06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 06.06.2026. Panama - Bosna i Hercegovina
Jesu se prodale ulaznice, koliko se nasih ocekuje?
-
Coolpanda24
- Kontakt:
U ovom hotelu: Le Méridien St. Louis Clayton. Koliko vidim, 10ak minuta udaljen od stadiona.
ma protiv njih samo niski blok i ubit ih kontrama. Nema potrebe se nadtrčavati s njima. Stoperi max na 30 m od gola i čekat svoju šansu, mislim da bi Demirović se mogo proslavit sa svojom trkom. Kanada je fizicki moćna ekipa, ali to je sve što imaju, pa Uzbekistan im je napravio 4-5 mrtvih zicera iz kontreFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:24Gledao sam Kanada-Uzbekistan
Kad bi se po njoj moglo gledati, nasa najbolja prilika je da kroz tranziciju i kontranapade dodjemo u priliku, iskreno u odbrani su bas suplji, ispadaju cesto, igra 1 na 1 katastrofa, stoperi ne drze liniju jedan gore jedan dole bas cirkus. Tehnicki nisu neka ekipa i bas sto je neko spomenuo gore iznad imaju problema sa iznosenjem lopte napravili su 3 4 kardinalne greske tipa Katic protiv MKD, napomeno bi da je Uzbekistan isao u 5-4-1 formaciji sa wingbekovima gdje su najcesce bekovi i zadnji vezni otimali odnosno presjecali loptu, tri puta je Shomourdov izlazio 1 na 1 i sva tri put okvir gola promasio![]()
Pa ne bi me cudilo da u pocetku igramo visoki presing protiv njih sto nam se moze isplatit, sa druge strane u napadu su izuzetno raznovrsni i opasni, zavrsnica malo losija ali imaju neku cudnu taktiku gdje se svakom napadu prikljuce ili 1 stoper ili oba veznjaka budu u 16, igra 3 na 2 ili 4 na 3 skoro pa savrsena ako nam budu napravili visak imat cemo ozbiljnih problema. Takodjer mislim da ce prevagu donijeti to sto je njima otprilike 60% ne igra europski fudbal tako i igraju taj neki americki stil a i Marsch nije neki strucnjak bog zna, imao je epizoda u EU osim sto je osvoji Austrijsku ligu nikakvih uspjeha nije imao.
Mislim da cemo dobit Kanadu mozda i lakse od ocekivanog nekako djelujemo cvrsce od njih u svakom aspektu.
Ja se ponadao da su u trening centru i da će tu i treniratiCoolpanda24 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 08:32U ovom hotelu: Le Méridien St. Louis Clayton. Koliko vidim, 10ak minuta udaljen od stadiona.
Pa bice skoro puno. Samo panamski sektor nije nesto rasprodat. 22 hiljade kapacitet.
https://seatgeek.com/panama-national-so ... m/18169278
Ovi i sinoc igrali prijateljsku
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 04 jun 2026, 09:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro, Uzbekistan je isto solidna repka, nisu San Marino, cak imaju par igraca sto igraju u dobrim klubovima u Evropi + plasirali su se na SP. Kako god, ako grizemo protiv Kanade, mislim da uzimamo tekmu, ali je isto tako premijera, mladi momci, mozda bude i nervoze..Blizzard je napisao/la: ↑04 jun 2026, 08:34ma protiv njih samo niski blok i ubit ih kontrama. Nema potrebe se nadtrčavati s njima. Stoperi max na 30 m od gola i čekat svoju šansu, mislim da bi Demirović se mogo proslavit sa svojom trkom. Kanada je fizicki moćna ekipa, ali to je sve što imaju, pa Uzbekistan im je napravio 4-5 mrtvih zicera iz kontreFerroviere1987 je napisao/la: ↑03 jun 2026, 17:24Gledao sam Kanada-Uzbekistan
Kad bi se po njoj moglo gledati, nasa najbolja prilika je da kroz tranziciju i kontranapade dodjemo u priliku, iskreno u odbrani su bas suplji, ispadaju cesto, igra 1 na 1 katastrofa, stoperi ne drze liniju jedan gore jedan dole bas cirkus. Tehnicki nisu neka ekipa i bas sto je neko spomenuo gore iznad imaju problema sa iznosenjem lopte napravili su 3 4 kardinalne greske tipa Katic protiv MKD, napomeno bi da je Uzbekistan isao u 5-4-1 formaciji sa wingbekovima gdje su najcesce bekovi i zadnji vezni otimali odnosno presjecali loptu, tri puta je Shomourdov izlazio 1 na 1 i sva tri put okvir gola promasio![]()
Pa ne bi me cudilo da u pocetku igramo visoki presing protiv njih sto nam se moze isplatit, sa druge strane u napadu su izuzetno raznovrsni i opasni, zavrsnica malo losija ali imaju neku cudnu taktiku gdje se svakom napadu prikljuce ili 1 stoper ili oba veznjaka budu u 16, igra 3 na 2 ili 4 na 3 skoro pa savrsena ako nam budu napravili visak imat cemo ozbiljnih problema. Takodjer mislim da ce prevagu donijeti to sto je njima otprilike 60% ne igra europski fudbal tako i igraju taj neki americki stil a i Marsch nije neki strucnjak bog zna, imao je epizoda u EU osim sto je osvoji Austrijsku ligu nikakvih uspjeha nije imao.
