i meni izgleda kao skroz legitiman album, ne vidim zašto ne bi bio. kina je solidno tržište za panini, prodaju oni dosta sličica tamo svaki put.Cautinho je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:01Pa evo ne znam , meni se sve čini ok i legitimno , ima neki prospekata sa kineskim slovima al sto se albuma tice i slicica sve je ok i sve odgovara. Ja koliko sam razumio ovo se sve svakako dole proizvodi , pa se valjda šalje u Italiju i odatle dalje po Europi. Sad ovo je bio poklon jer nema smisla da se naručuju iz Kine ako ovdje ljudi plaćaju 2,50 marke paketic i album koliko već košta ne znam i nema ih svakako.Isto tako nije to ništa specijala neka , sličice ko sličice, skupljat malo radi ćejfa i eto pratit malo to prvenstvo , zanimljivije je.Samo stvarno jest manija za tim sličicama , čitam po Bosni a i vidim ovdje u Hercegovini to svi o tom bruje i dosta starijih prati , kupuje , pokušava skupit ali eto nestaje i nema uzet.
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
btw, ja imam negdje kineski album iz 2014 (samo nemam pojma gdje), tada je to bilo jako interesantno, bila je samo kineska verzija sa dosta kineskih reklama itd
najinteresantniji su tada bili tajlandski i izraelski albumi koji su bili naopaki, sa desna na lijevo i čak su se otvarali naopako, totalno neprirodno
većinom sa njihovim karakterima, mislim da su 2010 i 2014 pravili takve albume za njihova tržišta ali su u međuvremenu odustali od toga. to je tada bio pravi kolektorski item, mislim da se i danas prodaje po ebayu za velike pare.
najinteresantniji su tada bili tajlandski i izraelski albumi koji su bili naopaki, sa desna na lijevo i čak su se otvarali naopako, totalno neprirodno
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Lukavica, trafike iza Lofta ima
U Austriji možeš kupovati sličice i direktno sa Panini web stranice. Također, Thalia prodaje boxove od 100 paketića, zbog čega nema likova koji će doći na trafiku i kupiti sve.Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:06Ja mislim da je samo kod nas tolika navala na slicice. Ja sam evo u Austriji i gdje god sam usao u radnje ima slicica na pretek. Mislim da je,ako sam dobro vidio, 1.50 EUR kesica. Panini startet set 4.50 EUR. Isto tako ima ih more. Nema neke euforije.
Jedina stvar koje nema ni u Austriji su hardcover albumi.
Što se tiče starter setova, viđao sam i ove od 10€ (album, 6 paketića i 1 posebna sličica).
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐×8
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐𝘅𝟴
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Imam Mesija ,ljubicasti extra stickers. Vrijedi li sta . .
austrija nema ovoga puta svoj hardcover, što je po meni iznenađenje jer je austrija bila jedna od prvih zemalja koja je uopšte imala svoj hardcover ali se može naručiti njemački direkt od paninija.PikachuSA je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:38U Austriji možeš kupovati sličice i direktno sa Panini web stranice. Također, Thalia prodaje boxove od 100 paketića, zbog čega nema likova koji će doći na trafiku i kupiti sve.Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:06Ja mislim da je samo kod nas tolika navala na slicice. Ja sam evo u Austriji i gdje god sam usao u radnje ima slicica na pretek. Mislim da je,ako sam dobro vidio, 1.50 EUR kesica. Panini startet set 4.50 EUR. Isto tako ima ih more. Nema neke euforije.
Što se tiče starter setova, viđao sam i ove od 10€ (album, 6 paketića i 1 posebna sličica).
a kod starter setova treba imati u vidu da u tim kesicama nema timova iz baraža
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ja drugi dan kupio 20 paketica u Njemackoj..i otad nigdje nisam vise naso da mozes kupit onako posebno paketice, samo ona moronska pakovanja gdje dobijes 4-5 paketica i 15 slicica extra koje su u vecini slucajeva vazda iste..jos mi se izvinjavaju na kasi, kaze porucili al ne mogu doc na red.
