo u Austriji i gdje god sam usao u radnje ima slicica na pretek. Mislim da je,ako sam dobro vidio, 1.50 EUR kesica. Panini startet set 4.50 EUR. Isto tako ima ih more. Nema neke euforije.
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 10 gostiju.