Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Tabaković
Gdje je Tabaković, slijeće li za Sa
I dalje nema novosti o Tabaku?
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Pa je li lijepo rečeno da se neće praviti svakodnevni update, ne kontam šta je sad fazon i zašto se pita svaki dan? Sigurno se ništa neće znati bar do 12. juna.
Bio je mali update od Sergeja u nekoj od izjava da oporavak tece dobro i da su ocekivanja za povratak za 2. susret sa Svicarskom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Opustite se, zabija ga Švicarskoj a onda ide i njihova kmeka ali ali on je naš

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Selektor je i njega spomenuo sad u izjavama, kaže da plan oporavka ide kako treba i da bi se ekipi trebao priključiti između druge i treće utakmice.
Dakle kako sam ga shvatio nista od prva 2 meca. Teglimo dosta povrijedjenih, nadam se da nam se ne obije o glavuCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:51Selektor je i njega spomenuo sad u izjavama, kaže da plan oporavka ide kako treba i da bi se ekipi trebao priključiti između druge i treće utakmice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sindikat12
- Kontakt:
Da ima adekvatna zamjena za Tabaka, mislim da bi mu poslali poziv davno. Nama je 4 napadac Bazdar znaci odmah iza Tabaka sto dosta govori. Bolje imati Tabaka jednu utakmicu nego pojedine tri utakmice.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:05Dakle kako sam ga shvatio nista od prva 2 meca. Teglimo dosta povrijedjenih, nadam se da nam se ne obije o glavuCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:51Selektor je i njega spomenuo sad u izjavama, kaže da plan oporavka ide kako treba i da bi se ekipi trebao priključiti između druge i treće utakmice.
Pa dobro možda ne kontaš, ali evo da ti objasnim. Sutra se putuje za Ameriku, ako se danas ne pojavi u Sa nema od njega ništa za SP.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:07Pa je li lijepo rečeno da se neće praviti svakodnevni update, ne kontam šta je sad fazon i zašto se pita svaki dan? Sigurno se ništa neće znati bar do 12. juna.
Ne vjerujem da ce on uopste biti spreman da pruzi nesto ozbiljno na prvenstvu. Po toj dinamici oporavka koju navode on opet mora trenirati jedan vremenski period da se vrati u takmicarsku formu. Vode ga kao nagradu za sve sto je uradio i mozda dobije nesto minuta protiv Katara cisto da se upise da je bio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne ulazim previse u ispravnost odluke ali bojim se da imamo previse rovitih/povrijedjenih uz one koje vec teglimo zbog nekakvih zasluga ili atmosfere u ekipi. Nadam se da nisam upravu da se blizimo do tacke pucanja po tom pitanju.Sindikat12 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:14Da ima adekvatna zamjena za Tabaka, mislim da bi mu poslali poziv davno. Nama je 4 napadac Bazdar znaci odmah iza Tabaka sto dosta govori. Bolje imati Tabaka jednu utakmicu nego pojedine tri utakmice.Madal je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:05Dakle kako sam ga shvatio nista od prva 2 meca. Teglimo dosta povrijedjenih, nadam se da nam se ne obije o glavuCoolpanda24 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 11:51Selektor je i njega spomenuo sad u izjavama, kaže da plan oporavka ide kako treba i da bi se ekipi trebao priključiti između druge i treće utakmice.
Realno da vrijedi imati ga tu makar 3. Utakmicu ali isto tako nam vrijedi i dodatni igrac odbrane sve 3 utakmice
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Sad se vidjeloprotov Makedonije ko god je vukao povredu da to nije to Katic Hadziahmetovic ista stvar je adzeko Tabakovic Sunjic tako da punoje to igraca za nas rovitih i nespremnih maltene 5 6 dodaj i KolasincaStevieG8 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:17Ne vjerujem da ce on uopste biti spreman da pruzi nesto ozbiljno na prvenstvu. Po toj dinamici oporavka koju navode on opet mora trenirati jedan vremenski period da se vrati u takmicarsku formu. Vode ga kao nagradu za sve sto je uradio i mozda dobije nesto minuta protiv Katara cisto da se upise da je bio.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa ide vise aviona za Ameriku osim taj sutraIceplayer je napisao/la: ↑01 jun 2026, 12:14Pa dobro možda ne kontaš, ali evo da ti objasnim. Sutra se putuje za Ameriku, ako se danas ne pojavi u Sa nema od njega ništa za SP.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 jun 2026, 10:07Pa je li lijepo rečeno da se neće praviti svakodnevni update, ne kontam šta je sad fazon i zašto se pita svaki dan? Sigurno se ništa neće znati bar do 12. juna.