Ovo je presmjesno
Ovo je presmjesno
Ko je narucio album sa tvrdim koricama u Tropiku, moze ih preuzeti u radnjama njihovim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fakat steta sto je dosta raje na slibeonline. Meni fali par stvari npr kada je neko online, recenzije za korisnika jer ima prevaranata kao i svugdje, nisam uspio da exportujem listu slicica i onih koje fale kao pisanu verziju a ne pdf. Mozda nesto i ima ali nisam nasao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kada sam napisao da ih nema, nisam precizirao da mislim na dostupnost u trafikama, supermarketima i slično, mea culpa.jestamaji je napisao/la: ↑04 jun 2026, 12:12austrija nema ovoga puta svoj hardcover, što je po meni iznenađenje jer je austrija bila jedna od prvih zemalja koja je uopšte imala svoj hardcover ali se može naručiti njemački direkt od paninija.PikachuSA je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:38U Austriji možeš kupovati sličice i direktno sa Panini web stranice. Također, Thalia prodaje boxove od 100 paketića, zbog čega nema likova koji će doći na trafiku i kupiti sve.Mocvara1991 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:06Ja mislim da je samo kod nas tolika navala na slicice. Ja sam evo u Austriji i gdje god sam usao u radnje ima slicica na pretek. Mislim da je,ako sam dobro vidio, 1.50 EUR kesica. Panini startet set 4.50 EUR. Isto tako ima ih more. Nema neke euforije.
Taj podatak da je Austrija imala svoj hardcover me je iznenadio, pogotovo jer su ovi u bečkim trafikama bili u fazonu šta ti je to kad sam pitao za hardcover (za jarana iz Sarajeva).
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
jeste, i 2012 i 2014 su bili među prvima sa samo svojim hardcoveromPikachuSA je napisao/la: ↑04 jun 2026, 18:31Kada sam napisao da ih nema, nisam precizirao da mislim na dostupnost u trafikama, supermarketima i slično, mea culpa.jestamaji je napisao/la: ↑04 jun 2026, 12:12austrija nema ovoga puta svoj hardcover, što je po meni iznenađenje jer je austrija bila jedna od prvih zemalja koja je uopšte imala svoj hardcover ali se može naručiti njemački direkt od paninija.PikachuSA je napisao/la: ↑04 jun 2026, 11:38
U Austriji možeš kupovati sličice i direktno sa Panini web stranice. Također, Thalia prodaje boxove od 100 paketića, zbog čega nema likova koji će doći na trafiku i kupiti sve.
Taj podatak da je Austrija imala svoj hardcover me je iznenadio, pogotovo jer su ovi u bečkim trafikama bili u fazonu šta ti je to kad sam pitao za hardcover (za jarana iz Sarajeva).![]()
kada su i zašto su prestali sa tim neznam, znam samo da ga ovoga puta nemaju, ali zato imaju šljašteće paralelne sličice svojih igrača poput švaba, španaca, francuza i još nekih
Ima li gdje uzeti ljudi u Sarajevu? Ja danas u Tropik nema, jedna trafika daje 5 komada, ima li gdje da mogu uzet jedan box, ne mogu tražiti više mjesec dana…
bilo u Amku sarjaevo tower kako se zove onaj neboder / 5 paketica ogranicenje i tu uspuio uzeti .. tropik slijedece sedmice ce doci opet takk kazu kad sam album pokupio .. ma sega **** ih slicice
- jasonstatham
- Kontakt:
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Pensioner26
- Kontakt:
Jel joj ovo Samed Baždar na guzi? 
Ima li u Sarajevu danas sličica? Pola Bosne sam prerovao, slicice jedne nisam kupio ima brat bratu vec 20ak dana.
Ljudi tesko je doci do slidza pored mene. Sada kupujem masovno, pa pretprodajem. U jako dobrom sam +. Ovim putem se zahvaljujem radnicama u marketima, kioscima i na ostalim prodajnim mjestima koje mi jave svaki put da su stigle. 
Zar ti je toliko problem za promjenu biti normalan. Fakat ne kontam
Ajde ne se.ri,balavce nije forum za tebe
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Beduin, DzaniMehmet, HariTz, Markinhio, Rio12345, Sensei, TefalTava, Wilshere10 i 51 gost.