39 minuta
Sport i TV
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ode sve što valja...rahmet ti duši Edine.
Beograd, Srbija (4. jun 2026.) — Power Slap i TV Arena Sport zvanično su potpisali višegodišnji ugovor o medijskim pravima, kojim TV Arena Sport postaje ekskluzivni emiter Power Slap događaja na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.
TV Arena Sport, vodeći sportski televizijski sistem u regionu, poznat po prenosima najznačajnijih sportskih događaja iz celog sveta, ovim partnerstvom dodatno jača svoju borilačku ponudu i portfolio premium sadržaja.
Prema ugovoru, TV Arena Sport će prenositi Power Slap događaje uživo do kraja 2027. godine, počevši od događaja Power Slap 21: Dempster vs. Dubois, koji će biti održan 10. jula u Las Vegasu, Nevada.
Posebnu važnost u okviru partnerstva ima događaj Power Slap 22: Szabo vs. Montes, koji će se održati 30. jula u Beogradu, i biće jedan od centralnih sadržaja na kanalu Arena Fight, specijalizovanom za borilačke sportove u okviru TV Arena Sport sistema. Ovaj događaj predstavlja i prvi Power Slap event na evropskom tlu, što dodatno potvrđuje značaj regiona u globalnoj ekspanziji ovog sporta.
Ulaznice za događaj u Beogradu dostupne su putem platforme Tickets.rs.
„TV Arena Sport je vodeća sportska mreža u Srbiji i regionu i idealan partner dok Power Slap nastavlja svoju globalnu ekspanziju. Borilački sportovi imaju snažnu tradiciju i izuzetno lojalnu publiku u ovom delu sveta, i uzbuđeni smo što ćemo Power Slap predstaviti milionima gledalaca putem Arena Fight kanala, posebno kroz događaj u Beogradu 30. jula“, izjavio je Frank Lamicella, izvršni direktor Thrill Sports i Power Slap.
„Power Slap je jedan od najbrže rastućih borilačkih sportskih formata na svetu i ponosni smo što ga donosimo našoj publici širom regiona. TV Arena Sport ostaje posvećena pružanju najkvalitetnijih sportskih sadržaja uživo, a činjenica da se Power Slap 22 održava u Beogradu daje ovom projektu dodatnu vrednost“, izjavio je predstavnik TV Arena Sport Jovan Podrašćanin.
Pored TV prenosa, partnerstvo uključuje i snažnu digitalnu i promotivnu podršku kroz društvene mreže i online platforme, sa ciljem jačanja angažovanja publike i daljeg razvoja Power Slap sporta na tržištima obuhvaćenim ugovorom.
U buduće i šamaranje na Arenama
TV Arena Sport, vodeći sportski televizijski sistem u regionu, poznat po prenosima najznačajnijih sportskih događaja iz celog sveta, ovim partnerstvom dodatno jača svoju borilačku ponudu i portfolio premium sadržaja.
Prema ugovoru, TV Arena Sport će prenositi Power Slap događaje uživo do kraja 2027. godine, počevši od događaja Power Slap 21: Dempster vs. Dubois, koji će biti održan 10. jula u Las Vegasu, Nevada.
Posebnu važnost u okviru partnerstva ima događaj Power Slap 22: Szabo vs. Montes, koji će se održati 30. jula u Beogradu, i biće jedan od centralnih sadržaja na kanalu Arena Fight, specijalizovanom za borilačke sportove u okviru TV Arena Sport sistema. Ovaj događaj predstavlja i prvi Power Slap event na evropskom tlu, što dodatno potvrđuje značaj regiona u globalnoj ekspanziji ovog sporta.
Ulaznice za događaj u Beogradu dostupne su putem platforme Tickets.rs.
„TV Arena Sport je vodeća sportska mreža u Srbiji i regionu i idealan partner dok Power Slap nastavlja svoju globalnu ekspanziju. Borilački sportovi imaju snažnu tradiciju i izuzetno lojalnu publiku u ovom delu sveta, i uzbuđeni smo što ćemo Power Slap predstaviti milionima gledalaca putem Arena Fight kanala, posebno kroz događaj u Beogradu 30. jula“, izjavio je Frank Lamicella, izvršni direktor Thrill Sports i Power Slap.