Ne vjerujem da je tesko savezu platiti kartu za jedno desetak dana ako je dogovoreno tako, Haris kako god nece igrati protiv Kanade a nece ni protiv Svicarske
Realno, max 18 igraca ce i igrati na prvenstvu svakako, ostali su tu da se popuni spisak, osim nekih bas pehova sa povredama i slicno. Igra se svakih 6 dana sto je i vise nego dovoljno za oporavak.
Ako Tabakovic moze biti i na 80% za Katar, bolja opcija je njega uvesti zadnjih pola sata da ganjamo rezultat nego bilo kog drugog igraca. Katar je slabiji a ne znas ni kako ce nam leci igranje u ovom dnevnom terminu. Protiv San Marina smo kuci igrali u po dana i bas smo lose izgledali, na stranu i neke rokade u timu ali smo mogli primiti od njih lako jedan, dva gola a do prilika smo tesko dolazili.
Ako Tabakovic moze biti i na 80% za Katar, bolja opcija je njega uvesti zadnjih pola sata da ganjamo rezultat nego bilo kog drugog igraca. Katar je slabiji a ne znas ni kako ce nam leci igranje u ovom dnevnom terminu. Protiv San Marina smo kuci igrali u po dana i bas smo lose izgledali, na stranu i neke rokade u timu ali smo mogli primiti od njih lako jedan, dva gola a do prilika smo tesko dolazili.
Uzeti Kanadi 3icu. Sa Svicarcima sta bude, a protiv Katara ovjeriti prolaz dalje. I onda da nam se Haris vrati, bez riskira tezu povredu.
Nama je najbitnije da je spreman za 3. utakmicu. Tu ako budemo ganjali gol razliku, Hara ce svojom fizickom spremom izdominirati sicusne Katarce. Ako vec ranije ovjerimo prolaz, onda nek odmara za nokaut fazu. Bolji je on kad je na 50%, nego Bazdar na 100%
Najgori su mi ovi sto govore da je korisnije prijaviti zdravog Malica nego Tabakovica. Kakvu to prevagu moze donijeti Malic
momak je uvijek faktor nesigurnosti
Najgori su mi ovi sto govore da je korisnije prijaviti zdravog Malica nego Tabakovica. Kakvu to prevagu moze donijeti Malic
-
Edincapitano
- Kontakt:
Harisa nema na avionu sto je otisao prije sat vremena za Ameriku.
Imam neki osjecaj da se nesto ovdje krije, mislim da Harisa nece biti ni protiv Katara, nazalost.
Imam neki osjecaj da se nesto ovdje krije, mislim da Harisa nece biti ni protiv Katara, nazalost.
Ovdje je valjda na tretmanu. Momak ima svicarski pasos, moze uvijek sjest na avion i pravac Amerika. Do utakmice s Katrom imaju jos 3 pune sedmice, bice to ureduEdincapitano je napisao/la: ↑02 jun 2026, 12:34Harisa nema na avionu sto je otisao prije sat vremena za Ameriku.
Možda će direktno za Salt Lake City, da se bezveze ne mrcvari sa dva dodatna leta. Ali svakako bi morao doći minimalno heftu, idealno i više prije prve utakmice na kojoj ga misle koristiti zbog vremenske razlike i treninga.
Hari ce u subotu put amerike i prikljucuje se treninzima
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 231983, AlenHalilovic, napapijri1987, Rio12345, Vanja8, Wisey i 48 gostiju.