Mislim da cemo dobit Kanadu mozda i lakse od ocekivanog nekako djelujemo cvrsce od njih u svakom aspektu.
Daviesa nema u Kanadi, vrhunski igrac i kapiten, veliki hendikep.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma kakvi. U kamp tek idu u Salt Lake City, poslije utakmice s Kanadom.myself je napisao/la: ↑04 jun 2026, 08:54Ja se ponadao da su u trening centru i da će tu i treniratiCoolpanda24 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 08:32U ovom hotelu: Le Méridien St. Louis Clayton. Koliko vidim, 10ak minuta udaljen od stadiona.
Samo da ih euforija i ova guzva oko njih ne pojedu.Jedan je vec podlegao pritisku.
- VibeTribeX
- Kontakt:
Esmir. Ali nije toliko bio izlozen pritisku cini mi se. Iako, haman je bas on postao omiljen igrac među rajom. Djeca poludiše za njim.
Vidim Esmir se više puta spominje zbog tog pritiska ili nečega što se desilo.. ima li neko više informacija šta je tačno bilo?
Šta znači ‘podlegao pritisku’? Čovjek normalno, otvoreno i kako treba rekao da mu smeta gungula, što je svačiji lični izbor jer nije svako isti, i više nikakvu informaciju nemamo. Bezveze se može pogrešan narativ raširiti. Po meni odlično jer govore šta im smeta, ne da šute jer nemaju kome reći npr. Hvala Bogu pa su u izolaciji kad treba, zasiti se svako.
Walk on
Ima li kakvih analiza o protivniku Kanada? Jesu li bolji od nas ili ih uporediti po jačini sa nekom reprezentacijom iz EU? Jesu li jači od Velsa?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Oni sami ne zvuce bas pozitivni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Potpisujem.313 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 12:27Šta znači ‘podlegao pritisku’? Čovjek normalno, otvoreno i kako treba rekao da mu smeta gungula, što je svačiji lični izbor jer nije svako isti, i više nikakvu informaciju nemamo. Bezveze se može pogrešan narativ raširiti. Po meni odlično jer govore šta im smeta, ne da šute jer nemaju kome reći npr. Hvala Bogu pa su u izolaciji kad treba, zasiti se svako.
Ovako I treba da bude da igrac otvoreno kaze ako nesto nije kako treba a savez pomogne koliko god je to moguce. Svaka cast Esmiru jer to pokazuje koliko mu je stalo da bude sto fokusiraniji I spremniji za prvenstvo I svjestan je da ce mnogo toga bas o njemu zavisiti. Svaka cast I strucnom stabu koji zna da normalno komunicira sa igracima I pomogne u svakom segmentu da sto spremniji dodju na prvenstvo.
Maksimalno se limitirao teferic oko repke koliko je mogao.
Ovako je oduvjek trebalo biti
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ima već tema za tu utakmicu viewtopic.php?t=19772
Samo sto je u podforumu gdje je sve zatrpano pa raja i ne pise tamo, a admini/moderatori uđu svake prestupne godine na forum pa niko da je prebaci
Pa nema ni na onoj temi nista, qarinaški forumviKK je napisao/la: ↑04 jun 2026, 14:34Ima već tema za tu utakmicu viewtopic.php?t=19772
Samo sto je u podforumu gdje je sve zatrpano pa raja i ne pise tamo, a admini/moderatori uđu svake prestupne godine na forum pa niko da je prebaci