„Power Slap je jedan od najbrže rastućih borilačkih sportskih formata na svetu i ponosni smo što ga donosimo našoj publici širom regiona. TV Arena Sport ostaje posvećena pružanju najkvalitetnijih sportskih sadržaja uživo, a činjenica da se Power Slap 22 održava u Beogradu daje ovom projektu dodatnu vrednost“, izjavio je predstavnik TV Arena Sport Jovan Podrašćanin.
Pored TV prenosa, partnerstvo uključuje i snažnu digitalnu i promotivnu podršku kroz društvene mreže i online platforme, sa ciljem jačanja angažovanja publike i daljeg razvoja Power Slap sporta na tržištima obuhvaćenim ugovorom.
U buduće i šamaranje na Arenama
Neka to stave na Premium, yebalo ih samaranje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Problem je sto se uvijek ceka zadnji tren, a mogli su ovo prije mjesec uraditi. Isti slucaj je bio sa EP 2024.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da, ali govorim za ove na vlasti i vezano za ovu inicijativu. Znali su da im nece pasti pare sa neba. Da su na vrijeme krenuli sa ovim, mozda bi citavo prvenstvo gledali na BHT1.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jedino je u susjednoj Hrvatskoj SP samo na HRT-u, mislim da je tamo takav kod njih zakon da smije samo nac. tv prenositi velika događanja. Dok u ostalim zemljama svaka tv dijeli prava sa Arenom, npr. RTCG dijeli prenose sa Arenom, RTS isto. Jedino u S. Makendoniji SP ide samo na Arena Sportu, tamošnji javni servis izgleda nema namjeru prenositi SP ili su finansijski sprijeceni za prenos istog, nesto slicno kao kod nas.
Zadnja izmjena: passatb6, dana/u 04 jun 2026, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dijele vjerovatno jer im se reprezentacije nisu plasirale. RTS bi vjerovatno prenosio citavo SP da je Srbija otisla.passatb6 je napisao/la: ↑04 jun 2026, 20:06Jedino je u susjednoj Hrvatskoj SP samo na HRT-u, mislim da je tamo takav kod njih zakon da smije samo nac. tv prenositi velika događanja. Dok u ostalim zemljama svaka tv dijeli prava sa Arenom, npr. RTCG dijeli prenose sa Arenom, RTS isto.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
Kakve su šanse da ipak sp bude na bht?
Mozda i bude na kraju na BHT.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma na kraju će biti. Kod nas se uvijek sve odluči u zadnju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sto posto, tako je bilo i sa Euro 2024. Pa je bio prenos.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 11:48Ma na kraju će biti. Kod nas se uvijek sve odluči u zadnju
Mada ja nisam do sad nigdje vidio promo za SP.
A kakav je potreba da bude na BHT? Arena radi i to je to! Zasto bi sad neko bacio milion areni da bi mi gledali na BHT nesto sto vec ima na areni? Da zadovoljimo potrebe deset lezihljeebovica sa BHT?? Svakako im se nista ne radi.. bolje nek idu na godišnje odmore..
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zato sto je BHT dostupan vise ljudi nego premium kablovski kanali, malo razmisljaj i o tim ljudima.Mig_Mig je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:08A kakav je potreba da bude na BHT? Arena radi i to je to! Zasto bi sad neko bacio milion areni da bi mi gledali na BHT nesto sto vec ima na areni? Da zadovoljimo potrebe deset lezihljeebovica sa BHT?? Svakako im se nista ne radi.. bolje nek idu na godišnje odmore..
Don't believe the hype.
Pogotovo jer i nasa reprezentacija ide na mundijal i bilo bi lijepo da BHT prenosi.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:13Zato sto je BHT dostupan vise ljudi nego premium kablovski kanali, malo razmisljaj i o tim ljudima.Mig_Mig je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:08A kakav je potreba da bude na BHT? Arena radi i to je to! Zasto bi sad neko bacio milion areni da bi mi gledali na BHT nesto sto vec ima na areni? Da zadovoljimo potrebe deset lezihljeebovica sa BHT?? Svakako im se nista ne radi.. bolje nek idu na godišnje odmore..
Pa ti gledaj na Areni. Niko te ne tjera da gledas na BHT.Mig_Mig je napisao/la: ↑05 jun 2026, 13:08A kakav je potreba da bude na BHT? Arena radi i to je to! Zasto bi sad neko bacio milion areni da bi mi gledali na BHT nesto sto vec ima na areni? Da zadovoljimo potrebe deset lezihljeebovica sa BHT?? Svakako im se nista ne radi.. bolje nek idu na godišnje odmore..
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.